• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım. ne olur fikir verin.

şu konuyu buraya bi kadın açsaydı eşim eski bi kız arkadaşıyla netten yazışıo acaba aralarında bişi var mıdır vs diye adama baya saydırırdık burda aynı şekilde bir bayan yapmış olduğu için de ekstra üzülüyorum açıkçası çok ayıp ya madem gözün dışarda boşa kocayı koş o adama!!!

Ben 25 yaşındayım 2 senelik evliyim. Bundan 10 gün önce ilkokul arkadaşımla ediminde arkadaşı olarak bu erkek. Nette tesadüf konuştuk normal arkadaş olarak ama ben huzurluyum ve mutluyum konuşurken. Ve ben sanırım kendimi kaptırdım biraz.o bekar. Sonra bi gün bana msj atti konuşmayalım bu konuşma iyiye gitmiyor. Aradım üsteledim bi cevap vermedi tek dediği buydu. Ve neden bunu dedi niçin iyiyken kötü oldu anlamadım aklımdan sorular gitmiyor ne olur yardım :KK43:(
Adam niyeti bozmuş bunu da uygun bir dille söylemiş daha neyi irdeliyorsunuz ki?

millete bir tane de yetmiyor çifter çifter maşallah....

Ben 25 yaşındayım 2 senelik evliyim. Bundan 10 gün önce ilkokul arkadaşımla ediminde arkadaşı olarak bu erkek. Nette tesadüf konuştuk normal arkadaş olarak ama ben huzurluyum ve mutluyum konuşurken. Ve ben sanırım kendimi kaptırdım biraz.o bekar. Sonra bi gün bana msj atti konuşmayalım bu konuşma iyiye gitmiyor. Aradım üsteledim bi cevap vermedi tek dediği buydu. Ve neden bunu dedi niçin iyiyken kötü oldu anlamadım aklımdan sorular gitmiyor ne olur yardım :KK43:(

aynı şekilde eşiniz ilkokul arkadaşıyla yazışıyor kendini kaptırıyor siz ne hissederdiniz önce bunu düşünün

Sen evli olduğun için olmasın sakın ;)

bide şu cümleyi anlayan var mı yoksa bende mi bi sorun var "Bundan 10 gün önce ilkokul arkadaşımla ediminde arkadaşı olarak bu erkek." ??? konunun geneli anlaşılıyorda bu cümleyi çözebilen varsa bana da bi anlatsın ya

Demek ki fazla yılışık davranmısın adama o da işler çirkinleşmeden kapatmayı tercih etmiş.
Bir fake bir foruma konu açmış, kırk kullanıcı kapatamamış. :cool:

esra kendini bir kuyuya atmak üzeresin, arkadaşın akıllı biriymiş ki sana konuşmayalım bu konuşma iyiye gitmiyor diye mesaj yazıyor.
sende aklından çıkarmalısın o arkadaşını yoksa ailen dağılabilir çok dikkat et.
enerjinin yüzde yüzünün ailene harca. yoksa yüzde elli aile yüzde elli arkadaş sonu çok kötü olur.
anladığım kadarıyla bu aşk zannediyorsun ama değil. aklını başına al.
bir şeye niyet ettiysen zarar etmek istemiyorsan ilk önce sonuçlarını düşün ve tart. sonuçta kazanacakmısın kaybedecekmisin. internette sohbetle insanları tanıyamazsın . birlikte yaşarsan insanları tanırsın. kendini kandırma

konu gerçekse, sen kaşınmışsın ama adam niyetini anlamış ve evli olduğun için de ona yapışmanı istememiş. yol vermiş daha uzamadan..
konu fake'se ; what is your amaç canısı ?

Back
X