Çıkmış sorulara çalışmak?

Tiramisu35

♥♥♥Yavrularım♥♥♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
5.603
4.208
Kızlar merhaba topic arasında da yazabilirdim ama dikkat çeksin diye yeni konu açmayı tercih ettim. Ben yönetim bilişim sistemleri bölümündeyim 1. Sınıftayım malum sistemi pek bilmiyorum ders çalışmaya fazla zamanım yok zamanımı iyi değerlendirmem lazım. Dersler genelde sözel ve çok tanım var dikkatimi yoğunlaştıramıyorum mesela hukuk var işletme var pazarlama var hepsinde her ğnitede hep tanımlar var sıkılıyorum ders çalışırken çıkmış sorulara çalışsam faydasını görür müyüm? Yani sırf onlara çalışmak gibi değil ama yine aynı sorulardan geliyor mu yada Nasıl verimli çalışabilirim?

Canım benim eşim sadece çıkmış sorularla calisarak 3.75 ortalama ile işletme bitirdi. Ama onun 2. Unv idi. Bende bu yıl hem konu okuyup hem cikmis sorulardan cozecegim. Gordugume gore cok benzer sorular cikiyor. Bu sekilde calismak isine yarayabilir. Eger sorulari netten bulup indirip cikti almaya falan vaktin yoksa direk internetten siparis verebilecegin sitelerde var. Hemde mesela cikmis butun sorular var ve sadece 2 3 lira. Boylece mesela 5 6 dersin varsa ucuz bi sekilde ulasmis olursun

Eskiden o şekilde olabiliyormuş ama artık işe yaramıyormuş diye duydum ben nedenini de soramadım merak ediyorum iyi olr mu acaba 3.75 harika Bi ortalama dediğim gibi çok ayrıntı var evde çocuklar var başka Zaman iş var doğru düzgün kanalize olarak çalışamıyorum Bexy Bexy

Eşim gecen yıla kadar böyle çalıştı. Evet son girdigi sınavlarda bazı degisik sıklar fark etmiş oda. Ama geneli ayniydi dedi canım. Bence cikmis sorulara bakmakta her zaman yarar var. Sen yine calisabiliyorsan notlarada bak. :) Tiramisu35 Tiramisu35

Eşim gecen yıla kadar böyle çalıştı. Evet son girdigi sınavlarda bazı degisik sıklar fark etmiş oda. Ama geneli ayniydi dedi canım. Bence cikmis sorulara bakmakta her zaman yarar var. Sen yine calisabiliyorsan notlarada bak. :) Tiramisu35 Tiramisu35

Çok teşekkür ederim inşallah işe yarar :dua:

X