Gelinlik Modelleri cidosh gelinliğini seçti ama ufak yardımınız lazım :)

cidosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
331
5
118
kızlar en sonunda gelinliğimi seçtim. aşağıdaki resimlerde daha belirgin olsun diye pembe olanını da yükledim (modelini daha iyi görmenizi istedim) bu yılın modası olan prenses eteklerden çok çok farklı bir gelinlik olacak benimki çünkü prenses etek gelinliklerin hepsi birbirine benziyor ve beni nedense hiç cezbetmedi bu gelinliği gördüğümde denemek istemedim bile ama arkadaşım giymemi istedi ve giydiğimde içinde inanılmaz kendimi rahat hissettim ve çok hoşuma gitti. Gerçekten gelinlik bakmayla değil içine girip denemekle seviliyormuş bunu anladım .

sizden yardımınızı isteyeceğim. Straplez ve modelini göstermesi açısından (içinde bolca inci boncuk var) rengi kırık beyaz olacak bu gelinlik ve biraz daha değişiklik yapıp straplezlikten çıkmak istiyorum ama bu gelinliğe değişiklik gidermi onuda bilmiyorum. lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz? yani omuzlarına ekleme yapabilirmiyim sizce?

YENİ RESİMLER 2. SAYFADA :)

Eklentiler

• $pembe.JPG
    36,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $adsız.JPG
    28 KB · Görüntüleme: 57
  • $p1.JPG
    33,1 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
hayırlı olsun...Bence hareketli bir gelinlik, üstünde de taşları var...Böyle straplez kalsa daha hoş olur...

canım teşekkür ederim. üzerinde o kadar boncuk var ki bu yüzden bende ekleme hayal bile edemiyorum ama biraz daha farklı olması açısından olabilir diye sizlere sormak istedim.

hayalimde hep uçuş uçuş bir gelinliğim olsun istiyordum ama görüyorsunuzki hep düşündüğünden farklı gelinlik seçiliyor. Neyse vardır bir hikmet

Gelinligin yeterince hareketli birde kol ekletirsen göz yorucu olur modelde bozulur zaten
Degisikligi aksesuarlarinla sacin makyajin ile yaparsan daha güzel sonuc alirsin ama sadelikten yana kullanmani tavsiye ederim

gelinligin yeterince hareketli birde kol ekletirsen göz yorucu olur modelde bozulur zaten
degisikligi aksesuarlarinla sacin makyajin ile yaparsan daha güzel sonuc alirsin ama sadelikten yana kullanmani tavsiye ederim

teşekkür ederim

gelinligin yeterince hareketli birde kol ekletirsen göz yorucu olur modelde bozulur zaten
degisikligi aksesuarlarinla sacin makyajin ile yaparsan daha güzel sonuc alirsin ama sadelikten yana kullanmani tavsiye ederim

teşekkür ederim

bence gelinliği biraz daha sadeleştirsen daha iyi olur..etek kısmi düz,göğüs kısmı taş olabilir

Bu sene prenses modeller moda oldugu icin mi benim gelinligim o kadar kötü yorum aldi acaba :)

Modayi bosver sen hangi gelinligi begendiysen onu al ve gururla giy.

O gün senin günün. Sen mutlu ol gerisi önemli degil.

işte buuuuuu

Eklentiler

• $gelinlik2.JPG
    37,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $gelinlik1.JPG
    48,4 KB · Görüntüleme: 51
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Muhakak zevkler ve renkler tartışılmaz.
Bende pek prenses modelleri sevmem ama, bu gelinlikte bana fazla kaba geldi...
Yine tabii sen bilirsin, eğer içinde kendini rahat ve mutlu hissettinse güle güle giy derim.

Ama sen gelinliğe dokunma bence, olduğu gibi kalsın veya en son eklediğin aynı model varya, onun göğsündeki ve üzerindeki taşlar gibi olsun.
Bence gelinlikçi bu modeli yapmış olabilir, ama bire bir alamadığı için kendi yorumunu eklemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…