- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar herkeze iyi bayramlar , kucak dolusu sevgiler;
o kadar mutluyum ki anlatamam çok karmaşık duygular içindeyim Allahım bana ramazan ayında anne adayı olmamı nasip etti.:ecrin_bebek:zemuszemushihoyyytbu sene çifte bayram yaşattı bana darısı tüm isteyenlere Allahım size de nasip eder inşallah:Saruboceq:
belirtilerimide sayayım size belki arkadaşlarıma yol gösterebilir.adetime 10 gün kala belim çok ağrımaya başladı tam kuyruk sokumum kalçalarıma vuruyodu ağrısı,göğüslerim ağrıyodu ve şişti hassaslaştı,iştahım açıldı,ve çok halsizdim sürekli uykum geliodu hala da öyle,adetime 4 gün kala kasıklarımda batma oldu ve sanki adet olacak mışı gibi sancım vardı hesapladım 3 gün geçti bi test alayım dedim yaptım 10 saniye içinde 2 çizgiyide belirgin bir şekilde gördüm.çok mutluyum :teytey:böyle belirtileri olan arkadaşlarım varsa hamiş olab,lme ihtimalleri yüksek olabilir kendilerine dikkat etsinler tabi bünyeden bünye ye fark var ama yinede olabilir.sizleri seviyorum:)opuyorumnanaktansositososito