İşte değildim, hatta çoğu zaman değilim. Ama adamla bi buluşayım daha gördüğüm gibi o moda geçiyorum sanki güncelleme geliyor bünyeye.Arkadaşin lacka, sen buzdolabı, arasını bulmak lazım.
Tek kişiye karşı mi böylesin onu anlamadimİşte değildim, hatta çoğu zaman değilim. Ama adamla bi buluşayım daha gördüğüm gibi o moda geçiyorum sanki güncelleme geliyor bünyeye.
Tek kişiye karşı mi böylesin onu anlamadim
Bazen çok derin düşünmemek lazim gelir.
Bu şekilde hayatı kendine zehir edersin.
Ayrica sürekli ciddi,Kasım kasım bir insanla da zaman geçmez ki.
Ciddiyet iyidir ancak yerine göre.
Bazen sende kendini bırakmalisin.Belki karşıdaki seni tanisa,gerçekten o fırsatı versen ; çok begenecek seni.
Ancak iki buluşmanda da İlber Ortaylı gibi oturduysan zor bacım.
Yerine göre ciddi,benimleyken de alabildiğine neşeli ve kibar insanları tercih ediyorum ben
bence ciddi durmanin hic bir zarari yok, ben tam tersine hep cana yakin davranirim. gecen patron neden herkesin hakkinda iyi bir seyler soyleme ihtiyaci hissediyorsun ki bosver dedi.Herkese merhabaaa :)) Bir kaç aydır konu açmayıp sadece okuyan taraftaydım. Bugün nedense yazıp paylaşmak içimden geldi. 29 yaşındayım ve son ilişkim çok sorunlu bir şekilde 9 ay önce bitti. Çok zor zamanlar atlattım kendimi düzenlemem için destekler aldım ve şuanda hem kendime hayatıma ilişkilere aileye vs. bakış açım çok değişti, olumlu anlamda değiştiğini söyleyebilirim. Fakat mizacım da değişti bu süreçte, çok güler yüzlü ve yumuşak biri olduğum söylenir ben de bunu düşünüyorum kendim için, yakın çevremde aile ve arkadaş ortamında böyleyim,rahatım gülerim eğlenirim goy goy yaparım fazla eğlenceli olduğum söylenemez ama bulunduğum ortama uyum sağlayan bir tipim, içe dönük ve sürekli kafasında birşeyleri sorgulayan biri değildim bu kadar.
Sorun şurada başlıyor; son zamanlarda 2 flörtüm oldu biriyle hala konuşuyoruz diğeriyle görüşmüyoruz artık. İkisi de benim için çok ciddi durduğumu davrandığımı konuştuğumu söylediler. Neden bu kadar ciddisin der gibi. Ve olumsuzluk barındıran şekilde. Ve şuan görüştüğüm hem çok eğlenceli hem de olgun biri, fakat o espri yaptığında dahi ben o moda geçemeyip resmen bilimsel araştırma okuyup tartışıyormuş gibi cevaplar veriyorum, istemsizce. Gülüyorum tamam iyi hoş ama eminim karşı tarafa o içtenlik geçmiyor bunun da farkındayım. Böyle biri değildim hiç değildim hem de gülerdim eğlenirdim eğlendirirdim. Şimdi eğlenemediğimi farkediyorum gülerken bile kasılıyorum kendi içimde. İçim çok huzursuz ve olayı sadece kendime yoruyorum. Hani şu değil '' enerjimiz uymadı sanırım o yüzden bu moddayım.'' bu değil bakın. Şu: '' Ah eflatuns bak kendin olamadın yine tüm gün birlikteydiniz kastın sustun kaldın gülemedin bile dolu dolu.'' Gerçekten çok sıkıldım kendimden bu konuda. Bu konuda bana önerileriniz olur mu ? İnsan tabiki gereken zamanlarda durumlarda ciddi olmalı buna göre davranmalı ama ben bunu biraz fazla mı abarttım ? En yakın arkadaşım da bunu söylüyor sen çok ciddi duruyorsun tabi adamlar kaçacak diyor; bana göre de o çok laçka ve herkes beni sevsin benle konuşsun herkesle iyi olayım kafasında biri, o öyle oldukça ben ortamlarda daha da soğuk buzdolabı şeklinde görünüyorum hatta. Arkadaş ortamı neyse de tanıştıklarım da bunu belirtince ister istemez kafaya taktım sanırım.
