bu nasıl bir acıdır rabbim.nasıl bir sınavdır.çocuğun yaşama şansı yok ama son kararı yine siz vereceksiniz dendi.ben böyle bir kararı nasıl verebilirim rabbim.10 doktora gösterdik.sağ kap gelişmemiş,damarlar ters biri ince,2 büyük deliği var dendi.normal kontrole giderken bunları duyduk.dünyamız döndü.inanmadık yanılmıştır dedik.ankaraya gittik.aynı tanı kondu.kesinlikle aldırmalısın dendi.yıkıldık eşimle.biz nasıl karar verecektik.olsun bu benim kaderim doğururum,ameliyat gerekiyorsa yaptırırım dedim.12-13 saat süren ameliyatlar geçirecek,yaşarsa eğer koşamayacak,oynayamayacak,hiç bir mürüvetini göremeyeceksin dendi.olsun dedim.dini boyutunu araştırdık,sadece anneye zarar veriyorsa dinimiz aldırmaya izin veriyormuş.sorduk yine verebilir dendi.bu sürede oğlumun kıpırdanmaları arttı.anlamışmıydı yavrum acaba.göözlerim kan çanağına döndü.gece gündüz ağladım.rabbime yalvardım bana bir yol göster diye.
ve kararımızı vermiştik.annaye de zarar verdiği duyunca sonlandırmaya karar verdik.o gece hiç uyumadım.yalvardım rabbime yanlış yapıyorsam beni engelle geri çevir diye.herşey yolunda gitti sanki rabbim bana izin vermişti.4 gün sürer ilk doğumunu sezeryan yapmışsın çok zor olur uzun ve zor günler seni bekliyor dediler.o acıyla hiç önemsemedim söylenenleri.suni sancı verdiler ve 15 saat sonra sadce 15 saat sonra normal doğumla kadersiz yavrumu ölü olarak doğurmuştum.rabbim yol verdi çok çektim 15 saat boyunca ama 1 gün bile sürmedi.10 gün önce yaşadım bunları..
hala atlatamadım,atlatamıyorum.yanlış mı yapptım sorusunu bir türlü kaamdan silemiyor,allahımdan af diliyorum
bildiğiniz çevrenizde buna benzer olay yaşayan var mı bayanlar.yorumlarınıza o kadar çok ihtiyacım var ki(((
ve kararımızı vermiştik.annaye de zarar verdiği duyunca sonlandırmaya karar verdik.o gece hiç uyumadım.yalvardım rabbime yanlış yapıyorsam beni engelle geri çevir diye.herşey yolunda gitti sanki rabbim bana izin vermişti.4 gün sürer ilk doğumunu sezeryan yapmışsın çok zor olur uzun ve zor günler seni bekliyor dediler.o acıyla hiç önemsemedim söylenenleri.suni sancı verdiler ve 15 saat sonra sadce 15 saat sonra normal doğumla kadersiz yavrumu ölü olarak doğurmuştum.rabbim yol verdi çok çektim 15 saat boyunca ama 1 gün bile sürmedi.10 gün önce yaşadım bunları..
hala atlatamadım,atlatamıyorum.yanlış mı yapptım sorusunu bir türlü kaamdan silemiyor,allahımdan af diliyorum
bildiğiniz çevrenizde buna benzer olay yaşayan var mı bayanlar.yorumlarınıza o kadar çok ihtiyacım var ki(((