Çıkamayan 20lik diş

duygu45

Nirvana
Pro Üye
30 Ağustos 2008
1.450
1.252
658
30yasindayim. cikamayan apse olan 20lik disimden kurtulmak istiyorum. Sali gecesi sabahi ettim agri ve sislik vardi.carsamba kostum disciye.antibiyotik ve agri kesici verdi ertesi gunede ameliyat randevusu verdiler.arayip disim hala agriyor ve şiş gelemiyeceğim dedim.bikac doktora daha gittim film cektiler.çene kemigi torpulenip öyle cekilecek zor bir ameliyat 1saat sürer dediler.Ankarada eli hafif(eli hafif olmasi cok onemli benim icin ) 20lik diş cektirdiginiz tavsiye edeceginiz bir çene cerrahi ariyorum.Lutfen yardim.Antibiyotigim carsamba bitiyor.Tekrar sismeden cektirip kuryulmak istiyorum.şimdiden Tesekkur ederim

Rmzirdiğim dönemde cektirdim cenem kücük kalıyordu diş o yüzden cıkamıyordu yarıp alındı 4, 5 dikiş atıldı cektim. 10 gün ağrıdan öldüm tek bi ilaç kullanmadım emzirdiğim için luan diyorum iyiki cektirdim bi seferde kurtuldum

çıkamayan demıssınızde dişiniz köktemı hala...yoksa tamamen cıktıda curukmu...eger cıktıysa her dısçı cekebılırmıs...ama bır kısmı kökteyse cene cerrahı cekermış....Ankaralı degılım sadece bılgımı yazdım..ınş yardım eden cıkar

Saolun kizlar.bende oglumu emziriyorum ama 2yasinda hala kesemedim sutten.dis toplu igne basi kadar cikti.yarip oylecekilmesi lazimmis.az ciktigindan iceri yemek artiklari ile bakteri girmiş. Apse oldu şişti. Antubiyotik verdiler.etkisi az bogazimin altinda lenf bezinide sisirdi.antibiyotik ilavesi yapcaklar sut verdigimden ayni ilaca debam dediler.iltihap gecsin alinmasi lazimmis.cok korkuyorum. Cene kemigide torpulenip öyle cikarilcakmis disim.ankarada dis hekimi tavsiyesi olan varsa lutfen yazsin

Off ya bende 20lik disle sıkıntısı olanlardanm malesf ve bende ankaradaym naptinz nereye gideceksiniz ? Benimde dişçi fobim var

kızlaar..ben de 20lik dişimden çok çektim hem de yıllarca belki 5 belki de yıl desem yalan olmaz.hep çıktı çıkacak derken en sonunda çıkardım onları.alttakiler sıkıntı yaratmıyor çenem küçük yer yok bi tanesi biraz eğri duruyor ama olsun rahatım onlarla.fakat üsttekiler beni mahvettti.zaten dışa doğru çıktılar ama ben korkumdan çektirmedim.çürüyüp kırıldılar hii oralı olmadım.o diş yüzünden 2 ay boyunca yüzümün sağ tarafının ağrıdığını ve bu ağrıya alıştığım için rutinim haline geldiğini bilirim.ama sonunda tak dedi canıma dışarda hiç birşey yok içerdeki kökler yüzünden her yemek zamanı bana eziyet.salata yesem salatalığı çiğnerken canım yanıyor.çiğneme alışkanlığıım bile değişmişti.bugün onlardan kurtuldum :) aylardır kabusum olan şey bugün gerçek oldu ama hiç de korktuğum gibi değildi.
yalnız benim avantajlı olduğum şeyler vardı.mesela dişlerim sürmüştü sonradan kırılmıştı yani sadece kök çekimi yapıldı.bu yüzden de dikiş atma kesme falan olmadı. inanılmaz bir kaygıyla girdim ameliyathaneye oturdum iğneleri bir güzel yedim.5 dakika içinde uyuştu.sonra kanca gibi bir şeyle doktor iki kanırttı dişlerimi pıt diye çııkıverdiler.sadece bir çıtırtı duydum o kkadar bir de işte baskı hissediyorsun biraz.
sizlere tavsiyem eğer benim durumumdaysanız hiiiç ama hiiç korkmayın gerçekten o sıkıntıyı çekmenize değiyor.şu an hiç canım yanmıyor tabi anestezi de geçmedi hala ama sonrasında da sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum.bir de oraya oturduğnuzda hala kaygılıysanız kaygınızı belirtin konuşun hiç çekinmeyin.saçma geleceğini bilseniz de doktora konuşun korkutğunuz hakkında.(tabi doktorunuzu yıldırıp bıktırmıycak kadar:) içinizde tutmayın. sonrasında kuş gibi hafifleyeceksiniz :)
uyuşturma çekim yıkama pansuman reçete alımı her şey 15-20 dakika sürdü.oldu ve bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…