Z zeynepthevideographer Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2023 1.054 2.268 28 Dün 21:02 Konu Sahibi Rabia karayel #21 pepsi .!.: Merhaba suanki durumunuz nasildir bende sizinle ayni durumdayim. Bu soruyu sorarken biraz cekindim ama Umarim gebeliginiz devam ediyordur? Genişletmek için tıkla... Merhaba, çok şükür devam ediyor. 15. haftada serklaj atıldı. Sonra erken suyu geldi. O da geçti. Çok şükür 28 haftalık olduk
pepsi .!.: Merhaba suanki durumunuz nasildir bende sizinle ayni durumdayim. Bu soruyu sorarken biraz cekindim ama Umarim gebeliginiz devam ediyordur? Genişletmek için tıkla... Merhaba, çok şükür devam ediyor. 15. haftada serklaj atıldı. Sonra erken suyu geldi. O da geçti. Çok şükür 28 haftalık olduk
P pepsi Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2022 6 8 33 Dün 21:06 Konu Sahibi Rabia karayel #22 Cok sevindim. Banada umut oldunuz insallah bundan sonrasida sizi cok yormadan gecer ve saglikla bebeginize kavusursunuz
Cok sevindim. Banada umut oldunuz insallah bundan sonrasida sizi cok yormadan gecer ve saglikla bebeginize kavusursunuz