çift sistem perde gören bilen varsa bi bakın kızlar...

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
https://www.storcuyuz.com/?s=product&p=154
bu site çok güzel kızlar ölçü verip sepetimden fiyatlarına bakabiliyoruz burda storu ve tülü birlikte bir sistem var fiyatı uygun gibi sizden fikir almak istedim ayrıca katlamalı perde mekanizmaları da var bu sitede mekanizması pahalı diye bize bi dünya paraya kakalıyolar...

canım ben perde yaptırıken yatak odama böyle bişey istedim ama perdecim tül storu önermedi
çabuk kirlenmesi o dantellerinin arasına toz vs dolar dedi
yaptırmadı bana
diyim dedim
ama çift mekanizmalı mı hatırlamıyorum

storperdeciniz.com var dbide o sitede güvenilir.ben istedım zamanında ve istedgm gibi geldi

baktım o siteyede ama bu tarz hem stor hem tül göremedim zebra var çift sistem perdecim tanıdık ille zebra derseniz arasında boşluk olanlardan değil bu öift sistem zebralardan öneririm dedi malum temizlik açısından....
z201209192115402.jpg

ama bilemedim yaa...

şükür göründün diyelim canım nerelerdesin deyip fikrimi yazayım benim oğlumun odası zebra zinciri biraz çekince güneşlik oluyor çif mekanizmanın amacı nedir anlamadım

şu resimdeki sistemi çok kötü bir icat olarak kabul edelim ne mantığı var allah aşkına zaten zebra harika bir icat hem gündüz hem gece kullan yaptır kalitelisinden bir zebra kullan yıllarca güneş hiçbir şey yapmaz ..

şu resimdeki sistemi çok kötü bir icat olarak kabul edelim ne mantığı var allah aşkına zaten zebra harika bir icat hem gündüz hem gece kullan yaptır kalitelisinden bir zebra kullan yıllarca güneş hiçbir şey yapmaz ..

ben zaten bu zebrayı beğenmiyorum aslında ben zebrayı beğenmiyorum bikere temizliği başlı başına bi dert 2.si evi karartıyo ben mutfağımı karartan bişey istemiyorum ...bu perde bence zebradan mantıklı en azından o zebralarda arada bi kısım var orası temizlikte tam bi baş belası ama en azından bunda stor gibi temizleme şansın var..benim bahsettiğim bu perde
z201211271357232.jpg

şükür göründün diyelim canım nerelerdesin deyip fikrimi yazayım benim oğlumun odası zebra zinciri biraz çekince güneşlik oluyor çif mekanizmanın amacı nedir anlamadım

canım be sene ben de anlamadım yaa benim oğlan ödev yapar bana düşürmez bilgisayarı eşim yazılı hazırlar falan o da aynı efe desen tam en deli zamanlarında akşama kadar canıma okuyo arada bi bak çık ancak öyle devamlı takip edemiyorum ki...
perde konusunda da benim mutfağımda şu an dikey perde var ama eskidi bayaa sarardı falan...değiştirmek istiyorum anlıycan ama mutfağımda korniş yok kartonpiyer var tavanda o yüzden de ya rustikli bişey ya da bu stor ya da işte duvara monteli bişey lazım zebra evet görüntü güzel ama ahh bi de temizlenmesi kolay olsa ve odayı karatmasa...malum zebranın beğenilmesi hem gündüz tül yerine hem de stor yerine kullanılması o amaçla bu çift sistem storu yapmışlar..ama pek yaygın değil henüz..

canım be sene ben de anlamadım yaa benim oğlan ödev yapar bana düşürmez bilgisayarı eşim yazılı hazırlar falan o da aynı efe desen tam en deli zamanlarında akşama kadar canıma okuyo arada bi bak çık ancak öyle devamlı takip edemiyorum ki...
perde konusunda da benim mutfağımda şu an dikey perde var ama eskidi bayaa sarardı falan...değiştirmek istiyorum anlıycan ama mutfağımda korniş yok kartonpiyer var tavanda o yüzden de ya rustikli bişey ya da bu stor ya da işte duvara monteli bişey lazım zebra evet görüntü güzel ama ahh bi de temizlenmesi kolay olsa ve odayı karatmasa...malum zebranın beğenilmesi hem gündüz tül yerine hem de stor yerine kullanılması o amaçla bu çift sistem storu yapmışlar..ama pek yaygın değil henüz..

