• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift rahimli olup anne olanlar

sevyeter

3 Aslan anası🧿🧿🥰
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2.340
2.790
133
kızlar cift rahimli olan varmı ben cift rahimli oldugmu 1. ci ogluma hamileyken ööögrendim düşük tehlikem vardı sonra erken dogum tehlikesi vardı ama dikkat ederek ogluşumu zamannı gelince kucagıma aldım hep nette araştırdıgımda anne olamayan binlerce kişi gördüm sonra bidaha hamile kalamam die düüşündüüm oglum bana mucize geldi diodum ama şimdi tekrar hamiileym 18 haftalık yiine aynı tehlikeler var ama eger aramızda cift ra+himli kızlar varsa umudunuzu kesmeyin rabbim herkese anneligi yasatsın o tadı versin tüm kadınlara insalah

Ekseri Asyalı Hanımlarda olduğunu sanıyordum, hatta internetten çokca karşıma çıkmıştı demekki biz de de oluyormuş :)

kızlar cift rahimli olan varmı ben cift rahimli oldugmu 1. ci ogluma hamileyken ööögrendim düşük tehlikem vardı sonra erken dogum tehlikesi vardı ama dikkat ederek ogluşumu zamannı gelince kucagıma aldım hep nette araştırdıgımda anne olamayan binlerce kişi gördüm sonra bidaha hamile kalamam die düüşündüüm oglum bana mucize geldi diodum ama şimdi tekrar hamiileym 18 haftalık yiine aynı tehlikeler var ama eger aramızda cift ra+himli kızlar varsa umudunuzu kesmeyin rabbim herkese anneligi yasatsın o tadı versin tüm kadınlara insalah

selamlar bende forumu takıp edenlerdenım benımde cıft rahım problemım var ve bende bunu bır dusukten sonra ogrendım su an teakrar hamıle kalmak ıstıyorum ve yazılarınızı okuyunca gercekten umutlarım arttı tesekkurler ınsallah sızde bebegınızı saglıkla kucagınıza alırsnız

selamlar bende forumu takıp edenlerdenım benımde cıft rahım problemım var ve bende bunu bır dusukten sonra ogrendım su an teakrar hamıle kalmak ıstıyorum ve yazılarınızı okuyunca gercekten umutlarım arttı tesekkurler ınsallah sızde bebegınızı saglıkla kucagınıza alırsnız

canım benim olmasa benim olmazdı ve rahmimin biri kücük biri büyük yani düsük riskim cok fazlaydı allah yüzüme baktı oldu insalah seninde en kısa zamanda hamile haberini alırım kaldıktan sonra stres kesinlikle yapmıcan 1kg agırlık bbile tasımıcan 1. ci gebelik önemli bebek rahmi büyütürse 2. ci gebelik cok rahat gecio. benm oglum suan 1 yaşından 3 ay aldı ben 2.cime suan 20 haftalık hamileyim hep nette ki sacma sözlere uydum bi daha cocugum olmaz dedim bi kere korunmadım bak cok şükür yine oldu saakın canını sıkma insalah kısa zamanda haberini alırım dualarım senle

canım benim olmasa benim olmazdı ve rahmimin biri kücük biri büyük yani düsük riskim cok fazlaydı allah yüzüme baktı oldu insalah seninde en kısa zamanda hamile haberini alırım kaldıktan sonra stres kesinlikle yapmıcan 1kg agırlık bbile tasımıcan 1. ci gebelik önemli bebek rahmi büyütürse 2. ci gebelik cok rahat gecio. benm oglum suan 1 yaşından 3 ay aldı ben 2.cime suan 20 haftalık hamileyim hep nette ki sacma sözlere uydum bi daha cocugum olmaz dedim bi kere korunmadım bak cok şükür yine oldu saakın canını sıkma insalah kısa zamanda haberini alırım dualarım senle

cok sagol canım bende dusukten sonra cok umutsuzdum senın yazını okuyunca ınan cok rahatladım cunku o arada cok zor gunler gecırdım cok doktora gıttım amelıyat olmaslısın dıyenler oldu bu sekılde olmaz dedıler bu surecler cok canımı sıktı ınsallah hamıle kalabılırım tekrar cok stres yapıyorum sanırım ama elımde olmuyor senın yazını okumak benı cok rahatlattı ınan kendımı cok yalnız hıssedıyordum sımdı bıraz umutlandım

Çift rahimi olup da bir sürü sehir efsanesi duymayan varmı arkadaslarım bende 9 yıllık evliyim bebek sahibi olmak icin çok uğraştık şimdi 8 haftalık hamileyim,doktorların dediği çift rahim gebe kalmaya engel bir konu degil.benimde sorun çift rahim degil di zaten.simdi ise zor bir gebelik beni bekliyor 4 haftadır yatıyorum ve sanırım doguma kadar da yaticam.dusuk tehlikesi varmış arkadasın dediği gibi bir şey kaldırma dedi doktorum.erken dogum çok oluyormuş araştırmalarıma göre ama bu bekleyiş deger diyorum...sabır ile bekliycem....

