• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift ve arası bölmeli rahim

incim80

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
9
0
6
Kütahya
Merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım ve çift rahmim var arası bölmeli, sürekli kanamam veya akıntım oluyor. bir çok doktora gittim kimi önemsiz dedi,kimi kanama dursun diye hormon verdi, bitane adanada prof turan çetin tüp bebek yapalım düzelir dedi 2 kez denedik ama olmadı, en sonunda biri bu bölmenin alınması gerektiğini söyledi hamile kalabilmem ve kanamamın düzelebilmesi için ancak doktor olarak kime güvenebileceğimi bilmiyorum bu sorunla uğraşıp tedavi olan yada ameliyat olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi bana doktor ismi verebilirlermi lütfen çünki çok yoruldum artık hem maddi hem manevi.

Merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım ve çift rahmim var arası bölmeli, sürekli kanamam veya akıntım oluyor. bir çok doktora gittim kimi önemsiz dedi,kimi kanama dursun diye hormon verdi, bitane adanada prof turan çetin tüp bebek yapalım düzelir dedi 2 kez denedik ama olmadı, en sonunda biri bu bölmenin alınması gerektiğini söyledi hamile kalabilmem ve kanamamın düzelebilmesi için ancak doktor olarak kime güvenebileceğimi bilmiyorum bu sorunla uğraşıp tedavi olan yada ameliyat olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi bana doktor ismi verebilirlermi lütfen çünki çok yoruldum artık hem maddi hem manevi.

Bende de uteris didelfis var(çift rahim) var. Rahîmimin ağzının biri kapalıydı ve amaliyatımı turan çetin yaptı. Benim de çok kanamam oluyordu adet oluyordum 20gün bazen de diğer adet günüme kadar sürüyordu. Hiç bir doktor bilemedi turan çetin herşeyi bildi şimdiye kadar tanıdığım en mükemmel doktor. Peki senin rahmin ayrı ayrı rahim ağızlarımı var yoksa tek bir rahim arasında mı bölme var

Bende de uteris didelfis var(çift rahim) var. Rahîmimin ağzının biri kapalıydı ve amaliyatımı turan çetin yaptı. Benim de çok kanamam oluyordu adet oluyordum 20gün bazen de diğer adet günüme kadar sürüyordu. Hiç bir doktor bilemedi turan çetin herşeyi bildi şimdiye kadar tanıdığım en mükemmel doktor. Peki senin rahmin ayrı ayrı rahim ağızlarımı var yoksa tek bir rahim arasında mı bölme var
bende çift rahim ve arada bolme var tek rahim agzı var 2 sene gittim histereskopi yaptı testler yaptı 2 kezde tup bebek denedi ama bir cozum olmadı

Peki gebelik durumunuz nasıl acaba

Ben şuan 23+5 günlük hamileyim. Ama tedavisiz ve geri çekmeyle korunurken hamile kaldım Benimde erken doğum riskim var. Dilerim Allahımdan sanada nasip etsin. Ben Çukurova'da hastanesinde amaliyat oldum. İlk histereskopi sonra enfeksiyon kaptım birdaha yattım en son turan bey şubat ayında tanı amaçlı histereskopi yaptı rahmiminiçine boyutlarına ve rahim ağzının tekrar kapanıp kapanmadığına baktı. Bu arada kadın hastalıkları bölümünde kaldım tüp bebek yaptıranlar vardı prof ibrahim beyi çok övüyorlardı ama soyadı aklımda deil. Onada görünebilirsin ve ücretler daha uygundur.

aslında ben turan beyin 15 yaşımdan beri hastasıyım ama birturlu duzelmedi,ben balcalıda olmadım orda olmak ıstedım kabul etmedi kendi tup bebek merkezinde histereskopı yaptı aynı sıze uygulananlar uygulandı ama sonuc olmadı,tup bebegıde 2 kez denedik ama olmadı malesef o yuzden artık ona güvenemiyorum cem demirel diye bir dr gordum burda sitede birisi onermişti yine cift rahimli ama bilemiyorum cem beyde istanbul memorial da calısıyormus ataşehirde okadar yoruldumkı psıkolojık olarak bu sefer gideceğim dr un son dr olmasını ıstıyorum

aslında ben turan beyin 15 yaşımdan beri hastasıyım ama birturlu duzelmedi,ben balcalıda olmadım orda olmak ıstedım kabul etmedi kendi tup bebek merkezinde histereskopı yaptı aynı sıze uygulananlar uygulandı ama sonuc olmadı,tup bebegıde 2 kez denedik ama olmadı malesef o yuzden artık ona güvenemiyorum cem demirel diye bir dr gordum burda sitede birisi onermişti yine cift rahimli ama bilemiyorum cem beyde istanbul memorial da calısıyormus ataşehirde okadar yoruldumkı psıkolojık olarak bu sefer gideceğim dr un son dr olmasını ıstıyorum

Ben herşeyi balcalıda oldum kontrollere de gittim hep turan bey baktı bir kuruş para vermedim. Devlet böyle imkan sunmuşken neden faydalanmayalım. Ben oradayken biri vardı 3 defa tüp bebek yapmış tutmamıştı. İbrahim bey tüp bebekten önce neden tüp bebek olmuyor diye araştırma yapacaktı. Hadi gel tekrar yapalım demedi mesela. Senin önce rahimde ki bölmene bakarlar sonra diğer testler bakarlar ona göre tüp bebek yaparlar. Sağlık sigortan varsa hepsi ücretsiz. Sadece tüp bebek için bir miktar veriyorsun. İstersen git görüş araştır öyle karar ver.

