- 25 Ocak 2011
- 331
- 5
- 118
kızlar en sonunda gelinliğimi seçtim. aşağıdaki resimlerde daha belirgin olsun diye pembe olanını da yükledim (modelini daha iyi görmenizi istedim) bu yılın modası olan prenses eteklerden çok çok farklı bir gelinlik olacak benimki çünkü prenses etek gelinliklerin hepsi birbirine benziyor ve beni nedense hiç cezbetmedi bu gelinliği gördüğümde denemek istemedim bile ama arkadaşım giymemi istedi ve giydiğimde içinde inanılmaz kendimi rahat hissettim ve çok hoşuma gitti. Gerçekten gelinlik bakmayla değil içine girip denemekle seviliyormuş bunu anladım .
sizden yardımınızı isteyeceğim. Straplez ve modelini göstermesi açısından (içinde bolca inci boncuk var) rengi kırık beyaz olacak bu gelinlik ve biraz daha değişiklik yapıp straplezlikten çıkmak istiyorum ama bu gelinliğe değişiklik gidermi onuda bilmiyorum. lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz? yani omuzlarına ekleme yapabilirmiyim sizce?
YENİ RESİMLER 2. SAYFADA :)
sizden yardımınızı isteyeceğim. Straplez ve modelini göstermesi açısından (içinde bolca inci boncuk var) rengi kırık beyaz olacak bu gelinlik ve biraz daha değişiklik yapıp straplezlikten çıkmak istiyorum ama bu gelinliğe değişiklik gidermi onuda bilmiyorum. lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz? yani omuzlarına ekleme yapabilirmiyim sizce?
YENİ RESİMLER 2. SAYFADA :)
Eklentiler
Son düzenleme: