çığlık atıp rahatlasam

dinamikk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
678
278
offf kimseye birşey söyleyememek gibi bi derim var.Bunu nasıl aşabilirim okadar zarar veriyoki bu bana kendi kendime sinir oluyorum.Kendini savunmak hakkını aramak veya hoş bulmadığın rahatsız olduğun bi hareket yapan birine bunu söyleyememek.Neden bukadar pısırık davranıyorum.Bunu nasıl aşabilirim.Çığlık atıp rahatlamak istiyorum...biraz açılsam keşke

Kendi kendini yeme kırılıp kızdığın zaman tepkini ver sustukça daha çok ezerler.
Sen üzüleceğine seni üzen üzülsün içine atma

Yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor bende yeni yeni kendime geldim ailem çok baskıcı ben biraz mecburen içime kapanık büyüdüm çalışmaydı oydu buydu anca açıldım.

Bi haksızlığa mı uğrandın, hemen o anda bi dur, derin bi nefes al, o sırada aklından geçenleri toparla ve savun kendini hemen o anda. Susma, susuyoruz sonra içimize dert oluyo. İki kuruş etmeyecek insanlara kendimizi ezdiriyoruz.

Yap böyle sonunda benim gibi patla aylarca depresan kullan. Ben artık akıllandım bir sorunum varsa içime atmıyorum ve en doğru olanı bu. İçine attıkça birikiyor ve çok saçma sapan bir nedende bile patlayabiliyor insan.

off yapamıyorum salak gibi.konuşsana ne söylemek istiyosan yani dimi.Ama ben içimden konuşuyorum karşı tarafla..Ama bu beni hasta edicek bi gün.yapamıyorum olmuyo...Annemde hep diyo ezdirme kendini konuş biraz diye ama yok yok yok.

çözümü çok basit, eğer yaşın genç ise il dışında üniversite oku ve kızlar yurdunda kal, terapi gibi birebir benim için en iyisi o oldu ben kimsenin yanında yemek bile yiyemezdim o derece

eşim beni stres topu olarak kullanıyor bu aralar . gel de benim üstüme de dene, bir şeyciğin kalmaz

çözümü çok basit, eğer yaşın genç ise il dışında üniversite oku ve kızlar yurdunda kal, terapi gibi birebir benim için en iyisi o oldu ben kimsenin yanında yemek bile yiyemezdim o derece

yaşım 22.Yutta da kaldım gerçi sadece 2 ay kaldım ama ordada suskunluğumu herkes söylerdi.

yaşım 22.Yutta da kaldım gerçi sadece 2 ay kaldım ama ordada suskunluğumu herkes söylerdi.

işte uzun süre kalabilseydin inan çok iyi gelirdi çünkü bi zamandan sonra birşeyler yapmaya zorlardın kendini, çalışıyormusun peki? böyle farklı arkadaşlıklar edinsen, hiç bilmediğin insanlarla konuşsan bi cesaret gelse inan hepsini aşarsın..

yıllardır çalışıyorum da tık yok.hep sessiz hep sessiz.lanet bi huyum var

yıllardır çalışıyorum da tık yok.hep sessiz hep sessiz.lanet bi huyum var
çok zor çok çok iyi anlıyorum valla bende baya zor atlattım ama yurtta kalmak en büyük yardımcım oldu, peki hiç arkadaşın yok mu? acaba kendinde kusurlar bulup onlara takılıp, insanların da fark etmesinden mi korkuyorsun

arkadaşlarım var.ama çok çok samimi olamam herkesle.çok samimi olduğum iki dostum var bi onlara herşeyi anlatabilirim.yeni ni ortama girsem dut yemiş bülbülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…