Ciger gelistirici igne vurulmadan erken doğum yapan var mi

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
862
360
Kizlar 37 haftama sezeryan günü verildi. Ama bebegim bastan beri 1 hafta küçük. Gec döllenme denildi. 36 haftalik olarak gözüküyor. Birde uzerine gelişim geriliği başlamış haftasi her hafta 1 hafta geriye düşüyor. Suyumda da azalma oldu. Burada araştırdığım kadariyla hep ciger gelistirici igne olmus ondan sonra doğum olmuş. Bnm doktorum hic birsey demedi. Igne vurmadi. 37 haftada doğumum olacak ve kilosu 2200 bir sıkıntı yasar miyim. Cok korkuyorum bebegim kuveze girer mi. 36 37 haftalarda doğum yapanlar bna yardimci olabilir mi

Merhaba bildiğim kadarıyla kilosu değil haftası önemli şuanda 37 haftalık bebeğe sahipsiniz. Allah'ın izniyle hiçbir sorun olmaz gibime geliyor. Gönlünüzü ferah tutun

Merhaba 36+5te suyum geldi dogum yaptim. Ciger geliştirici vurulmadi. Gelisim geriliginde durum nedir bilmiyorum. saglikla kucaginiza alin

Merhalar bende aynı durumdayım bebek nasıl şu an kilo alıp toparladı mı

Merhalar bende aynı durumdayım bebek nasıl şu an kilo alıp toparladı mı
Malesef kilo boy olarak geri kaldık biz. Ama bir sorunumuz yok. 3 yaşına kadar yaşıtlarını yakalar dedi doktorumuz. Ama benm gibi olup normal şekilde kilo alıp topqrlayan çok kişi var.

Malesef kilo boy olarak geri kaldık biz. Ama bir sorunumuz yok. 3 yaşına kadar yaşıtlarını yakalar dedi doktorumuz. Ama benm gibi olup normal şekilde kilo alıp topqrlayan çok kişi var.
Ay hiç önemli değil sağlıklı olsun yeter. Ben de 18 gün önce doğum yaptım 2250 doğdu 2060 a kadar düştü sık sık emziriyorum ama pek kilo almadı daha senin bebeğin ne zaman kilo almaya başladı canım

Allah bağışlasın cnm. 2085 grm doğdu bizimki. İlk 6 ay her ay 1 kilo aldı. Doktorum hem sabah hem akşam mama vermemi söyledi. (8 ay emzirdim ) 6 aydan sonra çocuğa birşey oldu. Ayda 200 ü zor görmeye başladık. Sonra da düzen tutmadı. Şuan 14 aylık ve 8 buçuk kilodayız.

Birde bizimkinin kalbinde delik olduğu anlaşıldı. Bu sebepten dolayı da kilo alamıyormuşuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…