• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cihangir mi Demir mi ? Sizce hangi isim daha güzel ?

Çilingir mi 😄 hiç böyle bir benzetme duymamıştım valla 😄☺️
Her türlü akla gelmeyen şeyler söyleniyor siz etraf ne der diye düşünmeyin işin içinden çıkamazsınız bir ömür çocuğunuza en çok siz ismini söyleyeceksiniz iki dakikalık gören yorum yapan insanların söylediklerini dinleyin ama boşverin ciyangir kesin söylenir zaten çıyan bile deniliyor cihan ismi kadınlarda da kullanılıyor bir de , nurcihan cihangül fln tarzında ben unisex isimde sevmediğim için , dünyaya hükmeden manası çok iddialı geldi daha mülayim isimleri seviyorum anlamca söyleniş olarak bu sebeplerle elemiştim bu ismi evet cihangir çok dolu söylemi var ama uzun bir isim ve günde 500 kere çocuğa seslenmek durumunda olunca bence aşırı yorucu uzun isim sevmediğimi farkettim çocuk içinde yorucu sizin içinde yorucu daha kolayı varken neden zoru seçeyim

Sadece CİHAN düşünseniz daha güzel bence. Gir'i olmasın.
Cihahangir mi Demir mi derseniz, bence Demir.
Cihan mı Demir mi derseniz, bence Cihan.
☺️ Sağlıkla gelsin.

Yani kızlar Cihangir’in anlamı çok güzel, dünyayı fetheden demek. İsim olarak daha dolu dolu söylerken, cengaver bir isim. Demir de ilk başta insanın aklına bildiğin Demir parçası geliyor, anlamı da bildiğimiz demir yani 😄☺️ Tabi Demir ismini koyarken güçlü, sert, sağlam bir erkek olsun hissiyatını düşünüyoruz. En başta Demir adına alıştım, onu düşünmüştük, eşimle ortak olarak anlaşıp, sevdiğimiz tek isim o oldu. 5 sene önce hamileyken yoktu ama bu isim, o zaman Cihangir vardı listemizde ama kızımız oldu ki o zaman Cihangir adını çok beğenmiyordum, şimdi ılımlıyım. Cihangir Bey ya da Demir Bey ? Düşünüyorum hala..
O zaman Cihangir cengaver bı isimse lafı dolandırmaya gerek bile yok
Cengaver koyun

Ö
O zaman Cihangir cengaver bı isimse lafı dolandırmaya gerek bile yok
Cengaver koyun
Mantıklı 🤪😃 bir kere daha anladım yani, kızımda da öyle olmuştu, burada konu açmıştım, çok bilindik ve güzel bir isim için bile akla hayale gelmeyen yakıştırmalar yapılmıştı , ben ne mi yaptım, inadına o ismi koydum, olumsuz yorumlardan hiç etkilenmedim ve iyi ki de öyle yapmışım 👍🏻😉

Ö

Mantıklı 🤪😃 bir kere daha anladım yani, kızımda da öyle olmuştu, burada konu açmıştım, çok bilindik ve güzel bir isim için bile akla hayale gelmeyen yakıştırmalar yapılmıştı , ben ne mi yaptım, inadına o ismi koydum, olumsuz yorumlardan hiç etkilenmedim ve iyi ki de öyle yapmışım 👍🏻😉
Koy 😘
Sen aklına koydugun herşeyi başarırsın mantıklı mı değil mi düşünmeden 😂😂😂 çünkü senin anlamsiz bir inadin var

Back
X