Ohhh yarasıın..Tadı kötüydü ama param boşa gitmesin diye hepsini de yedim.
Dalga mı geçiyorsunuz nasıl insanlarsınız.Ohhh yarasıın..
Allah'tan beğenmemişsin bir de beğensen neler olacakmış
Karides sevmeyen bir insanımDalga mı geçiyorsunuz nasıl insanlarsınız.
Vay ne matraksınız siz öyle.Karides sevmeyen bir insanım
Uzun zamandır merak ediyordum dükkanın önünden de geçince boşluğuma denk geldi normalde ben de yemezdim de.. bağışıklık sistemim de kötüdür kurt falan olmasın da mikroba razıyım ilaçla 1 haftada düzeliyor sonuçtaBen tatlı su balığı dahi yemem resmen mikrop kapabilirsiniz
İçim rahatladı biraz teşekkürlerBen arada yiyorum hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar
Ben cok sık sushi yerim, KurtsuzumMerhaba dükkandan paket olarak aldım 8 tane içinde çiğ karides vardı. Elimde birkaç saat dolaştırdıktan sonra eve gidip yedim hemen tüketilmesi gerekiyormuş bilmiyordum alışveriş yapıyordum hava ılıktı. Sonra internetten bakayım dedim normalde somon, karides gibi şeylerin çiğ tüketildiğini sanıyordum meğer içinde bakteri, virüs veya parazit barındırabiliyormuş. İçime kurt düştü haliyle (umarım bu kurt tenya değildir). Tenya da neredeyse hiç belirti vermiyormuş. Böyle şeylerde pimpirikliyim acaba bir şey olmuş mudur içim rahat etsin diye 1 ay sonra doktora gitmeyi düşünüyorum ama böyle bir şey yaşayan var mı? Tadı kötüydü ama param boşa gitmesin diye hepsini de yedim. Bir daha ağzıma sürmem ilk kez denemiştim zaten.
Adınıza sevindim ♥ Aslında taze olarak yesem sanırım tedirgin olmazdım muhtelemen kontrolden geçiyordur ve çok düşük sıcaklıklarda donduruluyordur ama elimde saatlerce gezdirdiğim için bozuldu diye düşündüm belki bozulmuştur da bilmiyorum..Ben cok sık sushi yerim, Kurtsuzum
Ne kadar sure gezdirdiniz ortalama?Adınıza sevindim ♥ Aslında taze olarak yesem sanırım tedirgin olmazdım muhtelemen kontrolden geçiyordur ve çok düşük sıcaklıklarda donduruluyordur ama elimde saatlerce gezdirdiğim için bozuldu diye düşündüm belki bozulmuştur da bilmiyorum..
3-4 saatNe kadar sure gezdirdiniz ortalama?
Bir sey olacak olsa simdiye kadar coktan olurdu bence3-4 saat
Değişik bi kafa olduğundan değil. Yolumun üstünde olduğu için satın aldım ve daha önce denemediğim için akıl edemedim bilmiyordum. Hiç yemek paket yaptırıp evde yemediniz mi? Biraz dolaştım ve trafik, eve kadar yürümem derken zaman geçti. Bir şey soruyoruz dalga geçer azarlar gibi cevap veriyorsunuz. Detaylara bu kadar takılmasanız keşke.Bozulsa les gibi kokardi yiyemezdiniz. Ote yandan susi alip 4 saat gezdirmekte degisik bi kafaymis.
Yemek icin paket bisey aldiysam sogumadan eve gider yerim. Veya soguk biseyse peynir vs gibi sarkuteri grubu isinip bozulmadan eve giderim. 5 saat elimde gezdirmem. Takilmayin dediginiz detayda konunun kendisi zaten.Değişik bi kafa olduğundan değil. Yolumun üstünde olduğu için satın aldım ve daha önce denemediğim için akıl edemedim bilmiyordum. Hiç yemek paket yaptırıp evde yemediniz mi? Biraz dolaştım ve trafik, eve kadar yürümem derken zaman geçti. Bir şey soruyoruz dalga geçer azarlar gibi cevap veriyorsunuz. Detaylara bu kadar takılmasanız keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?