- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 27
- Konu Sahibi Papatyakircicegi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin canım hayırlı olsundarısı bizim gibi bekleyenlere inşallahEki Görüntüle 2922420 Kızlar kafam çok karışık 2 aylık evliyim adetim 2 gün gecikti 2 tane test yaptım ikinci çizgi silik gibi hamile miyim
Tebrikler hamilesiniz gidip kan testi vereblirsinizEki Görüntüle 2922420 Kızlar kafam çok karışık 2 aylık evliyim adetim 2 gün gecikti 2 tane test yaptım ikinci çizgi silik gibi hamile miyim
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınaTebrikler hamilesiniz gidip kan testi vereblirsiniz
Yaa çok teşekkür ederim inşallah rabbim tez zamanda nasip ederHamilesin canım hayırlı olsundarısı bizim gibi bekleyenlere inşallah
Ikiside cift cizgi hayirli olsun darisi bana olsun insallahEki Görüntüle 2922420 Kızlar kafam çok karışık 2 aylık evliyim adetim 2 gün gecikti 2 tane test yaptım ikinci çizgi silik gibi hamile miyim
Ikiside cift cizgi hayirli olsun darisi bana olsun insallah
Rabbim sana hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşallahIkiside cift cizgi hayirli olsun darisi bana olsun insallah
Belirtileriniz neydi acaba hayirlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallahRabbim sana hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşallah
Belirtileriniz neydi acaba hayirlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşalla
Aslında pek belirtim yoktu yani sadece çok fazla kasık ağrısı ve batması var inşallah rabbim tez zamanda size de nasip ederBelirtileriniz neydi acaba hayirlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Çok belirtim yoktu işin açıkçası sadece kasık batması ağrısı çok oluyordu inşallah rabbim tez zamanda size de nasip ederBelirtileriniz neydi acaba hayirlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Maşallah Allah'ın izniyle hamilesinEki Görüntüle 2922420 Kızlar kafam çok karışık 2 aylık evliyim adetim 2 gün gecikti 2 tane test yaptım ikinci çizgi silik gibi hamile miyim
Beta hcg 32 çıktı acaba düşük mü ki herkesin 1000 2000 çıkıyorMaşallah Allah'ın izniyle hamilesin
Dün verdim 32.08 çıktı herkesin 1000 2000 çıkıyor herkeste farklı ilerliyor yarın tekrar kan vercemTebrikler hemen kan verin
Ay ne 1000 2000 i benim 2 gün önce 122 çıktı bugün yine vercem. Daha yeni sonuçta önemli olan 2 katına çıkması 2 günde.Dün verdim 32.08 çıktı herkesin 1000 2000 çıkıyor herkeste farklı ilerliyor yarın tekrar kan vercem
Canım tebrik ederim önemli olan 5 ve üzeri çıkması yani kaç çıktığı önemli değil ve bir diğer önemli olan ise iki günde iki katına artması kontrol etDün verdim 32.08 çıktı herkesin 1000 2000 çıkıyor herkeste farklı ilerliyor yarın tekrar kan vercem
Ay ne 1000 2000 i benim 2 gün önce 122 çıktı bugün yine vercem. Daha yeni sonuçta önemli olan 2 katına çıkması 2 gün
Yarın vercem inşallah güzel artışlarımız olurAy ne 1000 2000 i benim 2 gün önce 122 çıktı bugün yine vercem. Daha yeni sonuçta önemli olan 2 katına çıkması 2 günde.
Yarın vercem inşallah Allahtan hayırlısıCanım tebrik ederim önemli olan 5 ve üzeri çıkması yani kaç çıktığı önemli değil ve bir diğer önemli olan ise iki günde iki katına artması kontrol et