- 7 Kasım 2023
- 1.802
- 3.060
- 53
- 41
- Konu Sahibi FloppyDisk
-
8 yaşında, benimle yaşar zaten. Çocuklara 1 ay babada kalma veriyorlar. Ve hafta sonu alıyor. Ben o 1 ay yatılı kalmasını, bahsettiğim sebeplerden dolayı istemiyorumOğlunuz kaç yaşında bilmiyorum ama mahkeme zaten çocukları pedagogla görüştürüyor kimle kalmak istiyorsun diye. Kardeşim 10 yaşındayken pedagogla görüşmüştü.
Zaten çocuk gitmiyor ki. Mahkeme yazsa bile kardeşim gitmedi babamın da işine geldi almadı8 yaşında, benimle yaşar zaten. Çocuklara 1 ay babada kalma veriyorlar. Ve hafta sonu alıyor. Ben o 1 ay yatılı kalmasını, bahsettiğim sebeplerden dolayı istemiyorum
Zaten çocuk gitmiyor ki. Mahkeme yazsa bile kardeşim gitmedi babamın da işine geldi almadı
O baba zaten 1 ay almaz çocuğu hiç dert etme. Mümkün olduğunca Saygı çerçevesinde bitirmeye çalışın evliliği diğer türlü adamlar(!) çocukla intikam almaya çalışıyorlar
Babanne isteyecek kalsın gelsin gitsin. Yoksa belirttiğiniz gibi çocukta sorumluluğu yok. Sadece eline telefonunu veriyor o kadarErkekler boşanma olunca çocuk ile ilgili sorumluluk almak istemiyorlar genelde zaten merak etmeyin.
Sizin eşiniz evli iken bile zaten sorumluluk almıyormuş anladığım kadarı ile.
Haklısınız.O baba zaten 1 ay almaz çocuğu hiç dert etme. Mümkün olduğunca Saygı çerçevesinde bitirmeye çalışın evliliği diğer türlü adamlar(!) çocukla intikam almaya çalışıyorlar
Bilirim öyle el iyisi ev ayılarını. Hiç önemli değil istemeyen seni suçlu bulsun boşver Hayatın 1 tane kimse için harcamaHaklısınız.
Şöyle bir durum da var. Dışarıya harika insan portresi çiziyor. İlgili mükemmel. Kv bizdeyken ev işi yapıyor. Benim aileme iyi davranır. Onu iyi biri sanıyorlar. Çevrenin kabulu de zor olacak
Babasız mutlu oldu mu?Zaten çocuk gitmiyor ki. Mahkeme yazsa bile kardeşim gitmedi babamın da işine geldi almadı
Oldu ya bizim babamız çok babalık yapan biri değildi. Annemi aldattı sonra evi terketti. Sonra da o kadınla evlendi. Mutluluk bu hayatta anneyle babayla olacak iş değil. Herkesin kendi hayatı oluyor.Babasız mutlu oldu mu?
İnanın olur.Babasız mutlu oldu mu?
Bilgisayara yumruk atma sebebi benmişim. Bana sinirlenmiş. Sinirini çıkarması gerekmiş.Aslında dün çocukla ilgilenmeni istiyorum dedim. Gayet sakin. Eve iş getirme vs değil. Sadece ilgilensin. Çok işinin olduğundan bahsedip sinirlendi. Ben Oğlumun yanındayken, bilgisayar kilitlenmiş ve bilgisayara yumruk atmış. Çalışmıyor. Benim yapmamı istedi. Yapamam dedim. Malzeme yok. Kabul etmedi. Saçma sapan konuşup yattı.
Aslında dün çocukla ilgilenmeni istiyorum dedim. Gayet sakin. Eve iş getirme vs değil. Sadece ilgilensin. Çok işinin olduğundan bahsedip sinirlendi. Ben Oğlumun yanındayken, bilgisayar kilitlenmiş ve bilgisayara yumruk atmış. Çalışmıyor. Benim yapmamı istedi. Yapamam dedim. Malzeme yok. Kabul etmedi. Saçma sapan konuşup yattı.
İşkoliklik de bir bağımlılık. Eşinizi terapiye ikna edebilir misiniz? Direkt iş değil de, evlilik terapisi gibi.Bilgisayara yumruk atma sebebi benmişim. Bana sinirlenmiş. Sinirini çıkarması gerekmiş.
Bu adamın şiddete meyilli var gibi sanki. Daha önce de böyle çevre eşyalara falan vurma kırma fırlatma olayı oldu mu?Bilgisayara yumruk atma sebebi benmişim. Bana sinirlenmiş. Sinirini çıkarması gerekmiş.
Defalarca dedim. Sağlık sorunu da var, psikolojik olduğunu biliyorum. Kendisi de biliyor. Ama evlilik danışmanı düşünmedim. Düşünebilirim teşekkür ederim.İşkoliklik de bir bağımlılık. Eşinizi terapiye ikna edebilir misiniz? Direkt iş değil de, evlilik terapisi gibi.
Bu arada eğer çift terapisine giderseniz psikolog değil psikiyatriste gitmenizi öneririm naçizane.
İkna etmek için önüne iki seçenek sunun. Ya avukat, ya psikiyatri.Defalarca dedim. Sağlık sorunu da var, psikolojik olduğunu biliyorum. Kendisi de biliyor. Ama evlilik danışmanı düşünmedim. Düşünebilirim teşekkür ederim.
15 yıllık evlilikte bu ikinci. Daha önce masanın camını kırmıştı. Bana el kaldırmaz kesinlikle de diyemem tabi. Öyle ortamda büyümüş. Şuan aklımda soru işaretleri var. Öyle birşey olursa Herşey biter.Bu adamın şiddete meyilli var gibi sanki. Daha önce de böyle çevre eşyalara falan vurma kırma fırlatma olayı oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?