• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazdayim

Hayir tabiki, lafa gelince ailen Benimle konusmak istemiyor( ailem abla) Annem vs yok.
Dogumdan sonrada gelmediler yanima iyce basima kalkiyor
Zaten kendi ailesine böyle takıntılı olanlar karşı tarafın ailesine asla değer vermez, asla. Bencil, hadsiz, kompleksli, ailesini seven değil ailesine bağımlı ve birey olamamış canlılar.

Zaten kendi ailesine böyle takıntılı olanlar karşı tarafın ailesine asla değer vermez, asla. Bencil, hadsiz, kompleksli, ailesini seven değil ailesine bağımlı ve birey olamamış canlılar.
Ailesi bana Laf sokar eder bir kulagindan girsin digerinden ciksin oluyor.
En son ben konusmak istemiyorum ailenle dedim sinirden giti anesine küfür eti, küfür etmenin sorumlusu da benim.
Biara gercekten oturup dusunuyordum acaba gercekten ben mi tetikliyorum diye.
Mesela annesini bir gün arar bir gün aramaz, arayagci zamanda bebegime neneyi ozledinmi,halayi ozledinmi (kişkırtmaya calısıyor gıbı)

Evet sonra küstügum icin sinirleniyor. Kaç gündür iyce mesafemi koydum yataga bile almadim budefa yine kötü ben oldum, yine ben huzursuzluk yaratiyor oluyorum .
yani siz hep suçlu, karşı taraf masum ve zavallı hep. kendi yazıp nasıl da güzel oynuyor. esas oyunculara taş çıkaracaklar aramızda maalesef, bölüm sonu canavarlarından beter olarak.

küsme işe yaramıyormuş demek. sorumluluklar eşit anlaması gerekir. siz önce kendi mutluluğunuzu düşünün hep bebeğinizle.

Ailesi bana Laf sokar eder bir kulagindan girsin digerinden ciksin oluyor.
En son ben konusmak istemiyorum ailenle dedim sinirden giti anesine küfür eti, küfür etmenin sorumlusu da benim.
Biara gercekten oturup dusunuyordum acaba gercekten ben mi tetikliyorum diye.
Mesela annesini bir gün arar bir gün aramaz, arayagci zamanda bebegime neneyi ozledinmi,halayi ozledinmi (kişkırtmaya calısıyor gıbı)
Ne kadar anormal, uçlarda ve terbiyesiz biri. Aşağılık kompleksi, takıntı, başka bi şey olamaz bu. Sürekli suçlayıcı haller falan. Ben düzeleceğini sanmıyorum.

Bu adam değişmezzz bile bile evlenip çocuğu yapmışsın hayatını kurtarmak yerine daha da bataklığa düşmüşsün boşan diyene bir sürü bahane ya dediklerini duymazdan gel ya da suyuna git evde huzurun olsun o arada da hayatını yoluna koymaya bak tekrar oku ne bileyim?

Ne kadar anormal, uçlarda ve terbiyesiz biri. Aşağılık kompleksi, takıntı, başka bi şey olamaz bu. Sürekli suçlayıcı haller falan. Ben düzeleceğini sanmıyorum.
Hep sey diyordum acaba gunahinj mi aliyorum böyle dusunurek, yada gerçekten benim mi sucum diye. Evt duzelmicek iyce anldim bunu

Hep sey diyordum acaba gunahinj mi aliyorum böyle dusunurek, yada gerçekten benim mi sucum diye. Evt duzelmicek iyce anldim bunu
Bu adam değişmezzz bile bile evlenip çocuğu yapmışsın hayatını kurtarmak yerine daha da bataklığa düşmüşsün boşan diyene bir sürü bahane ya dediklerini duymazdan gel ya da suyuna git evde huzurun olsun o arada da hayatını yoluna koymaya bak tekrar oku ne bileyim?
Yok hayir bahane degil, sadece derdimi anlatim. Yukardads dedigim gibi bazen gercekten gunahini mi aliyorum ben mi abartiyorum vs vs diye dusunuyordum, fakat öyle olmadigini anladım. Mutlaka kurtulmak istiyorum.
Adam panik ataklarimi tetikledi resmen

yani siz hep suçlu, karşı taraf masum ve zavallı hep. kendi yazıp nasıl da güzel oynuyor. esas oyunculara taş çıkaracaklar aramızda maalesef, bölüm sonu canavarlarından beter olarak.

