- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
- Konu Sahibi Bebisinannesi
İnşallah, hemen kan testi yap, rahatla.İnşallah hamişmdir canım,Rabbim sana da nasip etsin.. :)
AMİN RAB bim isteyen herkese versin.
Tekrar tebrikler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah, hemen kan testi yap, rahatla.İnşallah hamişmdir canım,Rabbim sana da nasip etsin.. :)
kizzz visnelim hamismi oldunn sennn hayirli olsun cok sevindim forumdan takip ediyodum seniBende 4 gün kala öğrendim hayalet gibiydi ama belliydi sonra git gide koyulasti yarın ilk idrarla gene dene bak göreceksin. hayırlı olsun Birtanem
kizzz visnelim hamismi oldunn sennn hayirli olsun cok sevindim forumdan takip ediyodum seni
iyiyiz cok sukur kalp atislarini duyduk bebisimizin kalp sesinden cinsiyet tahmin edilebiliyomus erkek gibi gorunuyo dedi doktor bnde erkek hissediyorum ruyalarimda erkek gormustum oyle olcak galiba buyuk ihtimalEvet Birtanem sonunda oldum
Sağol gülüm teşekkür ederim sen nasılsın bebiş nasıl
Ayy cok heyecanli o ilk kalp atislari , dun gibi aklimda , aglamaktan cok nette duyamamistim ama ☺iyiyiz cok sukur kalp atislarini duyduk bebisimizin kalp sesinden cinsiyet tahmin edilebiliyomus erkek gibi gorunuyo dedi doktor bnde erkek hissediyorum ruyalarimda erkek gormustum oyle olcak galiba buyuk ihtimal
Canımm kan testi yaptık cuma günü çıktı evettt hamişiiiimmm :)Once bir kan testi yaptir derim amma bencede hamilesinnnn...
kııızzzlaaar evde netim bitti telden de sorun çıktı yazamadım şimdi okuldan yazıyorum size.Cuma günü kan testi yaptırdım hamişiimmm :)
Ayyyy cok guzel cok heyecan verici tebrik ederim cokkk ,Allah saglikla kucagina almayi kismet etsin insallah canimCanımm kan testi yaptık cuma günü çıktı evettt hamişiiiimmm :)
Canımmm çook teşekkürler,cümlemize...Ayyyy cok guzel cok heyecan verici tebrik ederim cokkk ,Allah saglikla kucagina almayi kismet etsin insallah canim
Çook teşekkür ederim vişneliiimmm :)Yarın sabahı zor edeceğiz desene :) Yine yazarım buradan size :) ilgin için minnettarım:)