çıkmaza girdiğinizi hissedersiniz...

bdino

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
54
19
8
54
Yaşamınızda zaman zaman çıkmaza girdiğinizi hissedersiniz ya... Kendinizi öfke, kızgınlık ve suçlama gibi birtakım duygular içinde buluverirsiniz. Hatta bazen atlattığınızı düşündüğünüz olaylar tekrar karşınıza çıkıverir. Aslında her şeyi siz yapıyorsunuz. Hayatınızda tıkanıklık veya sıkışıklık yarattığınız sorunla yüz yüze geldiğinizde ise daha iyiye doğru bir dönüşüm yaşıyorsunuz çünkü. Ya bunlara gerek kalmadan bu değişim ve dönüşümün çok daha kolay, daha eğlenceli bir yolu varsa❓

Abla amacın ne

tenor.gif

Yaşamınızda zaman zaman çıkmaza girdiğinizi hissedersiniz ya... Kendinizi öfke, kızgınlık ve suçlama gibi birtakım duygular içinde buluverirsiniz. Hatta bazen atlattığınızı düşündüğünüz olaylar tekrar karşınıza çıkıverir. Aslında her şeyi siz yapıyorsunuz. Hayatınızda tıkanıklık veya sıkışıklık yarattığınız sorunla yüz yüze geldiğinizde ise daha iyiye doğru bir dönüşüm yaşıyorsunuz çünkü. Ya bunlara gerek kalmadan bu değişim ve dönüşümün çok daha kolay, daha eğlenceli bir yolu varsa❓
Dua edrim

Çıkmazda değildim, sayenizde girdim.. nerden girdim konunuza😔

Arkadas, iliski koclugu ya da ne biliyim simdi bir suru degisik adlari var, kendi reklamini yapiyor sanirim.

Böyle bir sürü bir sürü konu aç dök içindekileri , bi tanesi kaynanalı olsun :)

Bu abla beni depresyona sokacak ama ben girmek istemiyorum ,güvenlik güvenlik bakın buraya lütfen bütün hatunlar tehlikede Mune Mune

Back
X