- 15 Mayıs 2017
- 42
- 17
- 88
- 33
- Konu Sahibi Okyanus2614
-
Benimki uterus bikornis, bana da doktorlar hamile kalmaman için hiçbir neden yok diyor ama anlamıyorum neden olmuyorHamile kalamamakla ilgisi yok diye biliyorum bunu doktorlar ustune basa basa soyluyor ama cift rahiminde cesitleri var benimki uterus didelfis. Sen hangi tur oldugunu biliyor musun ?
Umarım senin hamileliğin iyi gidiyordur. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Hamile kalamamakla ilgisi yok diye biliyorum bunu doktorlar ustune basa basa soyluyor ama cift rahiminde cesitleri var benimki uterus didelfis. Sen hangi tur oldugunu biliyor musun ?
Canim bence bikornis olmasi benim durumuma gore daha avantajli. Cunku benim tamamen ayri girisleri olan iki ayri rahmim var. normal dogum sansimda imkansiz olmasada dusuk tabi haliyle. Yanlis bilmiyorsam senin rahmin kalp seklinde bebek buyumeye basladigi zaman daha rahat edebiliyor benim daha dar bi alanda buyumeye calisiyor. 7. Ayima kadar rahim bozukluguyla ilgili bi sorun yasamadim ama kabus gibi gecti ilk aylarim. Dustumu dusecek mi iyi mi derken zehir ettim kendime. Neden iste bu forumlarda bilip bilmeden yorum yapanlar yuzunden. Sakin kendini uzme herseyin dogru zamanini Allah bilirUmarım senin hamileliğin iyi gidiyordur. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
ben korunurken hamile kalan biri oldugum icin oyle bi arastirmaya girmedim :) cift rahim konusuna hic takilma birazda psikolojik biliyosun hamile kalamama durumlari. Ama tabi isteyip olmayincada takmamak imkansiz heralde. Ben hamile oldugumu ogrendigim gunden beri isteyen herkesin bunu yasamasi icin dua ediyorum. Insallah sizlerle en kisa zamanda saglikla kavusursunuz.Arkadaşlar merhaba;
25 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. 3 yıl boyunca hapla vs hiç korunma yapmadım. Temmuz ayında Bende çift rahim olduğumu öğrendim. Bir kaç doktora gittim biri çift rahim dedi diğeri kalp şeklinde dedi. Geçtiğimiz Cumartesi günü tekrar başka bir doktora gittim. Kalp şekli filan değil bariz belli çift rahim dedi. Bir rahim boyu 63.8 mm diğeri 62.00 mm dedi. 5.00 mm den az boyu olanlar için yerleşme sorun olur dedi. Hatta doktorumu buldum dedim içimi çok rahatlattı, bebiş değilde bebişlerin olabilir dedi. Ki kızlığımdan beri en çok istediğim şeydir ikiz bebeklerimin olması. Babamın ikiz olmasından sebep sanırım. Alttan muayene devam ederken" yumurta sayın az görünüyor " dedi hormon ve gebelik testi yaptı Cumartesi günü sonuçlarını alacağım. İnternetten araştırdım biraz ama yumurta sayısı az olanlar için tüp Bebek yöntemi vs deniyor inşallah gerek kalmaz. Sizlerde yumurta sayısı, yumurtalama ile alakalı herhangi bir şey dendi mi? . Rabbim bizlere nasip etsin inşallah.
Hayırlısıyla doğurursun inşallah. İşte bizde sorun ne bilmiyoruz ki. Doktorlar da olmaması için bir sebep yok dedi ama 2 yıl olduCanim bence bikornis olmasi benim durumuma gore daha avantajli. Cunku benim tamamen ayri girisleri olan iki ayri rahmim var. normal dogum sansimda imkansiz olmasada dusuk tabi haliyle. Yanlis bilmiyorsam senin rahmin kalp seklinde bebek buyumeye basladigi zaman daha rahat edebiliyor benim daha dar bi alanda buyumeye calisiyor. 7. Ayima kadar rahim bozukluguyla ilgili bi sorun yasamadim ama kabus gibi gecti ilk aylarim. Dustumu dusecek mi iyi mi derken zehir ettim kendime. Neden iste bu forumlarda bilip bilmeden yorum yapanlar yuzunden. Sakin kendini uzme herseyin dogru zamanini Allah bilir
Slm doğum yaptın mı? Bebek Nasıl? Umarım herhangibir sıkıntı yaşamamışsındır.Sorun dogru zamandir canim onuda Allah bilir sen kendini uzme icini ferah tut
Şu anda ben de hamileyim daha önce bana söylemiştin gerçekten de zamanını bekliyormuş. Ben de şu anda korku içinde geçiriyorum günlerimi. Acaba diyorum karnımda hareket edeceği günleri görebilecekmiyim.
9 hafta yarın bitiyor. Resmen gün sayıyorum bebeğin büyümesi için, başta çok Mutlu ve heyecanlıydım, Zaman geçtikçe korku artıyor hayırlısı olur inşallah. Umarım ben de karnımda kımıldandığı günleri görürüm. Ben de pek yatamıyorum doktora her gittiğimde rapor veriyor ama bu hafta işe gidiyorum umarım bir sıkıntı yaşamam.Gece dikkatsiz okumuşum msjını canım çook sevindim ne güzel sen de kavuştun inşallah:) korkularının yerini pozitif düşüncelere bırak bence yıpratma kendini hiç. Kaç haftalık şuan peki ayy ilk zamanlar ne heycanlı oluyor tadını çıkar
9 hafta yarın bitiyor. Resmen gün sayıyorum bebeğin büyümesi için, başta çok Mutlu ve heyecanlıydım, Zaman geçtikçe korku artıyor hayırlısı olur inşallah. Umarım ben de karnımda kımıldandığı günleri görürüm. Ben de pek yatamıyorum doktora her gittiğimde rapor veriyor ama bu hafta işe gidiyorum umarım bir sıkıntı yaşamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?