Çift çizgi (fakat silik)

_fadime_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
62
0
36
İstanbul
Arkadaşlar mrb.
Bugün 4 gün oldu adetim geçeli ,Bugün test aldım ve akşama doğru yaptım.
Heyecanla beklerken ikinci çizgi silik çıktı.Baktıgın zaman görebiliyorsun ikinci çizgiyi belli oluyor yani bakınca,
testi akşama doğru yaptım,hamile miyimdir sizce yoksa boşuna mı umutlanıyorum .

Gebelik testlerinin sabah ilk uyandığınızdaki idrar ile yapılması tavsiye ediliyor. Bir de adetinizi en az 1hafta sonra yaptığınızda sağlıklı sonuç alınabilir.
Gebe olabilirsin ama erken yaptığın için silik çıkmıştır. insallah senin için hayırlısı olur...

Arkadaşlar mrb.
Bugün 4 gün oldu adetim geçeli ,Bugün test aldım ve akşama doğru yaptım.
Heyecanla beklerken ikinci çizgi silik çıktı.Baktıgın zaman görebiliyorsun ikinci çizgiyi belli oluyor yani bakınca,
testi akşama doğru yaptım,hamile miyimdir sizce yoksa boşuna mı umutlanıyorum .

canım silik cizgi cıksa bile hamilesin demektir tabiki sabahki idrar önemli ama ben aksam 22 de yaptıgım testte silik çizgi cıkmıştı hemen kan testine koşmuştuk ve sonuç suan 23+2 hamileyim darısı basına sağlıklı bir hamilelik gecirmeni dilerim...

emin olamıyorum bir türlü nedense.

Yarın kan testi yaptıracağım,
Peki kan testinin sonucunu hemen söylüyorlar mı ?

canım bncede hayırlı olsun hamilesinn:) benmde aynen öle çıkmıştıı sonra kan testi yaptırdık 2 saat faalan sora aldıkk sonuç pozitifti:))

Bir hafta önce aynı durumu ben yaşadım üstelik testi sabah yaptığım halde ikinci çizgi silik çıkmıştı... Ertesi gün hemen kan testi yaptırdım dayanamayıp ve 2 saat sonra aldığım sonuç pozitifti. Şu an 6 haftalık hamileyim... Umarım sizde de böyle güzel bir sonuç çıkar... Allah isteyen herkese bu mucize duyguyu yaşatsın...

Bir hafta önce aynı durumu ben yaşadım üstelik testi sabah yaptığım halde ikinci çizgi silik çıkmıştı... Ertesi gün hemen kan testi yaptırdım dayanamayıp ve 2 saat sonra aldığım sonuç pozitifti. Şu an 6 haftalık hamileyim... Umarım sizde de böyle güzel bir sonuç çıkar... Allah isteyen herkese bu mucize duyguyu yaşatsın...

umarım bende öyle olurum :97:

Dua et olur mu ?

ne güzel darısı başıma :97:

tıp merkezinde mi yapsam yoksa hastaneye mi gitsem ?

hayırlı olsun şimdiden benimde ikinci çizgim okadar siliktiki testi alıp eczacıya göstermiştim sonuçmu 3 yaşında bir kızım var.testi herhangi bir poliklinikte yada laboratuardada yaptırabilirsiniz.zaten sonuç bir kaç saat içinde alınıyor.

umarım bende öyle olurum :97:

Dua et olur mu ?

Tabiki ederim etmem mi? Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sana da tüm isteyen herkese de...

Ben devlet hastanesinde yaptırmıştım kan testini sabahtan gidip kan verdim 2 saat içinde de sonucu aldım...

Back
X