• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cift tarafli yumurtlama

Rainbow3461

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
7.150
12.407
163
27
Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım 1 kızım var 6 yaşında 3 aydır bebek istiyoruz 4. Ayımız bu 3 aydır ovu yapıyordum fakat bu ay ovuda pik göremedim 15.Gün doktora gittim alttan muayene yaptı ve sağda yumurtanın çatladığını söyledi sivi vardı o tarafta zaten kasık ağrısı ve akıntıdan anlamıştım ama ovuda pik göremedim 10. Gunbaslamistim ovuyada aceba daha erkenmi yumurta oldu çatladı kaçırdım birde sol tarafta da 2 adet yumurta var biri 18 biri 16 mm doktor büyük olan yarin bugun çatlar dedi doktora dün gitmiştim 22sinde dün ve bugünü değerlendirdik ovuda hala pik görmedim böyle birşey mümkün mü sizce çift taraflı yumurta büyüyüp catlarmi aynı ay içinde ve ovuda çıkmaması normalmi bide catlayan yumurta 10. Gunden once catladiysa sivisi hala gozukurmu 15.gunde boyle birsey yasayan varmı aklim cok karisti bat tarihimi de hesaplayamiyorum bu yüzden ilk yumurtlamadanmi 2.denmi hesaplanır adet tarihi

Bu ay bende de aynısı oldu.Önce sol kasığım ağrıdı normalde olmasından 3 gün daha geç oldu akıntı geldi hep anlardım zaten yumurtlama bitti dedim.Bugün de sağ kasığım ağrıyıp aynı akıntı geldi hatta googlede araştırdım ama öyle bir şey bulamadım çok şaşkınım şu an

Bu ay bende de aynısı oldu.Önce sol kasığım ağrıdı normalde olmasından 3 gün daha geç oldu akıntı geldi hep anlardım zaten yumurtlama bitti dedim.Bugün de sağ kasığım ağrıyıp aynı akıntı geldi hatta googlede araştırdım ama öyle bir şey bulamadım çok şaşkınım şu an
Bilen birileri bizi aydınlatsa başına gelen ne güzel olur çok şaşkınım bu ay herşey birbirine karıştı hani doktor demese ultrasonda gorup göstermese gözümle görmesem inanmazdım

2.yumurtlamadan hesaplamalısın bence sonuçta tekrar yumurtlama olduysa adet de 14 gün sonra olacak
Testle takip yapiorum pik olmadı en son 22 sinde 18 mm büyük küçük 16 mm idi 2 güne olur sanırım pik ozaman bat 5 şubattan 8 9 şubata çıkıyor

Nasıl olacak ben de merak ettim.Daha önce bu tür açılmış konu bulamayınca canım sıkılmıştı.Benim de yeni bat 8 şubat inşallah ikimizinki de tutar ya

Nasıl olacak ben de merak ettim.Daha önce bu tür açılmış konu bulamayınca canım sıkılmıştı.Benim de yeni bat 8 şubat inşallah ikimizinki de tutar ya
Bende bulamadım açmak istedim fikir almak için çünkü cidden işin içinden çıkamadım kafam çok karıştı
Birlikte takip ederiz kuzum ozaman inşallah Amin inşallah canım 🤲🤲🤲

Heyecanlı bekleyiş beraber bu postta bekleyelim canım olursa ilk buraya yazacağım ❤🤗
Tamam kuzum 😍❤ istersen bizim topige gel bir sürü kişi birlikte takip yapıoruz konuşuyoruz sohbet muhabbet yardımcı oluyoruz ❤

Back