- 7 Ekim 2022
- 32
- -1
- 30
- Konu Sahibi kendihalind
İyi geceler herkese fikirlerinize ihtiyacım var bilgili, tecrübeli K.K kadınları. Tüp bebek serüvenime iki tüpümünde tıkalı olduğunu öğrenip, tüpleri aldırıp ameliyatımı olup bismillah diyip başladık. Hiç bir sorunum yoktu başka 16 yumurta 9 tanesi iyi durumda olan yumurtalarım toplandı 6 tanesini dölleyebildi spremler ve 6 adet olarak dondurduk.
İğneler ilaçlar başladık ve günün sonunda Çift embriyo transferi oldum 5 gün 5AB ve 4AA olan bir blast dedikleri transfer oldu Haziran ayının 21.de bugün 12 günüm ve kanda beta 0.5 çıktı sanırım negatif.. İki gün var test günüme ama pozitife döneceğini sanmıyorum olursa da Allahımın mucizesi olur
İğneler ilaçlar başladık ve günün sonunda Çift embriyo transferi oldum 5 gün 5AB ve 4AA olan bir blast dedikleri transfer oldu Haziran ayının 21.de bugün 12 günüm ve kanda beta 0.5 çıktı sanırım negatif.. İki gün var test günüme ama pozitife döneceğini sanmıyorum olursa da Allahımın mucizesi olur
- Sorum şu sonradan yükselen oldu mu aranızda geç tutunma gibi?
- Gittiğim tüp bebek merkezinde ne gibi tetkikler istemeliyim sonuçta bana bi neden tutmadığına dair birşey söylemeleri göstermeleri gerekiyor.
- 2. Transfer için ne kadar bekleniyor benim durumumda olup siz neler yapıp nasıl davrandınız?
- Tüp bebek merkezime güvenim kırılıyor sanki herşey çok iyi herşey 10 numara diyip durdu doktorum böyle olunca bilirsiniz üzülüyoruz demem o ki nasıl yol izleyeceğim bundan sonra Allah rızası için bilgi verin lütfen
Eklentiler
Son düzenleme: