Çift rahimliyim(uterus bicornis) benim gibi olup hamile kalan arkadaşlar hamilelik sürecinde istanbul.anadolu yakasında hangi dr gittiniz ve nasil.bir süreç yaşadınız (Bu arada 7 haftalik hamileyim)
Merhaba ben de çift rahimliyim ve buna bağlı olarak tek böbrekliyim genelde birlikte görülen bir durummuş sizde de öyle bir şey var mı? Bir de doktorunuz nasıl bir yol izlemenizi söyledi ? Düşük tehlikesi ameliyat vs? Ben daha bekarım ancak öğrendiğimden beri bu konuyu takıyorum epey
Merhaba ben de çift rahimliyim ve buna bağlı olarak tek böbrekliyim genelde birlikte görülen bir durummuş sizde de öyle bir şey var mı? Bir de doktorunuz nasıl bir yol izlemenizi söyledi ? Düşük tehlikesi ameliyat vs? Ben daha bekarım ancak öğrendiğimden beri bu konuyu takıyorum epey
Merhaba cif t rahimliyim ama böbrek kontrolü yaptırmadim. Benim rahmim tamamen ortadan bölünmüş şekilde iki tane dr kontrolünde gebelik oluştuğu anda ikisinde de normal.gelisim sağlanabileceğini söylemişlerdi.( vajinal ultrasonla muayene oldum ) ameliyata gerek olmadigini söylediler. Düşük tehlikesi normal bir gebelik yaşayan insanlarda olan nedenlerden dolayı var. (Ama eğer rahim alanı dar.ise düşük yada erken doğum riski oluşuyormuş )
Bende çift rahimliyim ve nişanlıyım umarım ilerde bir sorunla karşılaşmam doktorum bunun çoğu kadında görüldüğünü fakat kolay kolay anlaşılmadığını ve hatta bazen doğumlarda öğrenildiğini söyledi.