Sivilceli Ciltler Cikan akneleri yoluyorum ve izler cok fena oldu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Kedicikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
282
-1
Slm arkadaslar,

bende cogunuz gibi aknemden sikayetciyim ne yaptiysam gecmedi roaccutan bile kullandim herneyse bide cikan akneyi yoluyorum sonra kaniyor igrenc kirmizi yara kaliyor :KK43: elim surekli gidiyor yuzume surekli oynuyorum :KK43:

siz nasil basediyorsunuz?

cnm ben oriflame ın şu mavi tüp içinde bi jeli vardı onu almıştım onu kullanıyorum.minicik bir lifim var sadece yüzüm için kullanıyorum.ona azcık o jelden döküyorum yüzümü hergün lifliyorum akşam yatmadan önce okadar ferahlatıyoki cildi sanki nefes alıyo mutlaka dene onu.bide haftada 1 kil maskesi yapıyorum.1 tatlı kaşığı kil(yeşil gibi olanından olcak cildin yağlıysa tabi) + limon döküyorum kremsi bi kıvam elde edene kadar iyice karıştııryorum.temiz kuru cildime onu sürüyorum yarım saat bekliyorum.ılık suyla yıkıyorum oda iyi geliyo dene bak görceksn sende

Slm arkadaslar,

bende cogunuz gibi aknemden sikayetciyim ne yaptiysam gecmedi roaccutan bile kullandim herneyse bide cikan akneyi yoluyorum sonra kaniyor igrenc kirmizi yara kaliyor :KK43: elim surekli gidiyor yuzume surekli oynuyorum :KK43:

siz nasil basediyorsunuz?

malesef aynı sorun bendede var. elim sürekli yüzümde .sivilcelerle oynamakla kalmayıp,oluşan yaralarında kabuklarını koparıyorum.ne kadar uğraştımsa bu kötü huyumdan vazgeçemedim.Bu sorun aynı tırnak yeme gibi pskolojik bir sorunmuş ve psikiyatri uzmanından yardım almak gerekiyormuş.

bende de aynı sorun var : ( şu sıralar tam yüzüm düzelecekken yine izleri yolmaya başlıyorum. Eskiden pürüsüzdü cildim şimdi leke leke. İşin kötüsü sadece yüzümü değil vücudumdaki yazaralarıda yoluyorum. Nefret etmeye başladım kendimden ama engelde olamıyorum :KK43: ben herhangi birşey kullanmamaya dikkat ediyorum cildim hassas olduğu için daha kötü olur diye korkuyorum sadece sabah- akşam gül suyuyla temizliyorum.

X