Ciddi Estetik Ameliyatı oldum!

Ferideeakar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
7
1
35
Merhabalar arkadaşlar. Amerikan estetik hastanesinde çok teferruatlı ve detaylı bir estetik ameliyatı oldum. Bu durum arkadaşlarım ve ailem tarafından çok şüphe ile yaklaşılan bir durumdu çünkü göğüs, burun ve göz estetiği yaptırdım. Operasyonum çok başarılı geçti ve inanın tepeden tırnağa bütün çalışanlar, doktorum ve danışmanım benimle çok ilgilendiler. Şiddetle tavsiye ederim. Konu sağlık ve insan olduğu zaman gereken önemi gösteriyorlar, hayatınız boyunca belkide bu sonuçla yaşayacağınızı biliyorlar. Google üzerinde ki oylama ve puanlamada da ciddi iyi yorum ve yıldızları var. Özellikle benimle her konuda dürüstçe ilgilenen danışmanım Anıl beye çok teşekkür ederim. Sizde başvurduğunuz da Anıl bey ile görüşmeyi talep edebilirsiniz. Hem fiyat hemde ilgi bakımından içiniz rahat olabilir.

Yarim saat once üye olmuşsunuz ve ilk mesajiniz.bana pek inandırıcı gelmedi.fotoğraf paylaşır mısınız ve ne zaman amaliyat oldunuz

Bende sizin isminizi göremedim Cv1992. Buraya üye olmamdaki sebep bu konu ile ilgilenen arkadaşların insanların bilgilendirilmesi ve tecrübe paylaşımı. Bende zaten bu hastane hakkında bahsedilen bir yorumu arkadaşımın okutması üzerine bu hastaneyi seçmiştim. 1 Haziran bayram öncesi pazartesi günü operasyon geçirdim. Fotoğraflar için hastaneye başvurabilir ve bilgilendirme almak isteyebilirsiniz. Hastane fotoğraf paylaşımına izin vermiş eski hastaların öncesi ve sonrası fotoğraflarını başvuran bireyler ile paylaşmakta.

Ben size isim sormadım.ciddi estetik ameliyatınızin başarılı olmasına sevindim.

Ilk defa fotoğraf paylaşır mısınız diye sorduğumda hastaneye başvurun diyeni gördüm: )kendi fotoğrafınız sizde yok mu?ilginç.

Ilk defa fotoğraf paylaşır mısınız diye sorduğumda hastaneye başvurun diyeni gördüm: )kendi fotoğrafınız sizde yok mu?ilginç.

Kendi fotoğrafım bende var fakat ne hastanenin paylaşmasına izin verdim nede ben bir yerde paylaşabilirim. Kişisel tercihim olarak mahremiyetim en büyük özgürlüğümdür. Saygı duyacağınıza eminim. Eğer sizinde böyle bir estetik isteğiniz düşünceniz var ise ve düşünüyorsanız özel olarak size gönderebilirim.

Burun estetiği düşünüyorum.gönderirseniz sevinirim.

bende ameliyat olmuştum ama yüzümde hep gerdirme izleri kalmıştı tekin yıldırım diye bi doktor Pb serum diye bişey yaptı yanlış hatırlamıyosam 2000 gibi bi civarda bir haftada izlerim nerdeyse kayboldu sizdede iz kalmışmıydı

Dediklerin çok doğru. Hesap açıldı, bu konuyu yazdı ve sonda ortalıktan yok oldu. Fotoğraf istemişsin, hastaneye başvur onlar gösterip diyip ardından ne ben ne de hastane fotoğraflarım paylaşılmasına izin veririz demiş. Bir dediği diğerini tutmuyor. Kim bilir özelden kimin fotoğrafını atmıştır. Hesabını ne amaçla açtı acaba

Bu amerikan hastanesinden az önce aradılar beni şöyle iyi doktorlarımız doçentlerimiz falan. Gelin bir de bizimle görüşün diyorlar. 14bin fiyat verdiler meme büyütme için. Burada ‘gerçekten’ meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…