Bu arada turan bey orada tüp bebek yapmıyordu. Kadın hastalıkları jinekolojiyle ilgileniyordu ben çok memnun kaldım ya gerçekten. Çok ilgili güler yüzlü onu görünce çok iyi hissediyordum kendimi bir doktor olarak çok güvendim.

inanınki konustuk, eşimle defalarca sigortamız var dedik balcalıda olmak istiyoruz dedik ancak turan bey kabul etmedi ancak kendi merkezinde yapacagını soyledi ve acımadan 16 mılyar paramızıda aldı ,dediğiniz işlemlerin hepsi yapıldı ama ama hepsi ayrı ayrı ücretlendirildi,siz şanslıymışsınız diyelim ve inşallah öyle devam eder ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız sağlıkla bunu gönülden diliyorum sanırım siz turan beyin iyi bir gününe denk gelmişsiniz diyorum size ben 15 yaşından beri yani 18 yıllık hastasıyım birde ama malesef...

Balcalının kadın hastalıkları infirtilite bölümü çok güzel. Gerçekten yazık o kadar paraya emek harcıyoruz ya. En azından bi git muayane ol konuş bilgi al içine sinerse tedavinizde yaptırırsın. İnşallah sizde bu güzel mutlu günleri yaşarsınız. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın emekleriniz inşallah boşa çıkmaz. O yüzden inanın herşeyin iyi olacağına moralinizi yüksek tutun görün herşey çok iyi olacak.

Merhaba canım arası bölmeli rahimse alınması en mantıklı benim çok yakın arkadaşım o şekilde hamile kaldı ve hamile kaldıktan sonra aldıramadı doktor keşke hamile kalmadan bana gelseydin alırdık ve rahat bir hamilelik geçirirdin dedi.
Daha sonra tabiki sanırım 32 yada 35. haftada erken doğum yaptı bebek tek tarafa sıkışmış kafatası burnu doğduktan birsüre sonra düzeldi. ama erken doğum biliyorsunki çok zorlu bir süreç.. yani anlatmak istediğim iyi bir doktora giderek bu bölmeyi aldırman daha iyi olabilir..

Merhaba canım arası bölmeli rahimse alınması en mantıklı benim çok yakın arkadaşım o şekilde hamile kaldı ve hamile kaldıktan sonra aldıramadı doktor keşke hamile kalmadan bana gelseydin alırdık ve rahat bir hamilelik geçirirdin dedi.
Daha sonra tabiki sanırım 32 yada 35. haftada erken doğum yaptı bebek tek tarafa sıkışmış kafatası burnu doğduktan birsüre sonra düzeldi. ama erken doğum biliyorsunki çok zorlu bir süreç.. yani anlatmak istediğim iyi bir doktora giderek bu bölmeyi aldırman daha iyi olabilir..

Bende öyle düşünüyorum ama doktor olarak kime gideceğimi bilemiyorum arkadaşınız hangi doktora gitti acaba bilgilendirebilirmisiniz

Bende öyle düşünüyorum ama doktor olarak kime gideceğimi bilemiyorum arkadaşınız hangi doktora gitti acaba bilgilendirebilirmisiniz

canım sen adanadasın sanırım benim bahsettiğim doktor istanbul bakırköyde :( hani gelip burdada gözükebilirsin ama çok yorucu olur sanırım snn için :( eğer düşünürsen ben tüm bilgileri sana veririm çok ii bir doktor hep söyler arkadaşım...

canım sen adanadasın sanırım benim bahsettiğim doktor istanbul bakırköyde :( hani gelip burdada gözükebilirsin ama çok yorucu olur sanırım snn için :( eğer düşünürsen ben tüm bilgileri sana veririm çok ii bir doktor hep söyler arkadaşım...

yoo ben adanada deilim,kütahyadayım ailem iskenderunda ama artık sehir bakmıyorum önemli olan bu sorunun çözülmesi bilgileri verirseniz sevinirim ıbende araştırayım :)

yoo ben adanada deilim,kütahyadayım ailem iskenderunda ama artık sehir bakmıyorum önemli olan bu sorunun çözülmesi bilgileri verirseniz sevinirim ıbende araştırayım :)

kusura bakma geç yazıyorum ama arkadaşımı aradım tam olarak emin olmak için veriyim hemen :) Ethica İncirli Hastanesi Erkan AKAN dediğim gibi ondada bölme vardı çok sıkıntı yaşadı ama doktoru çok ii olduğu için güzel bir şekilde atlattı. Geçmiş olsun canım inşallah yararlı olur.

Bende çift rahim değil ama arkuat rahim var yani rahim tepeden basık perde de olabilirmiş bende eylülde kontrole gidip ona göre ameliyat olucam sonrada tüp bebekmi der bilmiyorum çünkü benim sol tüpte kıvrımlaşma var ve o tüpten dış gebelik geçirdim lafı uzattım ama benimde gideciğim doktor brüksel tüp bebek merkezi prof.dr.yücel karaman bi araştır istersen rahim anomalileri konusnda oldukça iyi bir doktor..

kusura bakma geç yazıyorum ama arkadaşımı aradım tam olarak emin olmak için veriyim hemen :) Ethica İncirli Hastanesi Erkan AKAN dediğim gibi ondada bölme vardı çok sıkıntı yaşadı ama doktoru çok ii olduğu için güzel bir şekilde atlattı. Geçmiş olsun canım inşallah yararlı olur.

çok teşekkür ederim hemen araştıracam :)

benim eltim de çift rahimli iki tane çocuğu var..ameliyat olmadı...

Back