Çift kese'nin ikiz gebelik olma ihtimali?

Sesiliaa

Üç büyük aşkım
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
1.333
506
198
39
Kızlar doktorum dün çift kese gördü. Ben de baktım. Bazı yorumları okudum biri büyük biri küçüktü keselerin falan diyenler var. Keselerin ikisi de aynı boydaydı. Sizce ikiz olma ihtimali yüksek mi? Yaşayanların deneyimlerine ihtiyacım var 1 hafta çatlıycam meraktan:) Bir de bu keselerden biri bebek değilse ne olabilir? İkisi de boş olabilir mi? Acil cevap lütfen:)

Son düzenleme:
Kızlar doktorum dün çift kese gördü. Ben de baktım. Bazı yorumları okudum biri büyük biri küçüktü keselerin falan diyenler var. Keselerin ikisi de aynı boydaydı. Sizce ikiz olma ihtimali yüksek mi? Yaşayanların deneyimlerine ihtiyacım var 1 hafta çatlıycam meraktan:) Bir de bu keselerden biri bebek değilse ne olabilir? İkisi de boş olabilir mi? Acil cevap lütfen:)

canım benim ilk gözüktüğünde 3 kese gözüktü 5 haftalıktım.. keseler hemen hemen aynı boydalardı... içleride dolu gözüküyordu boş gözükmedi bende hiç. daha sonra gitiğimde de 3nün kalp atışlarını duyduk.. ikiz olma ihtimalin yüksek senin ama kaybolan ikiz sendromu var. kap atışları duyulmadan birisi kaybolabiliyor. bir arkadaşımın öyle olmuştu. 2 tane kese gözükmüştü sonra kalp atışları için gittiğinde birinde bebeğin oluşmadığı birinde oluştuğunu görmüşler.. aslında bütün ihtimaller %50 %50 canım ;) her türlüsüde olabilir yani.. 2si dolu ikiz gebelikte olabilir. boşta olabilir. boş çıkarsa onu vücut kendi kendine eritiyor.. Allah gönlüne göre versin canım sevindirsin inşallah.. Sen 1 hafta daha bekleyeceksin mecbur :)

bende de durum aynı çift kese birinde kalp atımı var diğerinde yok sonuç ne olur bilmiyorum

keselerden biri diğerinden küçük olanlar varmı ? benim suanda öyle diğerine yetişirmi sonradan cıkan kesede büyür mü? bebeklerimin ikisininde kalp atışları var bu arada

Benimkilerinde içi doldu:) ikiz
İlk ultrason fotoğrafını paylaşabilir misiniz?? Bende bir hafta bekleyeceğim ama heycanlıyım. Bakın böyle
IMG_20181117_140824.jpg

Back