Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zor bulursun canım neden Raziye ismini seçtin özel bir anlamı mı var bu isme kolay kolay 2. İsim uymaz kiEvet arkadaşlar sizden yardım bekliyorum raziye isminin yanına yakışacak isimler
Kendi kvaldeninki değil de neden onun ki ? Merakımdan soruyorum gerçekten. Akraba, üzerinizde emeği olan ya da çok muhterem bir insan mı ?ablamın kayınvalidesinin adı (( evet ama istiyor artık en mantıklı şey konulacak yanına
Çocuğuna yapacagin en mantıklı şey ablanın kayınvalidesinin adı olan raziyeyi koymamak olacak. Buna emin olabilirsin.ablamın kayınvalidesinin adı (( evet ama istiyor artık en mantıklı şey konulacak yanına
yok bu konuyu ablam için açtım :) ablamın bebeği :)
Neden yalan söylüyorsun ki?? Daha bugün tek çocuğum yazmışsın.Valla ben 22 yaşındayım ve tek çocuğum ama babam hep beni sağ Salim evlendirme çabasındaydı hep diyordu yani sürekli benim yanımda duramazsın ve gözüm göre göre evlendirmek tanımak en mantıklısı diyor Allah herkesin gönlüne göre versin
Neden yalan söylüyorsun ki?? Daha bugün tek çocuğum yazmışsın.
Seni kibliyorum
bayan matruska insan bunun yalanını neden söyler arkadaşım hiç ablam dediğiniz kuzeniniz olmadı mı ? insan bunun yalanını ne diye söyler yani..Neden yalan söylüyorsun ki?? Daha bugün tek çocuğum yazmışsın.
Seni kibliyorum
komik miyFake Raziye olsun bence.
komik miydik , lütfen bu liseli espirilerinizi alında gidin . insan gibi cevap veren arkadaşlar teşekkürler size :)Fake Raziye olsun bence.
Özeldem soyadini da yazarsaniz isim analizi yapıyorum uygun isimlere bakabilirizEvet arkadaşlar sizden yardım bekliyorum raziye isminin yanına yakışacak isimler
güzel duruyor :) yanına zor isim bulunur bu ismin ama bakalımElif raziye
aaa evet bu güzel duruyor uygun en azından :)Raziye sare güzelmiş...
Ne demek canım ben teşekkür ederim :)teşekkürler değerlendireceğiz :)
bende en çok sareyi beğendim :) zaten yakışacak çok az isim var ya:)Ne demek canım ben teşekkür ederim :)
2.isim kısa olmalı ve sonu e ile bitmeli bence Sare gerçekten uyumlu ve güzel oldu fikrimce