çifte bayram bana HAMİLEYİMMMMMMMM:)

tebrikler canım allah kucagına aldığın günüde gösterir insallah ya bu arada benimde adet günüm bugün ama olmadım midem bulanıyor ve kasık agrılarımda var karnımda yanma var acaba neden kaynaklanır yardımınıza ihtiyacam var kızlar

slm kızlar herkeze iyi bayramlar , kucak dolusu sevgiler;
o kadar mutluyum ki anlatamam çok karmaşık duygular içindeyim Allahım bana ramazan ayında anne adayı olmamı nasip etti.:ecrin_bebek:zemuszemushihoyyytbu sene çifte bayram yaşattı bana darısı tüm isteyenlere Allahım size de nasip eder inşallah:Saruboceq:

belirtilerimide sayayım size belki arkadaşlarıma yol gösterebilir.adetime 10 gün kala belim çok ağrımaya başladı tam kuyruk sokumum kalçalarıma vuruyodu ağrısı,göğüslerim ağrıyodu ve şişti hassaslaştı,iştahım açıldı,ve çok halsizdim sürekli uykum geliodu hala da öyle,adetime 4 gün kala kasıklarımda batma oldu ve sanki adet olacak mışı gibi sancım vardı hesapladım 3 gün geçti bi test alayım dedim yaptım 10 saniye içinde 2 çizgiyide belirgin bir şekilde gördüm.çok mutluyum :teytey::nazar:böyle belirtileri olan arkadaşlarım varsa hamiş olab,lme ihtimalleri yüksek olabilir kendilerine dikkat etsinler tabi bünyeden bünye ye fark var ama yinede olabilir.sizleri seviyorum:)opuyorumnanaktansositososito

tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı tüm isteyenlerin başına

3778816972_6f77ff1a7c_t.jpg

tebrikler canım
rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin

çok teşekkür ederim canım kardeşlerim.dün doktora gittim kese oluşmuş 6 mm:):ecrin_bebek:2 hafta sonra tekrar gidicem kalp atışları için.darısı tüm isteyenlere inş.çok değişik bir duygu Allahım tüm isteyenlere nasip etsin:Saruboceq: (ayhucum sen kesin oku bunu :)

TEBRİKLER CANIM ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN:)AMİN:ecrin_bebek::CüvCüv:

kızlar merhaba....yenı uyeyım ben...dun doktora gıttım kan testı yaptırdım 358 cıktı....doktor hamıle odugmu soyledıııı:)bu surec ıcınde nolur benı yalnız bırakmayın:KK43:

hayırlısı olsun cnm benm :)))
saglıklı bi şeklde kucaklarsın bebişini inş :nazar:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gözün aydin canim benim cok sevindim
rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
güzel bir hamilelik kolay bir dogum diliyorum canim
rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu insallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CtNO-1qr-1.jpg

opuyorumnanaktansaglicakla gel melek bebekopuyorumnanaktan​

X