Ben de sizin gibiyim. Aile içinde, yakın arkadaşlarımın yanında konuşkan ve eğlenceliyim. Yeni tanıştığım insanların yanında ciddi ve mesafeliyim. Özellikle yaptığım bir şey değil yapım böyle. Ben de eleştiri alıyorum ama umrumda değil açıkçası. Ben böyle biriyim, biri benimle olacaksa beni böyle kabul etmesi gerekiyor. Kadınların üzerinde sürekli neşeli, şen olma baskısı var. Sürekli erkeklerin gönlünü hoş etmeliyiz, onları eğlendirmeliyiz, kendilerini iyi hissettirmeli ve pohpohlamalıyız… Hayır arkadaşım yeni tanıştığım birine mesafe koymaya, kendimi açmamaya, keyifsizsem somurtmaya, mutsuzsam mutsuzluğumu yaşamaya falan da hakkım olmalı. Ne yalan söyleyeyim yaşım daha küçükken bu konuda yorum aldığımda üzülüyordum niye böyleyim diye ama şu an hiç böyle bir derdim yok. Ben erkekleri veya insanları memnun etmeye gelmedim dünyaya. Karakterimi de buna göre değiştirecek değilim. Mesafeliysem mesafeliyimdir, soğuksam soğuğumdur.
Valla onu bunu bilmem ama o sorunlu ilişkiden kurtulmuşsun ya Eflatun. :)) Gel seni bi öpem.
Belki enerji uyumunuz yoktur.Herkese merhabaaa :)) Bir kaç aydır konu açmayıp sadece okuyan taraftaydım. Bugün nedense yazıp paylaşmak içimden geldi. 29 yaşındayım ve son ilişkim çok sorunlu bir şekilde 9 ay önce bitti. Çok zor zamanlar atlattım kendimi düzenlemem için destekler aldım ve şuanda hem kendime hayatıma ilişkilere aileye vs. bakış açım çok değişti, olumlu anlamda değiştiğini söyleyebilirim. Fakat mizacım da değişti bu süreçte, çok güler yüzlü ve yumuşak biri olduğum söylenir ben de bunu düşünüyorum kendim için, yakın çevremde aile ve arkadaş ortamında böyleyim,rahatım gülerim eğlenirim goy goy yaparım fazla eğlenceli olduğum söylenemez ama bulunduğum ortama uyum sağlayan bir tipim, içe dönük ve sürekli kafasında birşeyleri sorgulayan biri değildim bu kadar.
Sorun şurada başlıyor; son zamanlarda 2 flörtüm oldu biriyle hala konuşuyoruz diğeriyle görüşmüyoruz artık. İkisi de benim için çok ciddi durduğumu davrandığımı konuştuğumu söylediler. Neden bu kadar ciddisin der gibi. Ve olumsuzluk barındıran şekilde. Ve şuan görüştüğüm hem çok eğlenceli hem de olgun biri, fakat o espri yaptığında dahi ben o moda geçemeyip resmen bilimsel araştırma okuyup tartışıyormuş gibi cevaplar veriyorum, istemsizce. Gülüyorum tamam iyi hoş ama eminim karşı tarafa o içtenlik geçmiyor bunun da farkındayım. Böyle biri değildim hiç değildim hem de gülerdim eğlenirdim eğlendirirdim. Şimdi eğlenemediğimi farkediyorum gülerken bile kasılıyorum kendi içimde. İçim çok huzursuz ve olayı sadece kendime yoruyorum. Hani şu değil '' enerjimiz uymadı sanırım o yüzden bu moddayım.'' bu değil bakın. Şu: '' Ah eflatuns bak kendin olamadın yine tüm gün birlikteydiniz kastın sustun kaldın gülemedin bile dolu dolu.'' Gerçekten çok sıkıldım kendimden bu konuda. Bu konuda bana önerileriniz olur mu ? İnsan tabiki gereken zamanlarda durumlarda ciddi olmalı buna göre davranmalı ama ben bunu biraz fazla mı abarttım ? En yakın arkadaşım da bunu söylüyor sen çok ciddi duruyorsun tabi adamlar kaçacak diyor; bana göre de o çok laçka ve herkes beni sevsin benle konuşsun herkesle iyi olayım kafasında biri, o öyle oldukça ben ortamlarda daha da soğuk buzdolabı şeklinde görünüyorum hatta. Arkadaş ortamı neyse de tanıştıklarım da bunu belirtince ister istemez kafaya taktım sanırım.
