çifte bayram bana HAMİLEYİMMMMMMMM:)

paapatya

zeynoşş
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
79
0
slm kızlar herkeze iyi bayramlar , kucak dolusu sevgiler;
o kadar mutluyum ki anlatamam çok karmaşık duygular içindeyim Allahım bana ramazan ayında anne adayı olmamı nasip etti.:ecrin_bebek:zemuszemushihoyyytbu sene çifte bayram yaşattı bana darısı tüm isteyenlere Allahım size de nasip eder inşallah:Saruboceq:

belirtilerimide sayayım size belki arkadaşlarıma yol gösterebilir.adetime 10 gün kala belim çok ağrımaya başladı tam kuyruk sokumum kalçalarıma vuruyodu ağrısı,göğüslerim ağrıyodu ve şişti hassaslaştı,iştahım açıldı,ve çok halsizdim sürekli uykum geliodu hala da öyle,adetime 4 gün kala kasıklarımda batma oldu ve sanki adet olacak mışı gibi sancım vardı hesapladım 3 gün geçti bi test alayım dedim yaptım 10 saniye içinde 2 çizgiyide belirgin bir şekilde gördüm.çok mutluyum :teytey::nazar:böyle belirtileri olan arkadaşlarım varsa hamiş olab,lme ihtimalleri yüksek olabilir kendilerine dikkat etsinler tabi bünyeden bünye ye fark var ama yinede olabilir.sizleri seviyorum:)opuyorumnanaktansositososito

tebrikleeeeeeeer :)))) çok sevindim canım ileride mutlu yuvalar diliyorum bebeğinle :)

canım aslında bana da çifte bayram oldu.aslında çifte kadir gecesi kaydirigubbakcemile2

ama ben bir türlü tam olarak sevinemiyorum.ben 2 senedir bekliyordum eşim varikoseldi.

dr a henüz gidemedim.ne bileyim kese görünecek,kalbi atacak sonra sevinecekmişim gibi geliyor.aslında benimki hata biliyorum ama ne bileyim...

ay senin de içini mi kararttım. neyse umarım birlikte güzel güzel haberler alırız.keseyi de görürüz kalbi de atar inşallah Allahım.tamamına erdirsin.

bi şey sorcam kan testi yaptırdın mı?

allah tamamına erdirsin canım bende sendenim biz altıncı haftaya girdik.allah hepimize bebeğini kucağına almak nasip etsin inşallah

canım aslında bana da çifte bayram oldu.aslında çifte kadir gecesi kaydirigubbakcemile2

ama ben bir türlü tam olarak sevinemiyorum.ben 2 senedir bekliyordum eşim varikoseldi.

dr a henüz gidemedim.ne bileyim kese görünecek,kalbi atacak sonra sevinecekmişim gibi geliyor.aslında benimki hata biliyorum ama ne bileyim...

ay senin de içini mi kararttım. neyse umarım birlikte güzel güzel haberler alırız.keseyi de görürüz kalbi de atar inşallah Allahım.tamamına erdirsin.

bi şey sorcam kan testi yaptırdın mı?

çok sağolun kızlar tşk ederim.canım kan testi yaptırmadım çarşamba gidicem doktora ama günüm geçti ve ben adım gibi eminim var.idrar testinde bi yanlışlık olması %1 ihtimal dir bence o da belki o yüzden çift çizgiyi gördüysen hamilesindir içini ferah tut bebeğini hüzünlü karşılama o karnında teyzesi yesin onu:)

evet biliyorum o karnımda ve ben çok mutluyum.teşekkür ederim canım.Rabbim ne olur tamamına erdirsin ikimizinkini de...

ayhu cum canı kardeşim ne hissedersen neye inanırsan o doğrudur bebğin seninle ok.benim 3 ablamda günü 2 gün geçince eczaden 2 tl ye test alıp yapılar çift çizgiyi gördüler 1 ay sonra doktoro gittiler hepsininde aslan gibi bebişleri var.çok takıntı yapmıcaksın içini ferah tut ve inan hayatım biz yalnız değiliz onlar bizimle:)kaydirigubbakcemile5

X