Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canimm dr imkansiz anne olamazssin derken ben 3. Evladima kavustum hep 3 cocuk annesi olmak istiyordum oyuzden 3. Evladimi da aldim kucagima .evet biraz sikintili bi donem oluyor esimin yardimiyla hic bi is yapmayarak yemek dahi yapmadan surekli pozitif dusunup stres yapmadan gecirdim hamileliklerimi . 3. Bebegim 35 haftada dogdu sadece hersey yolunda gitti sukur .stres yapmma ev temizligini yardimsiz esin olmadan yapma . dikkat etmen gerek . klozet kullan lavabo icin .dusunu ayakta al.cok guzel beslen en fazla yarim saat ayakta kalmalisin .esinin destegi cok onemli bu arada canim .insallah kuzuguna kavusursun .benim bi arkadasim da cift rahimli ama cok guzel gecti onun hamileligi hic oyle dikkat falan da etmedi bebisi kucagina aldi sukur.her cift rahimli olan zor bi gebelik gecirmiyor canim .insallah sende guzel kolay bi gebelik gecirir minnagina kavusursun.