• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah cidosh nikah elbisesini sonunda buldu :))

cidosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
331
5
118
evettt, harıl harıl aradığım ve kararsızlıktan artık sıkıldığım anda gözüme çarpan ve sade güzel bir elbise buldum. Üzerindeki bolerosunu giymeyeceğim. Bakalım sizde beğenecek misiniz?

Ayrıca bana önereceğiniz ayakkabı (renkli olabilir) modelleri varsa sizden bu konuda yardım isteyeceğim.

ayakkabımda aşağıda hanımlar :16:

Eklentiler

• $elbise 2.JPG
    $elbise 2.JPG
    13,5 KB · Görüntüleme: 264
  • $elbise 1.JPG
    $elbise 1.JPG
    11,3 KB · Görüntüleme: 360
Son düzenleme:
Bende buna yakın bir elbise giyemiştim. Hatta askı memnunda biterim annesi giymişti aynısını şimdi adını unuttum.

Çok güzel. Mutluluklar dilerim.

çok güzel, ben de gelinlik istemem diye yırtınmıştım, bu elbisenin yere kadar uzun ve kurdelesi arkasında versiyonunu diktirmiştim :)

bence renkli değil de elbiseyle uyumlu tonda beyaz ayakkabı daha güzel olur (tabii ki sadece benim fikrim)

genelde nikah salonlarının tabanı desenli garip halılarla kaplı oluyor, renkli ayakkabı o desenlerde kaybolabilir

çok mutlu ol, kolay gelsin :)

beğendiğinize çok sevindim beni mutlu ettiniz yorumlarınızla :16::16::16::16::16:

bu elbiseyi güzel bir dantel eldivenle ve tül şapka ile kombinleyebilirsin cidoshum, çok şık olacağından eminim :16:

Nikah için gayet uygun şık bir elbise canım :) Bencede boeroyu giyme ama giysende güzel duruyor , bencede ayakkabını beyaz almalısın renkli ayakkabıları dügün nikah merasimlerinde hoş bulmuyorum

Çok hoş canım çok beğendim bence de üzerindeki boleroyu giyme daha iyi olur sanırım çok şık..

haftasonu gelin ayakkabımıda aldım ve bu elbiseylede ayakkabımı giyicem. çok heyecanlıyımmmmm.

öndeki kurdelesinin üzerinde taşları var kızlar :16:

$526901_232864183498383_1276544215_n.jpg

Back