- 5 Ağustos 2017
- 1.222
- 570
- 43
- 30
- Konu Sahibi Okyanus2614
Kızlar ben septum ve çift rahim ayrımı için bugün muayene oldum giriş tek ama biraz çifte yakın uzun bolmeli dedi çift rahim varmış doktor rahim yapısını değerlendirdi her iki rahimde gebeliğe elverişli yeterli boyuttaymis gebeliğe engel bir durumumun olmadığını bu sorunumun infertiliteye neden olmadigini gebe kalsam dahi sağlıklı bi bebekse büyük ihtimal düşük yaşamayacağımi rahimlerin boyutunun iyi oldugunu sadece erken doğum acısından yakın takip edilmem gerektiğini söyledi hamile kalamamak için bir sebep yok yumurta takibi yapacağız normal yolla hamile kalabilirsin eğer ovulasyonun oluyorsa ki oluyordur hormon testlerin normal dedi yinede bi takip edelim bir süre sonra aşılama düşünebiliriz belki ama şuan gerek yok dedi aşılama ya rağmen hamile kalamazsan tüp bebek yapabiliriz ama öncesinde güvenli ellerde laparoskopi yapılmalı ve rahim içi tüp lerin durumunu degerlendirmeliyiz bu şart çünkü tüp bebek için başarısızlığa uğratacak bir durum var mi bakmaliyim boşuna masraf yaptırmak istemem tup bebege gerek olacağını çok düşünmüyorum ama buda ihtimaller dahilinde dedi