- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
aslında şöyle düşünmek lazım, sözlü ya da nişanlı olarak uzatmaktansa hiç bir şey olmadan beklemek daha iyi duruyor. çünkü elalemin ağzı torba değil büzesin, konuşacaklar tabii. iyice moral bozacaklar, şimdi böyleyken insanların ağzını kapatmak daha kolay. uzun süre nişanlı kalanlara hep bir kulp takarlar. anlarsınız ya. en iyisi az kala işlemleri hızlandırıp etrafı bile bu hızla şaşırtmak
konuşuyoruz ediyoruz tamam da en az 2 yıl sonra olacak gibi gözüküyor. düşündükçe moralim bozuluyoro yüzden zamana bırakayım dedim tıpkı able gibi
aslında şöyle düşünmek lazım, sözlü ya da nişanlı olarak uzatmaktansa hiç bir şey olmadan beklemek daha iyi duruyor. çünkü elalemin ağzı torba değil büzesin, konuşacaklar tabii. iyice moral bozacaklar, şimdi böyleyken insanların ağzını kapatmak daha kolay. uzun süre nişanlı kalanlara hep bir kulp takarlar. anlarsınız ya. en iyisi az kala işlemleri hızlandırıp etrafı bile bu hızla şaşırtmak
he bacım ben hep oluruna bırak diyom ama beceemiyom hayat öldürcek beni bigün
ben sana kıyamamm guzumm,,
tefriceyi bitirdin mi ben onu bitirdim 1001 fatihayıda bitirdim şimdi ne okusam diye düşünüyorum,,
tefriciyeyi çoktan bitirdim canım şimdi 3 haftalık ya latife başladım gerçi hiç zamanımı almıo haftada bir kere okunuyoda yinede bitince okurum heralde 1001 fatihayla mucize yaşadınmı gülüm yazsana
hayat dün gece rüyamda birinin düğününe gitmişim bende gelinlik giymişim koca kızsonra bana çıkarttırıyolarr gelinliği ayıp olur geline saygısızlık olur diye ama gelinlikte bek güzeldi
kızlar ben konu açsam kurbandan sonra istenecek kızlar diye çok mu erken olur lütfen akıl verinnnnnnnnnnnn
3 haftalık ya latf ne kız açıkla bi
valla mucize yi çok yaşadım ama sıkıntıya düşünce dilim döndüğü kadar durmadan dua ettim
ve allahım hep kabul etti dualarımı şimdi tek bi muradım var ablamın mutlu olması hayatına yüzünü güldürcek bi insanın girmesi =))
valla ben kurbandan sonra istenmiceğim için gelemem o toipiğeeeee
yani sadece ya latif çekiyosun araya başşka bişey katmıyosun,,bide günde kaç tane okuyosun 1 haftaya kalmadan bitmes mi hangi gün başlayıp hangi gün bitirmen gerekiyo anlamadım ben yaaaa=(((aslında buraya eklemiştim de yineyazım bacım
3 haftada 1 kere 16641 ya latif okuyosun ve 3 haftada hergün sabah akşam 100 salavat 1000 ya latif okuyosun çok güzel bi duaymış evlilik için de okunuyomuş...2 haftam kaldı....
1001 fatihayı bende okucam bigün yaa
şimdi alana okuyon he ay hayranım senin şu ablana olan sevgine yaa inşallah tez vakitte hayırlı biri çıkar canım bunun için çok güzel dualar var o da okusun
yoo erken değil aç hem kafan dağılır yeni arkadaşlar bulur dertleşirsin,, tabi benim yerimi tutmaz ama =))benim için sence erken bi konumu canım
olsun sen de öle bi istencen ki bütün hazırlıkllar tamamlanmış şekilde
al benden de o kadarben de gelemem şeker
yani sadece ya latif çekiyosun araya başşka bişey katmıyosun,,bide günde kaç tane okuyosun 1 haftaya kalmadan bitmes mi hangi gün başlayıp hangi gün bitirmen gerekiyo anlamadım ben yaaaa=(((
yoo erken değil aç hem kafan dağılır yeni arkadaşlar bulur dertleşirsin,, tabi benim yerimi tutmaz ama =))
biz bu topikte kalırız şeker =))
ayy bebekom senin yerini kimse tutmaz emin ol bundan hem ben o konuyu açsam da bu topiğe hergün yazarım çünkü burası hala evlenemeynlerin topiği başı ben çekiyom biliyon
açim ben yaa konusu bile güzel
duayı neten bulup buraya aktarıcam canım daha ii anlarsın
özelime atta kaybetmeyeyim tatlım ,,,=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?