Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin adınıza çok sevindim ama her rahim şekli aynı olmuyor mesela sizinkini de ilk defa duyuyorum sürecinizin bu şekilde olmasına çok sevindim darısı formdaki diger arkadaşladımız ve bana sağlıcakla kalınMerhaba hem bikornus uteris hrmde ters rahimdi .ilk aydan bilmeden gebe kaldım kanamayla bunu ögrendim cok sukur saglıklı 1 cocugum var .erken doguma sebep olur yada dusuge .buna ragmen rahim esneyeen buyuyen bir organ 4 kilo ve 39 hafta dogdu bende o zmn cok arastırmıstım.şimdi 2.kere gebe kalmaya calısıyorum olmuyor
Yaaa evet aslında gebe kalmaya engel değil diyorlar ama mesele hamile kalabilmekte yani hamile bende kalamıyorumMerhaba hem bikornus uteris hrmde ters rahimdi .ilk aydan bilmeden gebe kaldım kanamayla bunu ögrendim cok sukur saglıklı 1 cocugum var .erken doguma sebep olur yada dusuge .buna ragmen rahim esneyeen buyuyen bir organ 4 kilo ve 39 hafta dogdu bende o zmn cok arastırmıstım.şimdi 2.kere gebe kalmaya calısıyorum olmuyor
Bizde gebelik için ilişki pozisyonu farklı ve eş faktöru cok önemli.hareketli yogun olmayan mikatrı iyi sperm lazım bize ki rahime ulasabilsn.ulastıktan sonra düşük riski var ki embyo tutulum yeri de önemli burda .benimki kötu bir yere tutulmustu zmnla düzeltti kendını .hem perde hem arkaya dönuktu.sukur 4 kilo dogdu .mucizem o benim .şimdi ugrasıyrm olmuyor .bizde aşılama tutma olasılıgı bir tık daha yuksek .Allah her isteyene nasip etsin zor bir sürec .ama etrafımda cok var benim böyle olup 3. 5. Cocugunu doguran .Yaaa evet aslında gebe kalmaya engel değil diyorlar ama mesele hamile kalabilmekte yani hamile bende kalamıyorum
Ne kadar şanslısınız benim etrafımda hiç kimse yok ben sadece bende var zannedip o kadar üzdüm ki kendimi yalnız herşey nasibini bekler buna çok inanıyorum hayırlı zamanda hayırli evlat olsunlar ahir zamandayız. Fakat rahim şekli gerçekten çok önemliymiş bunu anladım bikornuat rahimler daha nadir sankiBizde gebelik için ilişki pozisyonu farklı ve eş faktöru cok önemli.hareketli yogun olmayan mikatrı iyi sperm lazım bize ki rahime ulasabilsn.ulastıktan sonra düşük riski var ki embyo tutulum yeri de önemli burda .benimki kötu bir yere tutulmustu zmnla düzeltti kendını .hem perde hem arkaya dönuktu.sukur 4 kilo dogdu .mucizem o benim .şimdi ugrasıyrm olmuyor .bizde aşılama tutma olasılıgı bir tık daha yuksek .Allah her isteyene nasip etsin zor bir sürec .ama etrafımda cok var benim böyle olup 3. 5. Cocugunu doguran .
Bilmiyrm daha nadir mi.ters ve perdeli kısaca.ama dogumda terslik düzeliyr öne geliyor da perde dusuk riski yaratabiliyor bebege hareket alanı kalmadıgı için.bem dinlendimm3 kere kanamam oldu gebelikte ama 4 kilo dogdu gayette saglıklıydı.kanamamın sebebi belki kan sılandırıcı kullanmamdı .bebek beslenemez toplar damarda çeltik var dedi dr erkenden preklemsi olmayayım diye kan sulandırıcı verdi kanadıgım halde de kesmedi.dr gercektenmcok önemli bir faktör özellikle benim gibi sorunlu yapılarda.ordaki dr sayesınde erken önlemi sayesınde saglıklı bir evladım oldu . 5 6 yıldır olmuyor simdi.eş faktoru de önemli .ustume çikolata kisti adenoit rahimde eklendi .bide yanlıs dr denk geldık .olusan 2 kaliteli embriyomu elinde rahmıme uygun cubuk olmadıgı için yerlestiremedi.degerlerimi de bozdu.nasip dedim artık .insallah Allah tez zmnda size de her isteyene de banada bu cumanın hayrına saglıklı bir sekilde verir.umudunu kaybetmeNe kadar şanslısınız benim etrafımda hiç kimse yok ben sadece bende var zannedip o kadar üzdüm ki kendimi yalnız herşey nasibini bekler buna çok inanıyorum hayırlı zamanda hayırli evlat olsunlar ahir zamandayız. Fakat rahim şekli gerçekten çok önemliymiş bunu anladım bikornuat rahimler daha nadir sanki
