- 29 Kasım 2019
- 186
- 52
- 28
- 29
- Konu Sahibi gizemkaderx
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dönmezDevamı gelmiyorsa kçrengi kırmızıya dönmedikçe yerleşmede olabilir
İnşallahHamilesiniz bence
yerleşme kanaması yumurtlama gününden (tuttuysa tabi) 9 gün sonra gelir diye biliyorum sizin ne kadar oldu ?
İnşallahYerleşme kanaması olabilir. :)
İnş yerleşmedir ve sen hamilesindirİnşallahYumurtlama takibi yapmadım maalesef 6 gün gecikmem oldu omdan öncesinde de bi hafta öncesinde ilişkimiz oldu bi de adet olmam gereken günce
Yerleşmeden önce bhcg yükselmez bi tuhaflık var. Ya gebelik testi hatalı gebe değilsiniz ya da gebesiniz ama yerleşme kanamasından başka bi kanamanız var. Bende de bhcg 120’lerdeyken adet zamanımda akıntım olmuştu ama kahverengiydi pembe değildi. Doktor ultrasonda yerleşme alanı görmüştü Progestan vermişti. Devamı gelirse mutlaka doktora gidin benceEki Görüntüle 2610144 6gün gecikmem vardı ben de test yaptım hemen böyle çıktı. Kan testi vermeye gidecektim ki çoook açık pembe bi akıntı vardı. Testi yaptırdım sonuç öğlen çıkıcak ama çok üzüldüm acaba hamile değil miyim böyle bişi yaşayan oldu mu
İnşallah canımİnş yerleşmedir ve sen hamilesindir![]()
Pembe dediğim beyaza yakın bi akıntı ama pembe demeye bin şahit ister öyle bi akıntı haftaiçi gidicem kan testi sonucuna göre hamileysemYerleşmeden önce bhcg yükselmez bi tuhaflık var. Ya gebelik testi hatalı gebe değilsiniz ya da gebesiniz ama yerleşme kanamasından başka bi kanamanız var. Bende de bhcg 120’lerden adet zamanımda akıntım olmuştu ama kahverengiydi pembe değildi. Doktor ultrasonda yerleşme alanı görmüştü Progestan vermişti. Devamı gelirse mutlaka doktora gidin bence
Doktır biz o akıntılara beyaz diyoruz demişti hattaPembe dediğim beyaza yakın bi akıntı ama pembe demeye bin şahit ister öyle bi akıntı haftaiçi gidicem kan testi sonucuna göre hamileysem
Hee ondan bişey olmaz yaa. İçerde yerleşirken kanama olduysa ondan da azıcık karışmış olabilir. Bişey olmaz Allah’ın izniylePembe dediğim beyaza yakın bi akıntı ama pembe demeye bin şahit ister öyle bi akıntı haftaiçi gidicem kan testi sonucuna göre hamileysem
İnşallah yaHee ondan bişey olmaz yaa. İçerde yerleşirken kanama olduysa ondan da azıcık karışmış olabilir. Bişey olmaz Allah’ın izniyle
Bende aynısını 2 gün önce yaşadım 2 yıldır tedavi görüodum 10 gündür falan vajinamda aqrı vardı ama gebelik olduqunu düşünmüodum bebek istediqim için psikolojik sanıodum test yaptım sizinki gibi 2. Silik çizgi çıktı hemen hastanye koşup kan verdim ve ögrendim ki 2 haftalık hamileyimEki Görüntüle 2610144 6gün gecikmem vardı ben de test yaptım hemen böyle çıktı. Kan testi vermeye gidecektim ki çoook açık pembe bi akıntı vardı. Testi yaptırdım sonuç öğlen çıkıcak ama çok üzüldüm acaba hamile değil miyim böyle bişi yaşayan oldu mu
2 haftalık hamile nasıl olunuyor 2nci hafta yumurtlama gününe geliyor. Doktor mu söyledi size 2 haftalık hamile olduğunuzuBende aynısını 2 gün önce yaşadım 2 yıldır tedavi görüodum 10 gündür falan vajinamda aqrı vardı ama gebelik olduqunu düşünmüodum bebek istediqim için psikolojik sanıodum test yaptım sizinki gibi 2. Silik çizgi çıktı hemen hastanye koşup kan verdim ve ögrendim ki 2 haftalık hamileyimçok erken öğrendim
bence sizde hamilesiniz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()