Çift çizgi mi bu yani?

Bebisinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
179
31
68
Adetime daha dört gün var kızlar,ayın sekizinde hasta olmam gerekiyordu ama ben dayanamadım test yaptım,çoook hafif silik bi çizgi çıktı ama emin olamadık,bir de bu ay ilk denememizdi,olmaz herhalde diye düşünmüştük biz eşimle şaşırdık kaldık,az önce yaptım testi yani akşam idrarıyla,silik çizgi sizce de var mı?

eger ilk 5 10 dakıkada çıktı ise buyuk ıhtımalle gebesınız. sonrasında çıktı ise agdetınız yaklaşınca bır daha testı tekrarlayın

Bende 4 gün kala öğrendim hayalet gibiydi ama belliydi sonra git gide koyulasti yarın ilk idrarla gene dene bak göreceksin. hayırlı olsun Birtanem

Çook teşekkür ederim vişneliiimmm :)Yarın sabahı zor edeceğiz desene :) Yine yazarım buradan size :) ilgin için minnettarım:)

Bende çok yaşadım canım evet insan sabirsizlikla bekliyor inşallah sağlıklı olur allah hepimize meleklerimizi kucağımiza almayi da nasip eder inşallah

Bende 4 gün kala öğrendim hayalet gibiydi ama belliydi sonra git gide koyulasti yarın ilk idrarla gene dene bak göreceksin. hayırlı olsun Birtanem
Sizi diğer topiklerden hatırlıyorum hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.
Darısı başımıza duanızı eksik etmeyin.

Sizi diğer topiklerden hatırlıyorum hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.
Darısı başımıza duanızı eksik etmeyin.

Sağol Birtanem biraz düşük tehlikemiz olabilirmis yatıyorum işte.
amin Birtanem Sağol dilegin için.
unutmadim sizi hep dua ediyorum

Tebrikler canım.... Bir hamiş haberi daha duymak çok güzel. Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah... :)

Tebrikler canim hamilesin ne kadar sanslisin ilk denemenizde olmus. Rabbim bizlere de gostersin o guzel duygulari insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…