• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift terapisi

Bu yanlış maalesef. Hatta bir alıntı bırakayım.

Çift terapisi sevgili, nişanlı ve evli olan her tür çift için uygundur. Evlilik kararı almak üzere olan sevgililer erken bir terapi alarak karşılarına çıkabilecek sorunları ilişkilerine hiç zarar vermeden çözebilirler.

Aslında calci ilişkide de terapi alınabilir, bazı şeyleri toparlamak isteniyorsa

Ya doğru buna katılıyorum ama gerek yok zaten evli değilsin "amaann" deyip bitirmek daha kolay geliyor sanırım bana.

Valla hiç mantıksız değil de pedagog olunca konu mecbur diyoruz.
Seans ücretine nakitte 800 tl yazdı dün biri, ohannesburgerler aşkınaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK70:

Oğlumu götürüyorum Psikoloğa üç aydır. Ocağıma incir ağacı dikildi ancak sonuçlarından çok memnunum 😍

Cift terapisini asagilayip karsi olmak cok cahil bir bakis acisi degilmi ya? Valla biz esimle gittik oyle bosanma asamasinda falan degildik normaldi iliskimiz ama iletisimde birbirimiz anlamakta zorlandigimiz noktalar vardi disaridan tarafsiz bir bakis acisi cok iyi oluyor dinleyip napicak diyenler komple terapi psikolog vs bunlri. Hepsini inkar ediyor heralde :)

Ben katılıyorum valla size.adam gibi iletişim kurmayı beceremiyor musunuz yani? Koca koca insanlar.insan rahat edemez ki baskasınız yanında.dinlemekten başka yaptıkları birşey yok.
Belkide sadece uzman bi görüş istiyolar farklı bi bakıs acısı, ilişkiye dısardan bi göz,??? Dinlemekten baska bi iş yok nedemk ya şaka mı? Nasıl uzmanlara denk geldn. ?
Genelde dinlemeden ilaç yazıyo diye sikayet edilir asdff😂😂😂

Merhaba online çift terapisi için önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Daha önce deneyimleyeniniz oldu mu? fayda gördünüz mü?
İlde yüz yüze çift terapisi de olabilir daha önce giden varsa il ile birlikte doktorun adını yazabilir mi şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba daha önce destek aldığım çift terapisi. Var Online olarak seans alıyordum kendisinden isterseniz önerebilirim yorumlarına inceleyerek karar verirsinşz

Back