Y yagmurcs Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 131 15 33 34 Kütahya 19 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yagmurcs #21 zmfaze .!.: arap sabunu da gerçekten çok işe yarıyo senin renk ne neye kullanacaksın Genişletmek için tıkla... Her renk var valla kiyafet dayanmiyo miscloysea .!.: Kesinlikle 50 ml sirke ve 50 ml suyu alın lekeye sürtün ovun biraz bekletin ve sıcak suyla yıkayın. Genişletmek için tıkla... Renkliler icin kullanabilirmiyim elma yada uzum sirkesi farkedermi
zmfaze .!.: arap sabunu da gerçekten çok işe yarıyo senin renk ne neye kullanacaksın Genişletmek için tıkla... Her renk var valla kiyafet dayanmiyo miscloysea .!.: Kesinlikle 50 ml sirke ve 50 ml suyu alın lekeye sürtün ovun biraz bekletin ve sıcak suyla yıkayın. Genişletmek için tıkla... Renkliler icin kullanabilirmiyim elma yada uzum sirkesi farkedermi
miscloysea Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2014 189 29 43 19 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yagmurcs #22 yagmurcs .!.: Her renk var valla kiyafet dayanmiyo Renkliler icin kullanabilirmiyim elma yada uzum sirkesi farkedermi Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsin canım fark etmez ama ben üzüm s. kullandım :)
yagmurcs .!.: Her renk var valla kiyafet dayanmiyo Renkliler icin kullanabilirmiyim elma yada uzum sirkesi farkedermi Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsin canım fark etmez ama ben üzüm s. kullandım :)