• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİDDİ CİNSEL İSTEKSİZLİK SORUNU YAŞIYORUM...

ayselcik71

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1
0
1
53
Arkadaşlar merhaba,
21 senelik evliyim ve ciddi cinsel isteksizlik yaşıyorum. Bu durum artık kocamla arama girmeye başladı. Kocamı seviyorum ama cinsel ilişkiye girmek istemiyorum. Bu sorunu yaşayan ve bir çözüm bulan varmı. Lütfen beni de bilgilendirin, çünkü ne yapacağımı bilmiyorum.

bencede canım, tiksiniyorsan ilişki çok can sıkıcı olabilir

Canim aynen bende oyleyim.1 ay hic birşey yapmadigimiz bile oldu aslında çok iyiydik ama kizimizin doğumundan sonra bende bir soğuma oldu ilişki olursa da hic istekli olmuyom robotlar şey yapiyorum herhalde diyor üzülüyorum ama elimde değil

Arkadaşlar merhaba,
21 senelik evliyim ve ciddi cinsel isteksizlik yaşıyorum. Bu durum artık kocamla arama girmeye başladı. Kocamı seviyorum ama cinsel ilişkiye girmek istemiyorum. Bu sorunu yaşayan ve bir çözüm bulan varmı. Lütfen beni de bilgilendirin, çünkü ne yapacağımı bilmiyorum.

seni tiksindiren bir durum mevcut olabilirmi ?

bencede canım, tiksiniyorsan ilişki çok can sıkıcı olabilir

Bu üç kişi neden banlanmis ki? Acaba üçü de ayni kişi miydi Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla?

Back