Yerim yerim.Yaaa :)) Gelin bi sarılayım ben de kocaman size. Kurtuldum şükür. Hatta bırakmak istemedi değiştim diyerek geri geldi, musallat oldu ama bu sefer çektiğim çizginin üstünü öyle bir çizdim ki yaklaşmak isterken gerisin geri gitti.
Şimdi yeni ufuklara yol alıyorum ama pek iç açıcı değil ortalık bakalım illa ki gün yüzünü biz de görücez, sıkıldım tek başınalıktan
Bunu da düşündüm. Açacak olursam şuan nedense yokluk psikolojisiyle yaklaşıyorum sanırım. En yakın arkadaşım da ciddi ilişkide evliliğe giden ve tek ikimizdik bekar grubumuzda, ben de tanıştığım-tanıştırıldığım biraz da olsa hoşlandığım birini bunu kaçıramam hissiyatıyla yaklaşıyor olabilirim. Aslında şuan konuştuğum adam tipim değil ama çok eğlenceli hoşsohbet birlikte olmak keyifli geldi bana. Olsun istiyorum bu yüzden sıkıştırıyor da olabilirim enerjiyiBelki enerji uyumunuz yoktur.
Çoooook teşekkür ederim çok :)))Yerim yerim.Çok yazmıştım konularına nicki görünce şakkadanak tanıdım. Dönerler dönerler hatta arada yoklarlar. Ama sen değiştikten sonra ne kadar geri geldiğinin önemi yok. Umarım gönlüne çok uygun biri çıkar ve çok mutlu olursun. Ben inanıyorum sen de inan.
Açıkçası hiç sert bir ifadem yok yüzüm gülüşüm vs sertliğin s si yok. O yüzden o ciddiyet eğreti duruyor zaten ah anlatabilsem bunu, donukluk diyelim donukluk evet.Sizi beğenen her türlü beğenir,bu birazda yaradılıştan kaynaklanıyor sert bir ifadeniz olabilir ki bu bence güzel.Ben de öyleyim,samimî olduğum insanlarla yerlerde sürünüp gülecek kadar da kafayi ayni zamanda.Ciddi duruş saygınlık kazandırır,sürekli inek şaban gibi gülen kişileri de ben sevmem,samimiyetsiz gelir.Yeri gelir fasıl dinlerim yeri gelir rnb.Clube de gider eğlenirim,poligon da atışta yaparım. Put gibi insani bende sevmem yalnız gerçekten negatif enerji saçıyorlar.Univden yeni mezun olduğumda saygın bir şirkette ise başladım 2 mühendis vardı (ikiz dingiller diyordum onlara) ne şirket gecesinde,ne gün içerisinde 1 kere güldüklerini görmedim,robot gibilerdi.Merhaba dersin bon bon bakar , bir eğlence olur mesela 2 alkış tutmaz,Allah karısına (varsa) sabır versin derdim.Siz de o tiplerden mısınız bilemiyorum.Ruh gibi ruhu çekilmiş gibi değilseniz sorun yok diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?