• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler çift dalga maşası nedir?

AYŞÜL : evet baktım wag mış o . ya boş bi vaktin olursa bi tutam saçına bu çift dalga zaazingosuyla bi yapıverip koyabilirmisin? internette bulamadım !!:1no2:

YUSE: yok o şey resimdeki ikiz maşa :) ayrıca buna nasıl sarılırki bi düşnün bi ona bi diğerine dolayarak nereye kadar yapabliriz ki? tutacak klipsi de yok??? bu ne yaaaaaaaaaa??? hayır alıcam sırf daa ucuz diye ama bu şey neye yarıyo biliyim dimi?

YUSE: yok o şey resimdeki ikiz maşa :) ayrıca buna nasıl sarılırki bi düşnün bi ona bi diğerine dolayarak nereye kadar yapabliriz ki? tutacak klipsi de yok??? bu ne yaaaaaaaaaa??? hayır alıcam sırf daa ucuz diye ama bu şey neye yarıyo biliyim dimi?

Kimse bu makinadan bahsetmiyo dimi önce onda anlaşalım..
.....konumuzla alakası yok :)
dedim açıkladım ya elegance :1hug:

Bu da değişik dalga yapıyo ya..
ayşül ' ün dediğini yaptım bu geldi gogıldan :roflol:
Neyse sorun çözülmüş a.s. a.s.

buna nasıl sarılırki dediğim o çift dalga maşasını diyodum YUSE, tosta değil :) yani dedim o iki yanyana maşanın arasına fln nası doanıyo saç acaba dedim :Dakannehir

ayy ebru senın dedıgın tost canım...bu cıft maşa ise ucuncu bı ek yerı var o kıstırıo saçı..ay bılmıosunuz bıde bılmıs bılmıs sorular souonuz senın dedıgın tostttttt o kızın basettıgı deep wave ..klipliosun gerçi 1 sene geçmiş ama sınır oldu okudukça ondan yazasım geldi :49:

Back