Merhaba hem bikornus uteris hrmde ters rahimdi .ilk aydan bilmeden gebe kaldım kanamayla bunu ögrendim cok sukur saglıklı 1 cocugum var .erken doguma sebep olur yada dusuge .buna ragmen rahim esneyeen buyuyen bir organ 4 kilo ve 39 hafta dogdu bende o zmn cok arastırmıstım.şimdi 2.kere gebe kalmaya calısıyorum olmuyor
Yani ben perdeli rahme sahip değilim benim rahmimin doğuştan gelen şekli eğer bebeğinizin yerleştiği yer iyiyse çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama dikkat edin kontrollerinizi aksatmayınMerhaba benimde rahmim perdeli o yüzden dar korkuyorum erken doğum olur diye .hamileyim şu an 20.haftadayım esner derken neler yapıldı fitil kullanıyorum ben neler yapıldı acaba
Eşimin kuzeni çift rahimli ve 2 yaşında çok sağlıklı bir oğlu varKızlar (bikornuat uterus) bu şekilde hamilelik yaşayan oldu mu aranızda desteğinize ihtiyacım var![]()
Yaa inanılmaz mutlu oluyorum böyle duyumlara inşAllah bizimde başımıza gelir diyelimEşimin kuzeni çift rahimli ve 2 yaşında çok sağlıklı bir oğlu var![]()
Tekrar merhabaYani ben perdeli rahme sahip değilim benim rahmimin doğuştan gelen şekli eğer bebeğinizin yerleştiği yer iyiyse çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama dikkat edin kontrollerinizi aksatmayın
Doğrudur ben detayını bilmiyorum sadece çift rahimle hamile kaldığını biliyorumYaa inanılmaz mutlu oluyorum böyle duyumlara inşAllah bizimde başımıza gelir diyelimçift rahimde kendi içinde ayrılıyor benimki birazcık derin umarım sağlıklı bir gebelik elde edebilirim bende mesajınız için teşekkür ederim
Nasıl yani? Sizde perde mi yoksa rahim şekil bozukluğu mu ayırt edemediler mi? Perde varsa işiniz daha kolay çünküTekrar merhaba
Benimde doğustan aslında ama film çektirmefen tekrar hamile kaldım
İlk bebeğimi 27haftada doğurdum ama hiç nir sorunu yok çok şükür
Şimdi rahmim perdeli yada çift rahim o yüzden serklaj yapıldı inşallah en sağlıklı hafta ya ulaşırım inşallah dileğinize kavusursunuz en güzel şekilde![]()
Eğer yerleştiği yer perdeye yakın değilse bir problem olmazTekrar merhaba
Benimde doğustan aslında ama film çektirmefen tekrar hamile kaldım
İlk bebeğimi 27haftada doğurdum ama hiç nir sorunu yok çok şükür
Şimdi rahmim perdeli yada çift rahim o yüzden serklaj yapıldı inşallah en sağlıklı hafta ya ulaşırım inşallah dileğinize kavusursunuz en güzel şekilde![]()
Ben 2.gebeliği düşünmediğim için film falan çektirmedim keske çektirseydim büyük ihtimal perde şimdi hamileyim ileri haftaları görebilrim inşallah sizede sağlıklı sıhhatli bir bebek kucağınıza almayı Nasip etsin Allah…perdede bende okuduğum kadarıyla yerleşme yeri önemli sanırım benim ilk sezeyanımda belli olduEğer yerleştiği yer perdeye yakın değilse bir problem olmaz
Merhaba hamileliğinizde nelere dikkat ettiniz acaba özel önlem alındımıMerhaba hem bikornus uteris hrmde ters rahimdi .ilk aydan bilmeden gebe kaldım kanamayla bunu ögrendim cok sukur saglıklı 1 cocugum var .erken doguma sebep olur yada dusuge .buna ragmen rahim esneyeen buyuyen bir organ 4 kilo ve 39 hafta dogdu bende o zmn cok arastırmıstım.şimdi 2.kere gebe kalmaya calısıyorum olmuyor
Benim bir arkadaşım da çift rahimli maşallah 3 tane çocuğu var. Son doğumunda doktor küçük bir müdaheleyle bundan sonraki çocukların hep ikiz doğabilir demiş ama resmi izinler alınmadığı için yapmamışlar.Kızlar (bikornuat uterus) bu şekilde hamilelik yaşayan oldu mu aranızda desteğinize ihtiyacım var![]()