Bi evlilik çift terapisine kaldıysa o evlilikten çok bi hayır gelmez, geldiğini görmedim.
Giden evliler oldu çevremde, hepsinin çok kötüydü evliliği, terapi azıcık afyon verdi.
Terapi almadan Gül gibi geçinip gidiyor iyi evlilikler.
O yüzden bence akışına bırakın derim
Ben katılıyorum valla size.adam gibi iletişim kurmayı beceremiyor musunuz yani? Koca koca insanlar.insan rahat edemez ki baskasınız yanında.dinlemekten başka yaptıkları birşey yok.Bi evlilik çift terapisine kaldıysa o evlilikten çok bi hayır gelmez, geldiğini görmedim.
Giden evliler oldu çevremde, hepsinin çok kötüydü evliliği, terapi azıcık afyon verdi.
Ben katılıyorum valla size.adam gibi iletişim kurmayı beceremiyor musunuz yani? Koca koca insanlar.insan rahat edemez ki baskasınız yanında.dinlemekten başka yaptıkları birşey yok.
Bence bu yanlış bir bakış açısı. Bazen sağlıklı düşünemiyor insanlar, durup bir profesyonel tarafından aydınlanmaya ihtiyaçlari olabilir. Davranışsal olarak kendi noksan yönünü öğrenmesi gerekebilir. İlla büyük sorunlar olması gerekmez var olanı korumak adına da gidebilir bence. Cift terapisine gitmeyi kabul eden çiftler zaten iletişim kurabilen çözüm odaklı insanlardır. Tek taraflı istek ise eğer, biraz zor olabilirBi evlilik çift terapisine kaldıysa o evlilikten çok bi hayır gelmez, geldiğini görmedim.
Ya calci bazen bitmesi gereken bir durum için de daha sağlıklı bı süreç oluyor. Ben de şoktayım bu kadar çift terapisi karşıtı olunmasına . Her türlü çift terapisi doğru kişiden alınan faydalıdır . Lisansı pdr/ psikoloji kökenli olup klinik yapmış ve iyi eğitimleri olan biri ile çok güzel yol alabilirler.İlla boşanma aşamasında olmak gerekmiyor terapi almak için. İnsanların ruh halleri dönem dönem değişebiliyor ve bu evliliğine yansıyabiliyor. Profesyonel yardım eş dostun yardımından her zaman daha iyidir
Sadece evliler mi ilişki yaşıyor?
Ferocum evli olmadığın için çift terapisi nedir bilmemen normal
Sen kendin için seks terapisi olarak düşünebilirsinBen katılıyorum valla size.adam gibi iletişim kurmayı beceremiyor musunuz yani? Koca koca insanlar.insan rahat edemez ki baskasınız yanında.dinlemekten başka yaptıkları birşey yok.
Senelerce öğrenilen ekoller, alınan eğitimler, bu eğitimlere dökülen paralar arkandan ağlar Ferhans, yapma yazıkdinlemekten başka yaptıkları birşey yok.
Hayatında psikoloğa gitmemiş beyanı onlar. Beni dinleyerek neyi çözecek kafasında olanlara zaten terapi de işe yaramaz.Ya calci bazen bitmesi gereken bir durum için de daha sağlıklı bı süreç oluyor. Ben de şoktayım bu kadar çift terapisi karşıtı olunmasına . Her türlü çift terapisi doğru kişiden alınan faydalıdır . Lisansı pdr/ psikoloji kökenli olup klinik yapmış ve iyi eğitimleri olan biri ile çok güzel yol alabilirler.
Hatta şey var sevdiğim bir kliniğin ilişki atölyesi evlilik / ilişki başında 2 gün bı eğitim alıyorsun süreç daha sağlıklı oluyor
Sadece evliler mi ilişki yaşıyor?
Adam akıllı ilişki de yaşadığın söylenemez ferhans.Sadece evliler mi ilişki yaşıyor?
Bu yanlış maalesef. Hatta bir alıntı bırakayım.Evliler çift terapisti alıyor sevgiliysen terapi alıyorsan zaten ayrıl ondan . Bu kadar evli insanın olması seni neden rahatsız ediyor fero
Aslında calci ilişkide de terapi alınabilir, bazı şeyleri toparlamak isteniyorsaEvliler çift terapisti alıyor sevgiliysen terapi alıyorsan zaten ayrıl ondan . Bu kadar evli insanın olması seni neden rahatsız ediyor fero
Bu verileri nasıl elde ettiniz?Ben katılıyorum valla size.adam gibi iletişim kurmayı beceremiyor musunuz yani? Koca koca insanlar.insan rahat edemez ki baskasınız yanında.dinlemekten başka yaptıkları birşey yok.
peki sorunlarınızı kime anlatıyorsunuz... bazen ikili ilişkide çözüm bulunmadığında dıştan gözlemlenmesi gerekebiliyor... o zaman kime anlatıyorsunuz? yani ben anlatmam hep eşimle çözeriz olayına inanmıyorum. illa ki bi akraba, arkadaş birileri ile herkes birşeyini paylaşıyor... onlarında genelde gazlamaktan başka yaptıkları birşey yokBen katılıyorum valla size.adam gibi iletişim kurmayı beceremiyor musunuz yani? Koca koca insanlar.insan rahat edemez ki baskasınız yanında.dinlemekten başka yaptıkları birşey yok.
Bama biraz aciz insan işi gibi geliyor ya.birbirinizi karşınıza oturtup konuşacak bilinç olsa yetiyor.peki sorunlarınızı kime anlatıyorsunuz... bazen ikili ilişkide çözüm bulunmadığında dıştan gözlemlenmesi gerekebiliyor... o zaman kime anlatıyorsunuz? yani ben anlatmam hep eşimle çözeriz olayına inanmıyorum. illa ki bi akraba, arkadaş birileri ile herkes birşeyini paylaşıyor... onlarında genelde gazlamaktan başka yaptıkları birşey yok
siz sorunlarınızı kolay çözebiliyor olabilirsiniz. kişisel yazmak istemedim ben zaten. iletişim yapınız güçlü olabilir, bu tek taraflı da yetmez eşiniz de öyledir belki. empati sahibisinizdir. ihtiyaç duymamışsınızdır. ama herkes öyle değil. kimi sırf kalbi ile görür kimi sırf aklı ile. kimi dengeyi kurar. işte o denge işi birazda. ama çift terapisi alıp empati yapmayı öğrenen, sağlıklı iletişim kurabilen insanlarda oluyor. o anlamda faydalı. uzmanlar bunun eğitimini alan kişiler ve karşı tarafa farklı bakmayı öğreten yada gösteren kişiler. biten evliliğe, sevgisiz evliliğe kralı gelse çözemez. ama bazen ufacık yanlış anlamalardan evlilikler bitiyor. orda çok faydalı buluyorum bu tip danışmanlıkları.Bama biraz aciz insan işi gibi geliyor ya.birbirinizi karşınıza oturtup konuşacak bilinç olsa yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?