Allah yardımcın olsun canım inan banada düşmezde gündüz hiç biri evde yok onunn için boş zamnımda buralardayım sabah hepsi çıktı bende ortamı toparlayıp kv kalkmassını bekliyorken geziniyorum burada neyse ben zebrayı seviyorum çıkarıp temizlemesi bana sorun olmuyor insan sevince görmezmiş ya çıkarıp seriyorum yere temiz bir bezin üstünde siliyorum yazın terasta yıkadım zaten kolay olmuştu .......

valla mı aslında ben üşenmem sevdiğim şeyi kullanmaktan katlamalılar da öyle kolay değila am sevdiğim için katlanıyorum..peki karartıyomu odayı? herkes karartıyo dedi de

valla mı aslında ben üşenmem sevdiğim şeyi kullanmaktan katlamalılar da öyle kolay değila am sevdiğim için katlanıyorum..peki karartıyomu odayı? herkes karartıyo dedi de

açıkcası benim evin önü boşluk yani karşılarda bile ev yok onun için karanlık olmuyor ama karşımda apartman olsa evet bencede olabilir helede kremlerde falan aslında benim çevremde kullanan yokki kullanan eğer burada varsa hanımlardan yazsalar ya öğreniriz.....

hakkaten yaa niye yazmıyolar anlamıyorum ben mesela evime aldığım her şeyi iyi yanı şu veya aman buna yaklaşmayın diye paylaşıyorum misal bu katlamalı perdeler benim salonum ve yatak odamda var görüntüsünü ve evi karartmamasını seviyorum bi de diğer pileli perdelere nazaran daha geç kirleniyor dümdüz olduğu için sanırım..ama yıkandıktan sonra ütülenmek istiyo ve asması onu tekrar düzgünce ayarlaması zor yani uğraştırıcı ama değer ben seviyorum...

Merhaba rkyogn tam bende aynı sitede aynı ürünü araştırıyordum 2 gündür ama kargo ile yollanmasında tereddüt ettim ya istediğim gibi çıkmazsa diye müşteri temsilcisi ile de irtibat kurdum fotoğraflarda arka fon aynı renk nasıl durur emin olamadım uygulamalı yani camda olan foto sunu yollayacaklar bana.
Bende aylardır perdelerimi değiştirmek istiyorum sürekli kararsız kalıp fikir değiştiriyordum ama aradığım buydu ve bu sitede buldum çok şık bencede
Bir an evvel alıp kullanmak istiyorum ama tereddütlerim var benim salonum çok büyük bir kısmı cumbadan oluşuyor bu tarz çok şık duracak diye düşünüyorum ama cumba dediğim gibi pencereler ardarda gidiyor bağımsız değil o yüzden ölçü ya tutmazsa diyorum.
Sen neye karar verdin

ben de karar vermiş değilim aslında bana da yollarsan sevinirim fotoyu uygulanmış bir yerde görmek farklı oluyo elbette fazla yaygın olmadığı için kimsede de göremedim emin olamıyorum bana sanki odayı karartır gibi geldi ..ama kullanışlı olduğu kesin...

resim geldikten sonra karar verdim almaya ve sipariş verdim ama dediğim gibi benim salon çok fazla pencere var ve cumba kısmı var bende ölçmeme gerek olmayan bir düz pencerem için sipariş ettim hem 100 tl üzeri kargo ücreti yok ya, onu deneyip göreceğim nasıl duracak. cumartesi elimde olurmuş.
bana gönderdikleri resmi paylaşmaya çalışacağım. $fotoğraf.jpg

Son düzenleme:
bu model sarmaşık, ben yaprak aldım

canım çok hoş duruyo bence yaa güle güle kullan valla beni de cesaretlendirdin seninki gelince bana gündüz çekilmiş bi resim eklermisiiiiiiiiin:KK16::KK16::KK16::KK16:
ama burda da çok hoş duruyo bence ..dediğim gibi benim tek korkum gündüz ev kararır mı?ilk defa sende görmüş olacağım valla hemn gelse keşke...:KK34:

aynı fikirdeyim :))) bir an evvel gelsede taksam gündüz gözüyle görsem, cumartesi elimde olacağı söylendi ki zaten çalışıyorum o gün gelip takmamızda iyi olacak çekip atarım resmini tabi. inşallah hayal kırıklığına uğramam ama çok hoş duruyo yaaa

şimdiden güle güle kullan canım ben bu gün bi perdecide zebra şeklinde olanından gördüm aynı çift sistem storu ayrı tül kısmı ayrı ama tül kısmını zebra şeklinde yapmışlar çok güzeldi valla..ama ben internette hesaplattım 2 pencere 270 geldi burdaki adam bana 450 lira dedi..boyunu 2 metreden hesaplıyor yani sana 180 de lazım olsa 2 metre almal zorundymışsın ...metrekare fiyatı internette 43 lira +kdv burda adam bana metrekaresine 90 lira dedi kafayı yemiş yaa...

X