• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift çizgi mi bu yani?

Canım çooook tebrik ederim Allah hayırlı evlat nasip etsin ; :anneadayı:

Hamişsinn Hamişsiiin Hamişsiiiinn :KK76::KK76:

Evet Birtanem sonunda oldum :oops:
Sağol gülüm teşekkür ederim sen nasılsın bebiş nasıl :anneadayı::KK46::nazar::nazar::nazar:
iyiyiz cok sukur kalp atislarini duyduk bebisimizin kalp sesinden cinsiyet tahmin edilebiliyomus erkek gibi gorunuyo dedi doktor bnde erkek hissediyorum ruyalarimda erkek gormustum oyle olcak galiba buyuk ihtimal :KK53:

Arkadaşlar merhaba,bizde artık bebek sahibi olmak istiyoruz 3 aya yakındır folik asit kullanıyorum ,umarım 2015 yılında bebek haberlerimizi buradan paylaşırız.Vişneli seni de tebrik ederim umarım hiçbir sorun yaşamadan bebeğini kucağına alırsın.

iyiyiz cok sukur kalp atislarini duyduk bebisimizin kalp sesinden cinsiyet tahmin edilebiliyomus erkek gibi gorunuyo dedi doktor bnde erkek hissediyorum ruyalarimda erkek gormustum oyle olcak galiba buyuk ihtimal :KK53:
Ayy cok heyecanli o ilk kalp atislari , dun gibi aklimda , aglamaktan cok nette duyamamistim ama ☺

Masal 88 , egerki adet dongulerin 28 gun suruyorsa en olasi tarih 14.gun , ama bizde 12 ,14 ve 16 olarak denemistik ve o ay hamile kalmistim ☺hayirlisi olur insallah..

Back