• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kızlar (bikornuat uterus) bu şekilde hamilelik yaşayan oldu mu aranızda desteğinize ihtiyacım var 🩷
Ben de bicornus uterusum. Erken doğum oluyor diyorlar. Ben gecen sene 17 haftalık bebeğimi plensanta previa ile kaybettim. Ama şuna kanaat getirdim eğer benim ciddi kanamalarim olmasaydı Allah'ın izniyle o bebek doğardı. Çünkü 2 gün sancı çekerek kaybettim bebeğimi. Yani demem o ki rahim esneyen bir organ. Kanamalı bir gebelik yoksa sorun olacağını düşünmüyorum.

Annem çift rahimliydi. Ben bi rahminde, ablam diğer rahminde olmuşuz. Biz karındaş değiliz diye espri yaparız hep :)
Annemin tüpleri de kapalıymış, gebeliklerinin öncesinde laparoskopik olarak tüpleri açılmış. Sonra hep doğal gebe kalmış.

Merhaba bende perde var ve cocugum olmuyor buyuzden amelıyat olmam lzm korkuyorm hıstereskopı ve laporoskopı bu perde engelmı hıc amelyt olmak ıstemyrm
Kesinlikle perdeyi aldırın. Korkacak hicbirsey yok. Ben histeroskopi oldum. Ama düşük sebebiyle oldum. Çok basit bir işlem. Keşke benim de perde olsaydı da ben de aldırsaydım. Ama benim tamamen iki ayrı rahim. Bebeğinizin selameti için gerekli. Dar yerde gelişmesi var bir de geniş yer de var. Neden korku dolu gebelik olsun. Şu an gebe değilsiniz. Gebe olunca bu sefer de acaba bebek sığdı mı acaba rahat hareket edecek mi diye endişeleriniz olacak. İyi bir doktora operasyonu olun bitsin.15. dklik bir şey.

Kesinlikle perdeyi aldırın. Korkacak hicbirsey yok. Ben histeroskopi oldum. Ama düşük sebebiyle oldum. Çok basit bir işlem. Keşke benim de perde olsaydı da ben de aldırsaydım. Ama benim tamamen iki ayrı rahim. Bebeğinizin selameti için gerekli. Dar yerde gelişmesi var bir de geniş yer de var. Neden korku dolu gebelik olsun. Şu an gebe değilsiniz. Gebe olunca bu sefer de acaba bebek sığdı mı acaba rahat hareket edecek mi diye endişeleriniz olacak. İyi bir doktora operasyonu olun bitsin.15. dklik bir şey.
Evet haklısınız 4 senelık evlıyım hıc gebelık olusmadı dusugum bıle yok

Eklentiler

• 26363.webp
    26363.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 6
Bırde polıstık over fln dyor kafamı cok karıstırıyor

Hayır yok gunu gunune
İstanbul'da yaşıyorsanız histeroskopi için Zeynep Kamil hastanesi Müşerref Banu Yılmaz hocayı tavsiye ederim. Kendisi tamamen çift rahim,rahimde yapışıklık ve perde,miyom,polip gibi hastalara bakan bu kişilerin ameliyatlarını yapan doç.hocadir. Sizi 15 dk yakın muayene ettikten sonra neyse asıl problem şak diye söyler. Ben ona histeroskopi oldum. Olanların hepsi memnun. Çivi gibi ayakta idim elhamdülillah. 6 ay geçti çok şükür şikayetim dahi yok. Korkmayın. Doktor çok önemli. Beni özelde bir dr.yapmak istedi izin vermedim. Rahim önemli organ. Öyle herkese güvenemem ben.

Hayır yok gunu gunune
O zaman pcos teşhisiniz de şüpheli demektir. Dediğim doktora görünme imkanınız olsa neyse sorun aklınızda soru işareti bile kalmaz. Hastasına da senin sorunun şu ve şunlar yapılması gerekiyor diye de tane tane anlatır. Salı günleri yerinde olur. Salı günü çift rahimliler için randevu açılır. Takip etmeniz gerekir. Salı günü sırf bu hastalara bakar. Bilginiz olsun.

Ben de bicornus uterusum. Erken doğum oluyor diyorlar. Ben gecen sene 17 haftalık bebeğimi plensanta previa ile kaybettim. Ama şuna kanaat getirdim eğer benim ciddi kanamalarim olmasaydı Allah'ın izniyle o bebek doğardı. Çünkü 2 gün sancı çekerek kaybettim bebeğimi. Yani demem o ki rahim esneyen bir organ. Kanamalı bir gebelik yoksa sorun olacağını düşünmüyorum.
Size özelden rahim filmimi atmak isterim fakat mesaj gönderemiyorum

Back
X