- 11 Şubat 2016
- 134
- 16
- Konu Sahibi agustos_bocegi
Uzun biraz hakkınızı helal edin. 8 aylık evli yim. Elimle ilk 3 ay çeşitli sebeplerle kavgalarımız oldu ama kendi aramızda kaldı hep son ki kavgam uzadı evden gittim ama yapamadım.. Geri döndüm. Eşim bilezikleri aldı bir de nerede tutuyor söyleniyor hala.bazen çok zoruma gidiyor inanılmaz derecede bazen eşimden çok soğuyorum sırf bunlar aklıma geldikçe severek evlendik. Maalesef kim yapar eder derken 1 ay önce soğutma büyüsü yapıldığını öğrendim aramızda olan herşeyi dedi hoca. Birlikte olmadığımıza kadar... İşin önemlisi bunu kim yapar diye düşünmekten helak oldum. Gömlek ve elbisem kayıp hoca bunu da söyledi ve bunlardan biri ile yapılmış. Neyse işte eşim şuan iyi bana ama ona bahsetmedim inanmaz da. Ailesi sevmiyo beni aklıma ora gelip elbisenin olmadığını orada fark ettim zaten. Neyse işte 20 güne kadar kaynanama gidicez. Nasıl davranıyım? Kimse muhatap olmuyor kayınpeder im hariç sohbet vs yok da. Ben napıcam bide ben takılarımı takmak istiyorum ama nerde bilmiyorum istesem vermez eşim bana dua edin ya nolur kimin duası kabul olur belli olmazmış...