küsme işe yaramıyormuş demek. sorumluluklar eşit anlaması gerekir. siz önce kendi mutluluğunuzu düşünün hep bebeğinizle.
Böyle Bazen oturup cidi cidi konusuyor ya inan saf saf insniyorum sonradan Anliyorum Gene oynadigini.

Bebek küçük çalışmıyorsun aile evine dönemezsin anne yok baba kabul etmez maddi gücün yok bu durumda yapabileceğin şu sanırım köprüye geçene kadsr ayıya dayı demek. Malesef bir dağ ayısıyla evlenmişsin ve böyle kişilerin değişeceğini sanmıyorum. Bebeğin ve kendin için psikolojini güçlü tutmaya çalış eşinle aynı odads öok vskit geçirme bir şey derse bebekle ilgileniyorum falsn de. Ailenle görüşmek istemiyorum deme mesela direkt adam hasta çünkü belliki çok yoğundum bütün gün bebekle ilgilendim falan de yoruldum de hastayım halsizim de. Bu sırada kendini koru birikim yap ve geleceği düşün sonra da bu adamdsn kurtulmaya tabi.. çünkü ha deyince boşsnsmzsın arkanda kimse yokken. Anladığım kadsrıyla sen bu adama hala açıklama yapıyorsun tartışıyorsun ama değmez kendini yıpratırsın boşuna

Bebek küçük çalışmıyorsun aile evine dönemezsin anne yok baba kabul etmez maddi gücün yok bu durumda yapabileceğin şu sanırım köprüye geçene kadsr ayıya dayı demek. Malesef bir dağ ayısıyla evlenmişsin ve böyle kişilerin değişeceğini sanmıyorum. Bebeğin ve kendin için psikolojini güçlü tutmaya çalış eşinle aynı odads öok vskit geçirme bir şey derse bebekle ilgileniyorum falsn de. Ailenle görüşmek istemiyorum deme mesela direkt adam hasta çünkü belliki çok yoğundum bütün gün bebekle ilgilendim falan de yoruldum de hastayım halsizim de. Bu sırada kendini koru birikim yap ve geleceği düşün sonra da bu adamdsn kurtulmaya tabi.. çünkü ha deyince boşsnsmzsın arkanda kimse yokken. Anladığım kadsrıyla sen bu adama hala açıklama yapıyorsun tartışıyorsun ama değmez kendini yıpratırsın boşuna
Nasil guzel dedin gerçekten de tam bir sag ayisi. Salak gibi hep duzelir dedim.
Evet çünkü yapıyor yapıyor sonra da benim ustume herseyi atiyor, yok sen beni bu hale getirdin , sen beni yaslandirdin. Sonra mesafe katinca bunun icin kiziyor.
Yani ona kalsa benim bukadar uzaklasmam icin sebep yok Ben buyutuyorum

Evet çünkü yapıyor yapıyor sonra da benim ustume herseyi atiyor, yok sen beni bu hale getirdin , sen beni yaslandirdin. Sonra mesafe katinca bunun icin kiziyor.
Ailenle konusmam konusuna gelince. Bir Ara Dogumdan sonra Disari çıktım Hava buz migrenim tutu uzanacam dedim annemi aricam dedi dedim Tm sen ariosn ara ama benim basim cok agriyor sonra teyzesini de bagladi konusmaya tabi beni sordu oda basi agriyor hasta dedi tabi teyze laftan anlamaz geldi ee teyzem seni soruyor , dedim tamam da halim yok ee anlamiyor gel bir merhaba et vs derken telefonda sonra gebe büyük kavga etik

Böyle Bazen oturup cidi cidi konusuyor ya inan saf saf insniyorum sonradan Anliyorum Gene oynadigini.
bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz işte. yapabileceği her şeyi yapar. son umudu kırılırsa yıkıma geçer genelde.

herkes kendinden mesul hayatta. sizin başınız dik olsun hep. elbet yaradan bir kapı açacak. en güzel ve hayırlı kapı olur inşallah. ben size inanıyorum. bir gün her şey hak ettiğiniz gibi en güzelinden olacak

Ne guzel umut dolu konusuryorsunuz.
Babamin kopyasi olan biriyle evlendim ve cok pismanim inanin.

