Kendi kendini yeme kırılıp kızdığın zaman tepkini ver sustukça daha çok ezerler.offf kimseye birşey söyleyememek gibi bi derim var.Bunu nasıl aşabilirim okadar zarar veriyoki bu bana kendi kendime sinir oluyorum.Kendini savunmak hakkını aramak veya hoş bulmadığın rahatsız olduğun bi hareket yapan birine bunu söyleyememek.Neden bukadar pısırık davranıyorum.Bunu nasıl aşabilirim.Çığlık atıp rahatlamak istiyorum...biraz açılsam keşke
offf kimseye birşey söyleyememek gibi bi derim var.Bunu nasıl aşabilirim okadar zarar veriyoki bu bana kendi kendime sinir oluyorum.Kendini savunmak hakkını aramak veya hoş bulmadığın rahatsız olduğun bi hareket yapan birine bunu söyleyememek.Neden bukadar pısırık davranıyorum.Bunu nasıl aşabilirim.Çığlık atıp rahatlamak istiyorum...biraz açılsam keşke
çözümü çok basit, eğer yaşın genç ise il dışında üniversite oku ve kızlar yurdunda kal, terapi gibi birebir benim için en iyisi o oldu ben kimsenin yanında yemek bile yiyemezdim o derece
yaşım 22.Yutta da kaldım gerçi sadece 2 ay kaldım ama ordada suskunluğumu herkes söylerdi.
işte uzun süre kalabilseydin inan çok iyi gelirdi çünkü bi zamandan sonra birşeyler yapmaya zorlardın kendini, çalışıyormusun peki? böyle farklı arkadaşlıklar edinsen, hiç bilmediğin insanlarla konuşsan bi cesaret gelse inan hepsini aşarsın..
çok zor çok çok iyi anlıyorum valla bende baya zor atlattım ama yurtta kalmak en büyük yardımcım oldu, peki hiç arkadaşın yok mu? acaba kendinde kusurlar bulup onlara takılıp, insanların da fark etmesinden mi korkuyorsunyıllardır çalışıyorum da tık yok.hep sessiz hep sessiz.lanet bi huyum var
çok zor çok çok iyi anlıyorum valla bende baya zor atlattım ama yurtta kalmak en büyük yardımcım oldu, peki hiç arkadaşın yok mu? acaba kendinde kusurlar bulup onlara takılıp, insanların da fark etmesinden mi korkuyorsun