Benim rahmetli annemde aynı problem vardı...Ve ben 3. çocuğuyum....Ama başka bir problem için gittiği jinekolog muayeneden sonra bebeğiniz olmamıştır herhalde demiş..Annemde benim fotoğrafımı gösterip bu 3. çocuğum dediğinde baya şaşırmış dr. :) Tabi 30 yıl kadar önceki durum böyle imiş :)

İki arkadasımızda çift rahmi var ve ikiside sak. Diye hamile kaldı . Ve hiçbir sorun yasamadılar. Hatta tek deneme ile hamile kaldılar .

merhaba benim de çift rahimim var fakat arkadaşlar çift rahim herkeste farklı şekillerde oluyormuş.Kimi çok riskliyken kimi hiç risk taşımıyormuş.

selam arkadaşlar...bende çift rahimliyim(didelfis).sol rahimden aşılamayla hamile kaldım.18. haftaya kadar ara ara kanamalarım oldu.şükür hiç yatmadan zorlanmadan bu zamana kadar geldik.2 hafta önce ciğer geliştirici iğnelerimi yaptırdım.erken doğum riski hep var doktorum 32 yi geçersek ne zaman doğarsa doğsun diyor.çevremdek bir çok hamileye göre daha rahatım.umarım birilerine umut olablirim.benim doktorum hamile kalırsın ama 3 ayda da olabilir 3 sene de bu süre uzayabilir demişti.2 yıl denedk olmadı aşılamayla oldu.benim rahim ağızları normalden küçükmüş

bu arada hamileliğinizin gidişatlarından haber verirseniz sevinirim

Uzun zamandır girmiyordum kulübe :) yazamadım 32 haftalık oldu bebeğim 16. Haftada rahîm ağzı dikildı serklaj yapıldı yani gebeligım çok rahat geçiyor şükürler olsun.erken dogum ıhtımaline binaen dikildi herhangıbır tehlıke den dolayı degıldı doguma az kaldı sabırsızlıkla beklıyoruz dualarınızı eksık etmeyın arkadaslar.

selam kızlar bende 31+3 te suyum geldi ve doğum yaptım bebeğim 8 haftalık şimdi.17 gün hastanede kaldık evdeyiz 1740gr doğdu miniğim

slm arkadaşlar bende çift rahimliyim bana doktorum git araştırma hastanesine amaliyat ol dedi sakın hamile kalma düşer dedi sizleri okuyunca bende bir umut oldu

kızlar ben girmeyeli seneler oldu 2.ci bebegimde 1.5 yasına gelcek cok sükür umutlarınızı kaybetmeyin allah tüm isteyenlere nasip etsin evladını koklamayı

selam arkadaşlar...bende çift rahimliyim(didelfis).sol rahimden aşılamayla hamile kaldım.18. haftaya kadar ara ara kanamalarım oldu.şükür hiç yatmadan zorlanmadan bu zamana kadar geldik.2 hafta önce ciğer geliştirici iğnelerimi yaptırdım.erken doğum riski hep var doktorum 32 yi geçersek ne zaman doğarsa doğsun diyor.çevremdek bir çok hamileye göre daha rahatım.umarım birilerine umut olablirim.benim doktorum hamile kalırsın ama 3 ayda da olabilir 3 sene de bu süre uzayabilir demişti.2 yıl denedk olmadı aşılamayla oldu.benim rahim ağızları normalden küçükmüş

slm arkadaşlar bende çift rahimliyim bana doktorum git araştırma hastanesine amaliyat ol dedi sakın hamile kalma düşer dedi sizleri okuyunca bende bir umut oldu

arkadaşlar bendede çift rahim var ve bunu 3 dusukten sonra rahım darlıgından ve yapıskanlıgından suphe ettı dr ve hıstereskopi yaptı ve ogrendık. 23 mayısta yaptık operasyonu ve dr hıc korunma dedı normalde korunmayı bıraktgım y hamıle kalırken operasyondans nra hamıle kalamıyorum nromalde bu operasyon dah kolay hamıle kalmayı. çift rahim için amelıyat harıcınde bı tedavı oldunuz mu ? bu ay dr bana yumurtlama için klomen verdi ona ragmen testım negatif çıktı. 4 eylulde randevum var tekrar dan ve ben çok garıp duygular ıcındeyım.

sev yeter hanım nasıl bir hamilelik geçirdiniz neler önerirsiniz

Sev yeter hanım. Nasıl bir hamilelik geçirdiniz neler önerirsiniz. Çok rica ediyorum paylaşır misiniz?

Back