Yok hayir bahane degil, sadece derdimi anlatim. Yukardads dedigim gibi bazen gercekten gunahini mi aliyorum ben mi abartiyorum vs vs diye dusunuyordum, fakat öyle olmadigini anladım. Mutlaka kurtulmak istiyorum.
Adam panik ataklarimi tetikledi resmen
Manipülasyon yapıyor işte küçücük beyniyle. Suçlu hissediyorsun, huzursuz hissediyorsun, kaygıların artıyor, yazık değil mi sana? Asla düzelmez bu herif, ona göre aksiyon al. Devam edeceğim diyorsan da böyle hır gür, kaosu kabullen, beklentiyi bitir.

Iykkk, hep aynı ya bu tiplerin davranışları.

Çok afedersiniz kibar olamayacağım, böyle orospu evlatlarını nerden bulup da evleniyorsunuz şaşıp kalıyorum. Adamın hal hareketlerini hiç mi görmediniz evlenmeden önce Allah aşkına şu yaptıklarına ettiği laflara bakın. Her hafta haberini duyduğumuz kadın cinayetlerini işte tam da böyle tipler işliyor. Derhal kurtulun bu psikopattan

Merhabalar, Aslinda sadece derdimi anlatmak istiyorum Belkide fikir alabilirim.

2yildir evliyim 14 hafta once dogum yaptim. Dogumdan oncede esimle tartismalarimiz olurdu ( kilom, ev temizligi,ailesi ile konusmak) fakat Dogumdan sonra dahada çok olmaya basladi tartismalar. Onun laflarina karsilik verdigimde yada ters yaptigimda sinirleniyor.
Herzaman ailesi ile konusmami isterdi fakat ben istemiyordum sonra da neyse sorun yok ararm derdim fakat ailesi hep bi laf sokmalar,herseye karismalar bende mesafemi koydum hele hele Dogumdan sonra . ailenle sen konus ben istemiyorum konusmak dedigimde sinirden duvara yumruklar atma, nasl ailemle konusmasin( buna bide teyzeleri eklniyor.) düzelir sandim.
Dogumdan 5-6 hafta sonra vay efendim çok yiyorsun nezaman zayifklicksn, evi temizlemiyorsun (sezeryan oldum) hep bi kavga. En son dedim yeter yani böyle gidicekse ayrilalim ben sana katlanmak zorunda degilim, beni tehdit eti ölümle kac defadir da ediyor sonrasindada saka yaptim korktun mu. Adama cidi bise soyluyorum ciddiye aliyormu almiyormu bilmiyorum herseyi sakaya aliyor gibi bi hissim var. Biara bana sen anca dayak yersin laftan anlarsin tabi sorsan bunlar hep saka.
Neyse bi kac gün önce sözde esyalarini toplamis gidecek gitmedi ,oturup konustuk bana kalsa hic bir sorunumuz yok sen herseyi abartiosun.
Bazen vicdanen acaba ben mi abartiyorum diyorum yoksa gerçekten mi ruhhastasi.
Bosanmak istiyorum ama bir yandan korkuyorum
Daha dun bu ulkede 6 kadin katletildi, bir tanesi de basina dayanan silah tutukluk yaptigi icin kurtuldu, sence oldurmekle saka olur mu? Cocugunu da al ve kurtul bu psikopattan? Seven insan sevdigini oldurmekle tehdit eder mi sence?

Üyelik iptali gelmiş, büyük ihtimal boşanma falan olmayacak ama umarım konu sahibi fiziksel şiddet görmez günün birinde.

Back
X