• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Taraflı Bant :(

Bu domolun sivi sisesi de varmis sanirim onu kullandiniz mi?
Birçok temizlik ürünü var ben lavabo ve fırın için iki ayrı spreylini kullandım ikisinden de çok memnunum
Özellikle ocak fırın için olanı sıkıp bekletmeniz yetiyor iyi araştırın büyük kolaylık

Onu bilmiyorum inanın. Bu ürün aslında pas çözücü sanırım duvardaki kalem izlerini yapışan sakız falan çıkarıyor. İnstagram kullanıyorsanız çokbiliyoruzbiz diye bir sayfa var orada mutlaka çözümü vardır
Sagolun :KK36:

:KK70: :KK70: dinime küfreden müslüman olsa bari
Şöyle bi bilgilerine göz attım da benden 2 yaş büyük ve bekarsın. Kim daha çok evde kalmış oluyo tartışmayalım istersen:halay::halay::halay::halay:
Canım ya, nasıl sevindi...
E-devlet, E-okul, ÖSYM, Mebbis vb. dışında hiçbir sitede kullanıcı adım ve kişisel bilgilerim gerçek değil. He çok önemliyse 1,5 yıldır evliyim. Evlendiğimde senin yaşındaydım ve inan bana evde kalmıyorsun.
Bi sal artık kendini. :deli:

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızın çoğunu sırayla deneyeceğim ve sonucu mutlaka paylaşacağım. Konuyu yanlış yere açtığım için (!) engellendim ve yazamadım hepiniz çok sağolun. umutsuzvaka01 umutsuzvaka01 sana diyecek birşey bulamıyorum zira insanın kendisini tanıması kadar güzel birşey yok. Nickini seçerken de bu farkındalığa sahip olduğun belli. Artık bu dert olan konuya yorum yapmazsan sevinirim. Maşallah en fazla sen yazmışsın. Konuyu iyice konuluktan çıkarmışsın..

Canım ya, nasıl sevindi...
E-devlet, E-okul, ÖSYM, Mebbis vb. dışında hiçbir sitede kullanıcı adım ve kişisel bilgilerim gerçek değil. He çok önemliyse 1,5 yıldır evliyim. Evlendiğimde senin yaşındaydım ve inan bana evde kalmıyorsun.
Bi sal artık kendini. :deli:
Bu seferlik affediyorum 1 daha olmasın emi :halay::halay::halay::halay:

Beyaz iz dediğiniz kağıt ise zeytinyagi sıvıyağ ile ovun kapı yağı emecek ahşap verniksiz ise hiç denemeyin.
Salça kavanozunun dışındaki kağıdı sokmek içinde bunu yapıyorum hemen çıkıyor

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızın çoğunu sırayla deneyeceğim ve sonucu mutlaka paylaşacağım. Konuyu yanlış yere açtığım için (!) engellendim ve yazamadım hepiniz çok sağolun. umutsuzvaka01 umutsuzvaka01 sana diyecek birşey bulamıyorum zira insanın kendisini tanıması kadar güzel birşey yok. Nickini seçerken de bu farkındalığa sahip olduğun belli. Artık bu dert olan konuya yorum yapmazsan sevinirim. Maşallah en fazla sen yazmışsın. Konuyu iyice konuluktan çıkarmışsın..
Evet canım eforumu başka derdi olanlar için sarfedeceğim. Sana da tavsiyem bu amansız derdin için bu kadar harap etme kendini emi takmamaya çalış

Arkadaşlar kapıyı mazotla sildik tertemiz oldu.Burada ki bir çok şeyi de denedim ama faydası olmadı.Konumu bu cevapla tamamlamış olayım.Herkese hayırlı geceler:sampiyon::sampiyon:

Arkadaşlar kapıyı mazotla sildik tertemiz oldu.Burada ki bir çok şeyi de denedim ama faydası olmadı.Konumu bu cevapla tamamlamış olayım.Herkese hayırlı geceler:sampiyon::sampiyon:

Halletmişsiniz gerçi ama aklınızda bulunsun marketlerde satılan mobilya cilasıda etiket , bant izlerini çok güzel temizliyor . Çocuklar sürekli kapılara birşeyler yapıştırır hep bu şekilde temizlerim .

Back
X