Çift rahim yardım :(

Muhzar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
9
0
1
29
Kızlar özel bi hastaneye gittim başka bir şikayetle rahmime baktı rahmin temiz ama çift dedi hamile kalman zor bir ay sonra evleniyorum yılbaşına kadar kalamazsan beni ara dedi napıcam ben çok kötüyüm çok olumsuz konuştu ya daha ben anne karnındayken olmul uterus bicornis isteyenler için usg sinide koyabilirim kızlar varmı başına gelen hamile kalan doğum yapan Allah rızası için olumlu konuşun yaa nolurr yeni üye olum ilk kez konu açtı beni buraya yönlendirdi kızlar

Benim teyzemde de çift rahim var aksine daha sanslı oluyosun böyle bi durumda teyzemin 2 çocuğu var ama gelişme problemi yüzünden aldırmak zorunda kaldığı ikizleri ve ayrıyeyten 1 bebeği daha olmuştu olumsuz düşünme başka bi doktora da danış

Bilmiyorum ya adam profesör birde çok korkuttu beni sürkli dua ediyorum şurda düğünüme kalmış bir ay ne bir ayı 25 gün moralim 0 0 0 :'(

cift rahimle rahimde perde aynimi bilmiyorum ama banada rahimde perde var hamile kalirsan 3 ay sonra dusuk olir ameliyat dendi bayada isim yapmis bi doktordu inandik olacaktim ama fakultede docente gittim oyle bisey uok dedi prof bile olsa bi doktora daha gitmenizi oneririm cunku bu bebek isini paraya doken cok kisi var ben bi dusuk yasadim tuplerime baktirdim iltihapli tupunu almamiz lazim dediler 1000 tl icin saglam tupumu alacaklardi ve bana 2 doktor bebegin olmaz ilac tedavisi lazim dediler ve ben cok sukur dusundugumuz ay hamile kaldim suan 20 haftaligiz uzun oldu kusura bakmayin ama hic bi zaman umutsuzluga kapilmayin ve bir doktorla sinirli kalmayin diye anlattim

Çok geçmiş olsun evet çok haklısınız bir doktorun dediğine bakıp karar vermemeli. Hamile olmanıza çok sevindim maşallah yolu da yarılamışsınız. Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah..

mutlaka bir doktora daha gidin derim
ve çift rahim hamileliğe engel değil diye biliyordum,
prof da olsa doçent olsa ben hastalık teşhisinin en az 2 kişinin koymasından yanayım

Merhaba canım sakın korkma kuzenim de çift rahimliydi hamile kaldı doğurdu. Sonra ikinciye hamile kaldı yine doğum yaptı. Sakın korkma tek derdin bu olsun. Rabbim ol derse hicbirsey önüne geçemiyor.

cok tesekkur ederim cumlemizde saglikla kavusuruz insallah

Kızlar kötü düşünmek istemiyorum zaten lütfen benim için bu mübarek ayda dua edin nişanlım çok istiyo yaşıda benden büyük napıcam bilmiyorum yaa

Kızlar kötü düşünmek istemiyorum zaten lütfen benim için bu mübarek ayda dua edin nişanlım çok istiyo yaşıda benden büyük napıcam bilmiyorum yaa

Pc faresiyle gösterilen rahmim oluyor kalp şeklinde

Eklentiler

• image.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 129
Pc faresiyle gösterilen rahmim oluyor kalp şeklinde

benim rahmime de perde denmisti ama perde yokmus normalden biraz daha cokukmus ama sizinki kalp seklinde tam cozemedim perde kategorusine giriyormu diye ama baska bi doktora gidin eger perde denirse operasyonla o perdeyi temizliyorlar ve merak etmeyin olmasina engel degil bendrme tedirgindim doktor dediki rahmi tavsan kulagi seklinde olup operasyonsiz bebek sahibi olan bi suru kadin var demisti allah ol derse oluyo canim ama baska bi doktora daha gorun derim

Can'ım sen doktorlara bakma onlar herşeyi abartıyorlar hep insanı korkutuyorlar Bnde çift rahimli arkadaşım var ameliyat oldu şimdi hiç bir sıkıntı yokmuş hamile kalmasında Bi tanıdığıma hiç çocuğun olmaz dediler evlendi bir ay sonra hamile kaldı boşver sen doktorları kafana takma iyi Bi doktor bul herşeyin bir çaresi var artık tıp çok ilerledi sıkma canını

Canını sıkma Allah size de nasip eder inşallah hiç canını sıkma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…