kızlar cift rahimli olan varmı ben cift rahimli oldugmu 1. ci ogluma hamileyken ööögrendim düşük tehlikem vardı sonra erken dogum tehlikesi vardı ama dikkat ederek ogluşumu zamannı gelince kucagıma aldım hep nette araştırdıgımda anne olamayan binlerce kişi gördüm sonra bidaha hamile kalamam die düüşündüüm oglum bana mucize geldi diodum ama şimdi tekrar hamiileym 18 haftalık yiine aynı tehlikeler var ama eger aramızda cift ra+himli kızlar varsa umudunuzu kesmeyin rabbim herkese anneligi yasatsın o tadı versin tüm kadınlara insalah
selamlar bende forumu takıp edenlerdenım benımde cıft rahım problemım var ve bende bunu bır dusukten sonra ogrendım su an teakrar hamıle kalmak ıstıyorum ve yazılarınızı okuyunca gercekten umutlarım arttı tesekkurler ınsallah sızde bebegınızı saglıkla kucagınıza alırsnız
canım benim olmasa benim olmazdı ve rahmimin biri kücük biri büyük yani düsük riskim cok fazlaydı allah yüzüme baktı oldu insalah seninde en kısa zamanda hamile haberini alırım kaldıktan sonra stres kesinlikle yapmıcan 1kg agırlık bbile tasımıcan 1. ci gebelik önemli bebek rahmi büyütürse 2. ci gebelik cok rahat gecio. benm oglum suan 1 yaşından 3 ay aldı ben 2.cime suan 20 haftalık hamileyim hep nette ki sacma sözlere uydum bi daha cocugum olmaz dedim bi kere korunmadım bak cok şükür yine oldu saakın canını sıkma insalah kısa zamanda haberini alırım dualarım senle
bu arada hamileliğinizin gidişatlarından haber verirseniz sevinirim
selam kızlar bende 31+3 te suyum geldi ve doğum yaptım bebeğim 8 haftalık şimdi.17 gün hastanede kaldık evdeyiz 1740gr doğdu miniğim
kızlar cift rahimli olan varmı ben cift rahimli oldugmu 1. ci ogluma hamileyken ööögrendim düşük tehlikem vardı sonra erken dogum tehlikesi vardı ama dikkat ederek ogluşumu zamannı gelince kucagıma aldım hep nette araştırdıgımda anne olamayan binlerce kişi gördüm sonra bidaha hamile kalamam die düüşündüüm oglum bana mucize geldi diodum ama şimdi tekrar hamiileym 18 haftalık yiine aynı tehlikeler var ama eger aramızda cift ra+himli kızlar varsa umudunuzu kesmeyin rabbim herkese anneligi yasatsın o tadı versin tüm kadınlara insalah
selamlar bende forumu takıp edenlerdenım benımde cıft rahım problemım var ve bende bunu bır dusukten sonra ogrendım su an teakrar hamıle kalmak ıstıyorum ve yazılarınızı okuyunca gercekten umutlarım arttı tesekkurler ınsallah sızde bebegınızı saglıkla kucagınıza alırsnız
selam arkadaşlar...bende çift rahimliyim(didelfis).sol rahimden aşılamayla hamile kaldım.18. haftaya kadar ara ara kanamalarım oldu.şükür hiç yatmadan zorlanmadan bu zamana kadar geldik.2 hafta önce ciğer geliştirici iğnelerimi yaptırdım.erken doğum riski hep var doktorum 32 yi geçersek ne zaman doğarsa doğsun diyor.çevremdek bir çok hamileye göre daha rahatım.umarım birilerine umut olablirim.benim doktorum hamile kalırsın ama 3 ayda da olabilir 3 sene de bu süre uzayabilir demişti.2 yıl denedk olmadı aşılamayla oldu.benim rahim ağızları normalden küçükmüş
slm arkadaşlar bende çift rahimliyim bana doktorum git araştırma hastanesine amaliyat ol dedi sakın hamile kalma düşer dedi sizleri okuyunca bende bir umut oldu
sev yeter hanım nasıl bir hamilelik geçirdiniz neler önerirsinizkızlar cift rahimli olan varmı ben cift rahimli oldugmu 1. ci ogluma hamileyken ööögrendim düşük tehlikem vardı sonra erken dogum tehlikesi vardı ama dikkat ederek ogluşumu zamannı gelince kucagıma aldım hep nette araştırdıgımda anne olamayan binlerce kişi gördüm sonra bidaha hamile kalamam die düüşündüüm oglum bana mucize geldi diodum ama şimdi tekrar hamiileym 18 haftalık yiine aynı tehlikeler var ama eger aramızda cift ra+himli kızlar varsa umudunuzu kesmeyin rabbim herkese anneligi yasatsın o tadı versin tüm kadınlara insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?