- 12 Kasım 2013
- 179
- 31
- 68
- Konu Sahibi Bebisinannesi
-
canım hemen çıktı,bir iki dakika içinde.eger ilk 5 10 dakıkada çıktı ise buyuk ıhtımalle gebesınız. sonrasında çıktı ise agdetınız yaklaşınca bır daha testı tekrarlayın
İnşallah hamişmdir canım,Rabbim sana da nasip etsin.. :)Kimyasal değilse,
Aynen böyle oluyor, tebrikler. Darısı başıma.
Çook teşekkür ederim vişneliiimmm :)Yarın sabahı zor edeceğiz desene :) Yine yazarım buradan size :) ilgin için minnettarım:)Bende 4 gün kala öğrendim hayalet gibiydi ama belliydi sonra git gide koyulasti yarın ilk idrarla gene dene bak göreceksin. hayırlı olsun Birtanem
Çook teşekkür ederim vişneliiimmm :)Yarın sabahı zor edeceğiz desene :) Yine yazarım buradan size :) ilgin için minnettarım:)
Sizi diğer topiklerden hatırlıyorum hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.Bende 4 gün kala öğrendim hayalet gibiydi ama belliydi sonra git gide koyulasti yarın ilk idrarla gene dene bak göreceksin. hayırlı olsun Birtanem
Sizi diğer topiklerden hatırlıyorum hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.
Darısı başımıza duanızı eksik etmeyin.
Amiinn,amiiinn.Rabbim sağlıklı minişler versin cümlemize. :)Bende çok yaşadım canım evet insan sabirsizlikla bekliyor inşallah sağlıklı olur allah hepimize meleklerimizi kucağımiza almayi da nasip eder inşallah
o zaman gebesın canım hayırlı olsun kanda baktır hiç beklemecanım hemen çıktı,bir iki dakika içinde.
Sağol canım hadi inşallah :) birsürü hayal kurmaya başladık bile :)o zaman gebesın canım hayırlı olsun kanda baktır hiç bekleme
gözleriniz aydınSağol canım hadi inşallah :) birsürü hayal kurmaya başladık bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?