- 10 Aralık 2022
- 2.764
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Ben varım 3.gun çift transfer yapıldı 9.gun idrar testim negatif çıktı 10. Gün 20 çıktıMerhaba bugün 3.gun 2 embriyo transferi yaptıralım 9 gun oldu.
Hem kaset test hem erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif.
3 gun sonra kan testi günüm.
Böyle testlerde negatif olup kan testi zamanı pozitif çıkan var mı?
Şu anda da 1336 keseyi henüz göremedim inşallah cumaya görürümBen varım 3.gun çift transfer yapıldı 9.gun idrar testim negatif çıktı 10. Gün 20 çıktı
Ağlayarak okudum yemin ederim çünkü çok kötüyüm umudumu kaybetmiştim Allah tazı olsun evladınızdan gülün insallahŞu anda da 1336 keseyi henüz göremedim inşallah cumaya görürüm
Amin inşallah rabbim sanada sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah pozitif görürsün kandaAğlayarak okudum yemin ederim çünkü çok kötüyüm umudumu kaybetmiştim Allah tazı olsun evladınızdan gülün insallah
Merhabalar 2 adet embriyom oluştu 3.gun 1 tanesinin gidişatını beğenmedikleri için devam ettirmedilerBen varım 3.gun çift transfer yapıldı 9.gun idrar testim negatif çıktı 10. Gün 20 çıktı
İnan onu bilmiyorum bazı labaratuvar lar söylemiyor galiba benim de biri 7 biri 8 hücreli 2 yumurtam transfer edildi kalite düşük olsada bı şekilde tutunuyor önemli olan hücresi iyi şekilde bölünsun ve rahmin hazır olsun hiç bir sıkıntı olmuyor şimdiden kafaya takmaMerhabalar 2 adet embriyom oluştu 3.gun 1 tanesinin gidişatını beğenmedikleri için devam ettirmediler
başka embriyo olmadığı için ve rezervimaz olduğu için diğerini de doldurdular
Kalitesini sorduğumda sizinki gibi 3bbb vs gibi bir yanıt veremeyeceğini sadece istedikleri seviyede olduğunu söylediler
Bu aşamaya ilk kez geldim hiç bilgim yok
Neden ben de kalite soylenmemistir sizce?
Cevap verirseniz sevinirim=)
Benim doktorum da kalite bu ama önemli olan hucre sayısı diğerine çok takılma demiştiMerhabalar 2 adet embriyom oluştu 3.gun 1 tanesinin gidişatını beğenmedikleri için devam ettirmediler
Kalitesini sorduğumda sizinki gibi 3bbb vs gibi bir yanıt veremeyeceğini sadece istedikleri seviyede olduğunu söylediler
Insallah çok teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz sagliklica doğar insallah=)İnan onu bilmiyorum bazı labaratuvar lar söylemiyor galiba benim de biri 7 biri 8 hücreli 2 yumurtam transfer edildi kalite düşük olsada bı şekilde tutunuyor önemli olan hücresi iyi şekilde bölünsun ve rahmin hazır olsun hiç bir sıkıntı olmuyor şimdiden kafaya takma
haliciğğğiimmm,Merhabalar 2 adet embriyom oluştu 3.gun 1 tanesinin gidişatını beğenmedikleri için devam ettirmediler
Amin inşallah cümlemizin evladı sağlıkla doğsun inşallahInsallah çok teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz sagliklica doğar insallah=)
3bb mi bilmiyorum canım sadece 3.gun donduruldu istediğimiz gibi dedi kalite söyleyemiyorum dedihaliciğğğiimmm,
maşallah çok sevındım canım, hadı ınsallaahh saglıkla tutsun bebegın sana ..
cok sevındım .. 3bb ıle gebe kalanlar cok var ,kötü değil..
tamamen nasip kuzum bu işler ya..
kuzum mantıklı valla,3bb mi bilmiyorum canım sadece 3.gun donduruldu istediğimiz gibi dedi kalite söyleyemiyorum dedi
Sag ol canim inşallah ama olursa ben tekrar toplatmayi dusunuyorum 2.adette gidince netlescek insallah
Insallah canim buralara gelmem bile gelişme çok şükür =)kuzum mantıklı valla,
hadı ınsallaahhh cok guzel ılerlesın sürecin guzel haberlerını beklyıorum
çok sevındım gercekten daha da guzel olacak ınanıyorumInsallah canim buralara gelmem bile gelişme çok şükür =)
Insallah cnim hepimiz için hayırlısı olsun=))çok sevındım gercekten daha da guzel olacak ınanıyorum
Sonucunuz ne oldu acabaMerhaba bugün 3.gun 2 embriyo transferi yaptıralım 9 gun oldu.
Hem kaset test hem erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif.
3 gun sonra kan testi günüm.
Böyle testlerde negatif olup kan testi zamanı pozitif çıkan var mı?
Merhaba negatifSonucunuz ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?