Daha sonra tamamen geçti mi peki? Yoksa en ufacık hastalık belirtisinde aynı noktaya mi geleceğiz? Antibiyotiksiz geçirdiği hastalık yoktu çok üzülüyordum. İki gün sonra tekrar çağırdı bakalım inşallah kolay atlatırızZaturee olmus oglumda olmustu gunluk takip istemisti bizim doktorumuz hava yoluyla ilaclar verdik igne oldu hatta o zaman 3 - 4 yasinda falandı antibiyotik igne verilmisti agir dozda yuruyemezdi yavrum ayaklarinin agrisindan tek doktorla kalmayin muhakkak asistan olmayan bir doktorla gorusun sifa diliyorum
Evet a ile başlayan antibiyotik3 günlük verdiği ilaç bi antibiyotik çeşidi muhtemelen. A ile başlayan...
Genel itibariyle solunum yollarıyla ilgili sorunlarda hızlı çözüme ulaştırır. Korktuğunuz kadar bir durum olsa hastaneye yatış yapılırdı. Şifalar diliyorum
.
Evet galiba. Hiç bir bilgim de yok. Çok da hasta olunca korktum acikcasitutulum lafından korktunuz herhalde de korkmayın o kötü bir şey değil
ciğerler etkilenmiş demek sadece
sadece boğazı etkilenmiş olsa laranjit faranjit vs. olacaktı ciğere inmişse pnömoni olmuş gibi, mesela.
Evet a ile başlayan antibiyotik
Gecti tabiki kreş okul grubunda cok yasanir ilk hastaliklar boyle cigere inebilir. Koruyucu antibiyotik yazmistir doktorunuz lutfen bu konuyu görüşün gecmis olsun besinlerine dikkat edin . Soluk hizi fazla olursa lutfen hemen doktora goturun saturasyon bakilsinDaha sonra tamamen geçti mi peki? Yoksa en ufacık hastalık belirtisinde aynı noktaya mi geleceğiz? Antibiyotiksiz geçirdiği hastalık yoktu çok üzülüyordum. İki gün sonra tekrar çağırdı bakalım inşallah kolay atlatırız
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattinizGecti tabiki kreş okul grubunda cok yasanir ilk hastaliklar boyle cigere inebilir. Koruyucu antibiyotik yazmistir doktorunuz lutfen bu konuyu görüşün gecmis olsun besinlerine dikkat edin . Soluk hizi fazla olursa lutfen hemen doktora goturun saturasyon bakilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?