ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

evet en güzeli bu hayatınızı yoluna koyun önce birikimlerinizi yapın,,

güzel bi hayat beklesin sizi

evlilik nasılsa olur,, =))

canım ya benimkide böle düşünüo işte nişanı uzatmak istemiom diyo bana kalsa 1 ayda nişan düğün diyo ama madem sen elaleme karşı rahat değilsin 5-6 ay öncesinden takalım diyo bakalım hayırlısı olsun...
gerçi geçende dedimki istemiom ben nişan dedim son 1 ayda takar düğün yaparız dedim bu seferde o istemedi salon tutulcak dedi mecburen 5-6 ay öncesinden nişanlanmamız lazım dedi

Son düzenleme:
ben sana kıyamamm guzumm,,

tefriceyi bitirdin mi ben onu bitirdim 1001 fatihayıda bitirdim şimdi ne okusam diye düşünüyorum,,

tefriciyeyi çoktan bitirdim canım şimdi 3 haftalık ya latife başladım gerçi hiç zamanımı almıo haftada bir kere okunuyoda yinede bitince okurum heralde 1001 fatihayla mucize yaşadınmı gülüm yazsana

hayat dün gece rüyamda birinin düğününe gitmişim bende gelinlik giymişim koca kız sonra bana çıkarttırıyolarr gelinliği ayıp olur geline saygısızlık olur diye ama gelinlikte bek güzeldi

tefriciyeyi çoktan bitirdim canım şimdi 3 haftalık ya latife başladım gerçi hiç zamanımı almıo haftada bir kere okunuyoda yinede bitince okurum heralde 1001 fatihayla mucize yaşadınmı gülüm yazsana

3 haftalık ya latf ne kız açıkla bi

valla mucize yi çok yaşadım ama sıkıntıya düşünce dilim döndüğü kadar durmadan dua ettim

ve allahım hep kabul etti dualarımı şimdi tek bi muradım var ablamın mutlu olması hayatına yüzünü güldürcek bi insanın girmesi =))

kızlar ben konu açsam kurbandan sonra istenecek kızlar diye çok mu erken olur lütfen akıl verinnnnnnnnnnnn

hayat dün gece rüyamda birinin düğününe gitmişim bende gelinlik giymişim koca kız sonra bana çıkarttırıyolarr gelinliği ayıp olur geline saygısızlık olur diye ama gelinlikte bek güzeldi

ağlama deli kız

sen en güzel gelinliği giyceksin =))

aslında buraya eklemiştim de yineyazım bacım
3 haftada 1 kere 16641 ya latif okuyosun ve 3 haftada hergün sabah akşam 100 salavat 1000 ya latif okuyosun çok güzel bi duaymış evlilik için de okunuyomuş...2 haftam kaldı....
1001 fatihayı bende okucam bigün yaa
şimdi alana okuyon he ay hayranım senin şu ablana olan sevgine yaa inşallah tez vakitte hayırlı biri çıkar canım bunun için çok güzel dualar var o da okusun

yani sadece ya latif çekiyosun araya başşka bişey katmıyosun,,bide günde kaç tane okuyosun 1 haftaya kalmadan bitmes mi hangi gün başlayıp hangi gün bitirmen gerekiyo anlamadım ben yaaaa=(((
benim için sence erken bi konumu canım
olsun sen de öle bi istencen ki bütün hazırlıkllar tamamlanmış şekilde
yoo erken değil aç hem kafan dağılır yeni arkadaşlar bulur dertleşirsin,, tabi benim yerimi tutmaz ama =))
al benden de o kadar ben de gelemem şeker

biz bu topikte kalırız şeker =))

Ey beni en en çok sevenim..
Ey beni en en çok kollayıp-gözetenim..
Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım..
Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim!

Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim!
Ey en çirkinimden sonra bile ?gel? diyenim!
Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim!

Ey en en vefalım..Ey Sevgili, en sevgili! Meded!..

Ahh.. Ey kadrini hiç bilemediğim!
Ahh.. Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim..
Ahh.. Ey ?Sendeyim? deyip, ülfetlerde kaybettiğim!
Ahh.. Ey ?Yalnız Sana..? deyip, gayrısına kulluk ettiğim..

Ahh Sevgili! En en Sevgili..
Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur...
Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv..
Ahh ya Rabbi! Ahh Allah?ım Af Allah?ım!
Tut sana müştak yüreğimi, affet beni....

Hani Rabbim, bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını..

Bilir neye ihtiyaçları olduğunu..Hep hazır ve nazırdır hani..
Hep verir, hiç düşünmez canını..

Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa canı yanar annenin..
Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani?..

Ey Annelerin kalbine, onları "anne yapan" merhameti, sevgiyi koyan Rabbim!
Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler..Sen nasılsın kimbilir?

Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim..
Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi..

Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim..Ya Latif..

Tut yüreğimi, bırakma beni

ayy bebekom senin yerini kimse tutmaz emin ol bundan hem ben o konuyu açsam da bu topiğe hergün yazarım çünkü burası hala evlenemeynlerin topiği başı ben çekiyom biliyon
açim ben yaa konusu bile güzel
duayı neten bulup buraya aktarıcam canım daha ii anlarsın

özelime atta kaybetmeyeyim tatlım ,,,=))

kızlarrrrrrrrrrr keyfim yerinde

dün konuştuk yüz yüze. konuyu o açtı. ben mırın kırın ettim(istekli görünmemek lazım). onun son senesi ya 1.dönem geçsin sömestrda geliriz dedi. tamam mı diye gözümün içine baktı. ben de tamam dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…